Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Хайделберг, Германия
Здравейте!Предварително се извинявам че нахлувам в темата веднага с въпрос,но наистина ми е объркано.
За записване на дата и час какво е необходимо?Само двете лични карти ли ?Имам предишен брак,но съм забравила Embarassed
Тогава ли се плаща таксата?Носи ли се документ за предишен развод?
Благодаря предварително bouquet Hug

За гр. София се ходи на ул. Кракра 2 - срещу парка Заимов. Само с 2 лични карти, не носи предварително попълнени декларации, защото на място ще ти дадът, както и листче с описание на всичко което трябва да занесеш няколко дни преди датата в самата ритуална зала.
Аз платих 61лв. за подписване с право на снимки в залата и музика, но датата е през седмицата и ще имаме фиктивен изнесен тируал в ресторанта. Ако искаш само да влезеш и да се подпишеш е безплатно. Предполагам, че цените през уикенда или да дойдат за изнесен ритуал от общината може и да е различна.

# 332
Pipilotev@,много ти благодаря  bouquet
Няма да е в София ,а в малко градче,само едно е гражданското.
Значи само 2-те лични карти и таксата .
Благодаря още веднъж.
Притеснението беше да не е необходим документа за развод  за запазването на дата,защото го няма Rolling Eyes

# 333
  • Хайделберг, Германия
Pipilotev@,много ти благодаря  bouquet
Няма да е в София ,а в малко градче,само едно е гражданското.
Значи само 2-те лични карти и таксата .
Благодаря още веднъж.
Притеснението беше да не е необходим документа за развод  за запазването на дата,защото го няма Rolling Eyes

Ами в момента на запазването мисля че няма, но прикачвам снимки на това което ми даде жената там. При нас е задраскано, защото е първи брак, но се предоставя в последващ момент.
Прикачам за инфо и бележката от Църквата, ако някой се чуди какво му трябва за там. Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:

# 334
Pipilotev@,златна сиииииии! !!!Много Мерси! bouquet
Явно за после ще трябва,което е идеално,Благодаря за информацията!И за църковния ме интересуваше,много си мила Hug

# 335
  • София
Малко ми е наивно на мен да си мислите, че от стреса или времето няма да ви дойде. Не мисля, че може да се разчита на това.

# 336
  • Хайделберг, Германия
Наивно или не всяка жена е имала такива разминавания. Не казвам да разчита на това или да хвърля боб - ще дойде или не...
Просто имах предвид ,че всичко влияе на хормоните. Хапчетата може и да не отложат нищо, както пък и да помогнат. С рязката промяна на времето + стрес няма гаранция, че ще дойде в деня в който казва календарчето...

# 337
Със сигурност най-доброто решение е консултацията с лекар. Всеки организъм е различен и се влияе различно, било от витамини или хапчета.

Днес отиваме да си поръчаме халкитееее!!! Срокът е около 20 дни, а нямам търпение да са си при нас вече. Simple Smile

Да ви попитам дали ще имате разпечатани менюта по масите? И ако да, дали на всеки индивидуално или по едно на маса?

# 338
  • Варна
Аз смятам да поръчам едно и също меню за всички. Предварително питам дали някой не яде нещо - едната шаферка е вегетарианка и за нея ще заменим едно от ястията. Според мен така е по-лесно.

# 339
  • Хайделберг, Германия
Аз реших да поръчаме на маса по 1бр. меню, което ще седи на стойка за да се вижда. Още се чудя дали да е двустранно. Реших, че няма смисъл да има индивидуално за всеки.

# 340
Аз реших да поръчаме на маса по 1бр. меню, което ще седи на стойка за да се вижда. Още се чудя дали да е двустранно. Реших, че няма смисъл да има индивидуално за всеки.

И аз се чудя за такъв вариант. Едно по-голямо за храната и друго по-малко за алкохола. Даже може и да е тип пирамидка. Ще се вижда и от двете страни и ще стои самостоятелно даже без стойка. Може би само на вегетарианците ще трябва отделно да сложим.

# 341
При нас няма да има менюта по масите, защото ще поръчаме за всички едно, като знаем и кои са вегетарианци и за тях ще е друго менюто. За алкохола засега мислим да е на отделна маса и да се вижда, всеки да си налива каквото пожелае или да си поръчва на сервитьорите.

# 342
Момичета, абсолютно сте си в правото да се ядосвате за тези торти! Безобразие е да плащаш за нещо и да се държат с теб сякаш на просия го вземаш...

Варненски булки, от къде поръчахте тортите?
На мен ми предстои да гледам сега за това и си мисля за Cherry by Mary, отзиви имате ли?

Леа, Cherry by Mary ще пряват дегустации на сватбени торти тази събота (31.03 -виж във фб страницата им за повече инфо) Wink

Благодаря! Ще погледна Hug

# 343
Още не съм успяла да ви изчета. Стигнах до 16стр и после ще продължа.
Идвам да ви покажа бутилките за ракия, че вече дойдоха. Simple Smile

Скрит текст:

# 344
Момичета, да ви се похваля - роклята ми дойде! Само че понеже съм карък, изобщо не ѝ се отваряше ципът и ще се наложи да слагат нов. Като изключим това, всичко е прекрасно, убедих се отново, че съм направила правилен избор. Simple Smile Младоженецът също е уреден със страхотен костюм от "Адели". Излезе 625 лв общо - сако, панталон, риза и вратовръзка (казвам, защото по-назад булки бяха питали за костюми във Варна Simple Smile ). Имаше и някакви доста хубави и намалени за по 280 лв, но не бяха неговия размер. Обсъдихме детайли за декорацията, цветята, букета, направих си пробна прическа и не на последно място - капарирахме си торта от "Амбелино"! Simple Smile Бяха мили хората там, обясниха ни доста неща, дано и тортата е вкусна. Поздравления за всичките ви придобивки! Много е сладка идеята с важните дати за младоженците. А за нас от утре почва обратното броене - 20 дни! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт