Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 528
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Мдаа, никак не им стига акъл и такт на някои хора... Почваш да се чувстваш като извънземен хипопотам едва ли не. Сори, ама да бяхте направили и няколко по-големи размера от 42-44. Като гледам по ТЛС как успяват от 120-килограмови булки (че и повече) да спретнат накрая добре изглеждаща жена, се чудя на тия в България как може да са толкова зле.

# 286
Бета, в Лита само съм пробвала. Останах с добро впечатление от моделите и цените, за до 1000 лв спокойно можеш да си намериш, а къса би трябвало да е още по-евтина. А защо не си избереш някой абитуриентски модел и да поискаш да ти го ушият в бяло?

А на продавачките не се връзвайте, що за глупост е това да критикуваш клиентка. Вместо да я ухажваш, да предлагаш, да я глезиш... Ти я гониш. Ами да фалират тогава. Simple Smile Аз бих звъннала един телефон на управителя, да му обясня как подчинените му цапат имиджа.

# 287
  • Sofia
@Mariya_483911, благодаря ти за този изчерпателен анализ на софийските бутици за рокли. Много ми помогна в чуденето кои места да посетя и кои да игнорирам. Нещата които казваш съвпадат и с опита на други дами. Simple Smile)))

Бих искала да задам един въпрос към тези от вас, който вече са минали през момента с пробите.
Нося 42/44, но често ми се налага да взимам размер отгоре заради по-едрия ми бюст. Как е по-удачно да се меря рокли с мек сутиен или с твърда чашка? Или пък зависи от модела на роклята?

Аз също мерих рокли без сутиен - така ми казаха в магазина. Моята я шиха в Палома Фешън - аз съм доволна от тях, но поста ме замисли - аз имах граница 1000лв и като ме питаха и споделих сумата ми предложиха рокли по 1100лв - няма изложени цени и се замислям сега как ги определят ... Но са коректни - спазиха срока, лично Поля Кинова беше на пробите - нямам забележки.

# 288
Да ви покажа част от нещата за малките ми шаферчета. Simple Smile Дойдоха много бързо - 20 дни.
Кошнички, папионки, тиранти, диадемки, листенца и панделки. Чакам още коланчета, и друг модел диадеми за малките. Само листенцата рози не ми харесват, защото не са добре отрязани.

# 289
  • Хайделберг, Германия
Да ви покажа част от нещата за малките ми шаферчета. Simple Smile Дойдоха много бързо - 20 дни.
Кошнички, папионки, тиранти, диадемки, листенца и панделки. Чакам още коланчета, и друг модел диадеми за малките. Само листенцата рози не ми харесват, защото не са добре отрязани.

Много са красиви, този цвят тип Мента е много модерен в момента. Heart EyesHeart Eyes
 Розичките, няма ли да можеш сама да дооформиш в желаното листенце?

# 290

Много са красиви, този цвят тип Мента е много модерен в момента. Heart EyesHeart Eyes
 Розичките, няма ли да можеш сама да дооформиш в желаното листенце?

Благодаря! И аз много го харесвам. Ще го комбинирам със свежи летни цветове, най-вече праскова. Ние ще имаме истински листенца от рози, а тези поръчах с идеята да ги разпръсна на къта за пожелания, но май ще сложа и там истински. Не ми допадат тези въобще.

# 291
Здравейте момичета,

и аз ще бъда булка тази година. Simple Smile Моята дата е 25ти август. Още в началото на подготовката съм, имаме ресторант, диджей, фотограф и видео.

С голям интерес ви следя саморъчно направените красоти. Фенка съм на уникалните неща и ще се постарая каквото мога, сама да си направя и аз. Всъщност сега когато бройката на гостите ни нарастна от 70 на 135 човека ще е мало трудно... но ще видим.

# 292
Добре дошла,Ариел и чакаме скоро и ти да покажеш някоя сътворена красота.

# 293
  • Хасково
Момичета, много лаишки въпрос, но как направихте графика за сватбата? Ще запазваме час в гражданското, а не знам как да определя кога ще ме вземат, църква, кога да почне самото тържество и т.н

# 294
Сметни пътя между отделните локации, колко дълги са церемониите и си дай 15-20 минути буфер между всяка за извънредни ситуации - задръствания, на някого му се ходи до тоалетна, забравили сте нещо и т.н.

# 295
Роузи  видях, че спомена Сватбен Център Лита... та се чудя дали имаш впечатление от там (или друг ако има мнение), понеже моя приятелка си купи преди година и половина рокля от там и е много доволна, роклята беше добро качество. Разбрах, че шият също по поръчка... а на мен бюджета ми е малък- 600 лв. и не мога д си позволя Be Queen или Bridal house... Та ще съм благодарна за съвет от вас.

И малко информация, не съм сигурна дали е коментирано...
Понеже в последните два дни съм в търсене на хубава торта, която да ми бъде доставена на 80 км. от София... (оказа се, че малко сладкарници го предлагат)

- Торти "Вега" ми предложиха 5 лв. на парче и по 60ст. на КМ. (Пробвала съм техни торти и са много вкусни)
- Торти "Чочко" ми дадоха предложение за 3,5 - 4 лв. на парче иии сумата от 105 лв. за доставка
- "Елит Кейкс" ми се струват най- добре от към цена- качество с 4 лв. парче и 50 лв. доставка, та там ще ходим другата седмица на дегустация и ще дам после мнение.

А "Кейк Бокс" ми отказаха доставката... "Двете фукли" ги коментирах вече.

Знам, че ви писна да слушате за моите торти, но това май се оказа най-трудната задача... Simple Smile
Моя приятелкаси взе рокля от Лита и сега в събота на сватбата ще я видя. След товя ще споделя. Каза, че там роклите ни са с високи цени.

# 296
Фаталина, дойде ли време за вашата вече? Спокойно и весело преживяване ви желая Simple Smile

# 297
Момичета, виждам, че имате големи проблеми с тортите, аз явно съм уцелила някак, но предлагам на тези от вас, чиито торти ще имат нужда от сигурен превоз, да се обърнете към 100 гр. Сладки, не само че не ми отказаха, но ми казаха "Искаме да сме сигурни, че всичко с тортата ще бъде наред, така че ние ще я доставим директно, в ресторанта, не я мислете" , не ми е таксуван транспорт Simple Smile Освен това, направиха всичко точно както искам, а пък ние ще имаме нещо нестандартно на тортата, което не всеки би се съгласил да направи Simple Smile До моя ден остана малко повече от месец и вече нямам търпение да дойде! Успех на всички!

p.s. Какво шампанско сте избрали за ритуала, гостите? ( не я обичам тази напитка, пия само една глътка на Нова Година и нямам представа)

# 298
Сметни пътя между отделните локации, колко дълги са церемониите и си дай 15-20 минути буфер между всяка за извънредни ситуации - задръствания, на някого му се ходи до тоалетна, забравили сте нещо и т.н.
Подкрепям и освен това графика най-лесно се прави на обратно. Започва се с часа в ресторанта, време за тоалет и освежавана на гостити и основните действащи лица, изнесен ритуал и почерпка с шампанско, вода и т.н. ако има такъв - време около 20 -
30 мин. придвижване, снимки, хвърляне на късмети, поздравления след  църквата ако има венчавка, църква - време за ритуала около 15 - 30 мин., придвижване, хвърляни на късмети, черпене с бонбони, поздравления, снимки, граждански брак - ако има такъв, време за ритуала 15 - 20 мин., преди и след някои от тези ритуала фото сесия - поне 1 час, ако има такава, придвижване, взимане на булката - време мин. 30 минути, придвижване, взимане на кумовете, придвижване, кога и къде идва сватбеният автомобил и поставяне на украса по него, фризьор, гримьор, обличане, закуска(задължително) и кафе, събуждане и голяяяяма усмивка. Това е вашият дългоочакван ден!

# 299
Аз за шампанско се спрях на Трастена, макар че не съм го опитвала. Залагам на българското. А за уелкъм дринка мисля да предложим на гостите розе или пенливо вино.

Общи условия

Активация на акаунт