Сватба 2018 - VII-ма част

• 56 469
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ние раздавахме подаръците при уелкъм дринка. Ако се обикаля по масите може и тогава да се дадат.

# 526
Ние раздавахме подаръците при уелкъм дринка. Ако се обикаля по масите може и тогава да се дадат.

Да, но ние смятаме да пропуснем и двете. Това с обикалянето по масите ми идва в повече, а няма да имаме и изнесен ритуал и уелкъм дринка става малко излишен.

# 527
  • София
И ние нямахме изнесен ритуал, това не пречи на уелкъм дринка. А как/ къде ще ви оставят подаръците гостите?

# 528
И ние нямахме изнесен ритуал, това не пречи на уелкъм дринка. А как/ къде ще ви оставят подаръците гостите?

Предвидили сме една маса, на която ще бъде кутията за пликове и картички и евентуално подаръци, като шаферките при настаняване на гостите в ресторанта ще ги насочват къде могат да ги оставят.

# 529
Здравейте Simple Smile Да ви попитам вие ще имате ли малки шаферчета?
До колкото съм виждала някъде, на ритуала те носят пръстените.
Ние ще имаме едно шаферче на два месеца, но то няма да носи нищо в ръка, него ще го носят. Grinning

# 530
  • Beyond the stars
Здравейте Simple Smile Да ви попитам вие ще имате ли малки шаферчета?
До колкото съм виждала някъде, на ритуала те носят пръстените.

Ние сме с шаферчета близначки на 2  Mr. Green За сега идеята е листенца да разпръсват, ама колко и дали ще стане е отделна тема.

# 531
Момичета, препоръчайте ми къде в София да направя изследванията - искат ми Васерман, кожно-венерически и белодробни. Досега не ми се е налагало да ходя по лекари, да чукна на дърво, и нямам идея къде да ида.

# 532
  • Варна
На първо време при личния лекар. Има и частни клиники, които правят всичко.

# 533
Скрит текст:
Момичета здравейте! Сигурно много се е обсъждала темата, но не съм влизала във дорума от години Sad Да ми препоръчате диджей за сватба в Бърфас в началото на юни? Знам, че няма време, ноооо, бързат хората Simple Smile

Е как съм успяла да напиша така Бургас е загадка?! Търсенето ми продължава Simple Smile

Ние сме със Станислав Жеков,чухме много добри отзиви за него,но не знам как е с графика. Ако искаш мога да ти ппатя телефон на лично Simple Smile
И ние сме с него. Аничка, вие направихте ли някакеа среща след като го избрахте. Нашата сватба е началото на септ. И се чудя кога трябва да му се обадим, защото пък после като почне сезона на сватбите ще е зает.
Пробвайте с Веселин Йорданов и dj Наско Simple Smile

Благодаря ви Момичета, мисля, че само на dj Наско не са звъняли, може ли неговият телефон, моля?

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 22:27 от AnMary

# 534

Нямам личен тук, затова питам за препоръка за конкретни места, където да не ми одерат кожата. Simple Smile

# 535
Роузи, при нас правят изследвания за СПИН, Васерман и хепатитите в ХЕИ. Не знам в София как стоят нещата. Но пак се плащат, де. За СПИН, ако не трябва да ти издават документ, а само анонимно си пускаш изследване беше анонимно. Но на мен винаги ми е бил нужен документ и някъде около 50-60 лв ми струваше за трите неща.( това преди около 5 години обаче)

# 536
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но имах доста работа на работното място ! Христос Воскресе, бъдете живи и здрави всички вие и семействата ви ! Исках да попитам някоя от вас дали е от Пловдив и дали знае къде в града мога да си напечатам поканите изгодно. Защото гледах някакви цени от порядъка на лев и нещо на покана .. Благодаря ви предварително за отговора!

# 537
  • Beyond the stars

Нямам личен тук, затова питам за препоръка за конкретни места, където да не ми одерат кожата. Simple Smile

Всяка лаборатория има пакет за граждански брак с необходимите изследвания, мисля че стандартно около 20лв вървят. Ето на Рамус http://ramuslab.com/%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%be%d1%81%d … 0%b5%d1%82%d0%b8/
Според личната ми лекарка - медицинското го издава тя, като само психиатър го заверява допълнително. Това за Търново. За София не съм проверявала, при нея ще си вадим медицински и двамата.  Wink

# 538
Скрит текст:
Момичета здравейте! Сигурно много се е обсъждала темата, но не съм влизала във дорума от години Sad Да ми препоръчате диджей за сватба в Бърфас в началото на юни? Знам, че няма време, ноооо, бързат хората Simple Smile

Е как съм успяла да напиша така Бургас е загадка?! Търсенето ми продължава Simple Smile

Ние сме със Станислав Жеков,чухме много добри отзиви за него,но не знам как е с графика. Ако искаш мога да ти ппатя телефон на лично Simple Smile
И ние сме с него. Аничка, вие направихте ли някакеа среща след като го избрахте. Нашата сватба е началото на септ. И се чудя кога трябва да му се обадим, защото пък после като почне сезона на сватбите ще е зает.
Пробвайте с Веселин Йорданов и dj Наско Simple Smile

Благодаря ви Момичета, мисля, че само на dj Наско не са звъняли, може ли неговият телефон, моля?
http://www.djservice-bg.com/contacts.php   Това е официалният им сайт.Дж Наско беше на сватбата на кумовете на брат ми- не останаха доволни...Но това си е тяхно мнение срещнете се с него и ще прецените

Последна редакция: сб, 14 апр 2018, 22:27 от AnMary

# 539
  • София
Минавам да се похваля с бижутата, вече са си при мен. Това момиче, което ги прави е с вълшебни ръце.... Влюбих се за 3ти път...
Ето и чашите - http://prikachi.com/images.php?images/4/9305004b.jpg

Общи условия

Активация на акаунт