iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 97

• 80 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Денис, благодаря! Консултация с лекари е правил доста пъти, но те не изписват поддържащи неща. Знаят си кортикостероидите, когато вече стане лошо и така... аз просто исках нещо за подпомагане през останалото време. Благодаря още веднъж!!!

# 706
Здравейте, това рибено масло читаво ли е?

https://www.iherb.com/pr/Madre-Labs-Omega-800-Pharmaceutical-Gra … in-Softgels/65844

# 707
  • София
Да, хубаво е и ако се поръчат 2 броя са с Безплатна доставка и пристигат в Пощата Peace
Приема се след хранене.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 708
Djagi, благодаря! Ще проуча всичко, което сподели. И консултация с лекар ще направим.  bouquet

# 709
Благодаря ти, denis.

# 710
  • София
Момичета, малко откровения от моя страна. Писах за приятел, леко редактирано е за вас. Многоточията са моя цензура.
Става дума точно за iHerb... Не искам да имам тайни и от вас... Реших, че нещо може и да ви е от полза... Силно го редактирах, скрих някои неща, но... както и да е.
Скрит текст:
Трябваше да използвам/ да направя още няколко акаунта, но се запих... и не можах да се организирам... На 7 от акаунтите ми пратиха такава покана, а 7 по $25 не е никак зле Simple Smile Трябваше обаче да правя още фалшиви профили, да мисля адреси и т.н. Можеше, но... Пък и можех на приятели да направя, дори аз да им направя и платя поръчките, както и да е... Все пак някой трябва да получи поръчките, а не да се върнат. Честно казано, изобщо не бях сигурен, че ще ги взема тези пари, май затова и не си дадох зор.

Имам си ги на 1-2 файла записани, колко са ми акаунтите. Даваха такава промоция в началото - ако не се лъжа, май $10 на акаунт, при първа поръчка за над $40 (или $45) + $5 за първа поръчка през мобилното приложение, пак за над $40. Да, ама при поръчка за над $40, отиваш на митницата... Затова се бях усетил (тогава все още сайта го позволяваше), да вмъкнеш намален продукт, примерно намален от $20 на $2... + трайъл продуктите (и те намалени) и сайта ги отчита, че съм изпълнил условието за над $40... Това няколко пъти им го писах във форума. Писах и кой беше продукта - една книга (още имам 20-ина бройки от нея, въпреки че доста раздадох). Сметката е проста - $15 приход от нов акаунт, $4 разход (за две книги). Многократно писах, че риска да се направи повече от 1 акаунт, не е толкова голям, въпреки че ......................... Реално, риск наистина има, защото това е против правилата на iHerb, но всеки си преценява. Още тогава, тези първи 2-3 месеца, направих доста голям оборот на iHerb, над 2-3 хиляди. След това до към средата/края на декември имах големи поръчки. И да са се усетили, че им нарушавам правилата, са си затворили очите. Няколко пъти съм им писал във форума, че съм с много акаунти. Разбира се, не така подробно, както ти го пиша на теб, защото току виж, някой решил да ме докладва на iHerb... ............

Ама за малко да забравя да...
ROV5021
- благодарен...

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 02:15 от djagi

# 711
Денис, моля те препоръчай ми колаген за 65 годишна жена с болки в гърба и шипове на врата. Знам, че 100 пъти си преоръчвала, но продължавам да не съм сигурна, кой от колагените беше по-подходящ за подобни проблеми.
Благодаря! Heartpulse

# 712
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубав CoQ10. Искам го с цел подобряване качеството на яйцеклетки и нисък АМХ

# 713
Този е хубава форма:
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-High-Absorption-Magnesium-120-Tablets/15
2-3 tabl./  на ден е добра доза.
Ако не ти е проблем, може да го изследваш. Консултирай се и с лекар, защото не само дефицита на магнезий е причина за тези крампи  - ниските нива на прогестерон, калций, калий, В12, ако приемаш по-високи дози вит. Д - също ... и т.н.
[/quote]

Благодаря за пореден път, Денис! Ще се консултирам задължително с доктор значи защото съм с тромбофилия и си бия фраксипарин.
[/quote]

Здравейте! Аз също бях с тромбофилия и през цялата бременост си биех факсапирин, но пиех същият магнезий, защото е много по-добър от този в БГ аптеките.

# 714
Момичета, малко откровения от моя страна. Писах за приятел, леко редактирано е за вас. Многоточията са моя цензура.
Става дума точно за iHerb... Не искам да имам тайни и от вас... Реших, че нещо може и да ви е от полза... Силно го редактирах, скрих някои неща, но... както и да е.
Скрит текст:
Трябваше да използвам/ да направя още няколко акаунта, но се запих... и не можах да се организирам... На 7 от акаунтите ми пратиха такава покана, а 7 по $25 не е никак зле Simple Smile Трябваше обаче да правя още фалшиви профили, да мисля адреси и т.н. Можеше, но... Пък и можех на приятели да направя, дори аз да им направя и платя поръчките, както и да е... Все пак някой трябва да получи поръчките, а не да се върнат. Честно казано, изобщо не бях сигурен, че ще ги взема тези пари, май затова и не си дадох зор.

Имам си ги на 1-2 файла записани, колко са ми акаунтите. Даваха такава промоция в началото - ако не се лъжа, май $10 на акаунт, при първа поръчка за над $40 (или $45) + $5 за първа поръчка през мобилното приложение, пак за над $40. Да, ама при поръчка за над $40, отиваш на митницата... Затова се бях усетил (тогава все още сайта го позволяваше), да вмъкнеш намален продукт, примерно намален от $20 на $2... + трайъл продуктите (и те намалени) и сайта ги отчита, че съм изпълнил условието за над $40... Това няколко пъти им го писах във форума. Писах и кой беше продукта - една книга (още имам 20-ина бройки от нея, въпреки че доста раздадох). Сметката е проста - $15 приход от нов акаунт, $4 разход (за две книги). Многократно писах, че риска да се направи повече от 1 акаунт, не е толкова голям, въпреки че ......................... Реално, риск наистина има, защото това е против правилата на iHerb, но всеки си преценява. Още тогава, тези първи 2-3 месеца, направих доста голям оборот на iHerb, над 2-3 хиляди. След това до към средата/края на декември имах големи поръчки. И да са се усетили, че им нарушавам правилата, са си затворили очите. Няколко пъти съм им писал във форума, че съм с много акаунти. Разбира се, не така подробно, както ти го пиша на теб, защото току виж, някой решил да ме докладва на iHerb... ............

Ама за малко да забравя да...
ROV5021
- благодарен...
И с каква карта/карти плаща? Аз опитах преди 1-2 години така, но разпознава картата и нищо не ми прати. Та как плаща този ваш колега/приятел? Нима има 7 различни дебитни карти?

Може ли някой да препоръча силиций? За дете с проблем със съединителната тъкан (поне по думи на ЛЛ, който предписа шуслерови соли).

# 715
  • Варна
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубав CoQ10. Искам го с цел подобряване качеството на яйцеклетки и нисък АМХ
Здравей, аз пия този
https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-CoQ10-Kaneka-Q10-100-mg … 150-Softgels/4131   от доста време и съм доволна (препоръчан ми е от добър  лекар) 😊

# 716
  • София
Само да вметна, че с тези опити да се мами Iherb - ние всички, ще го отнесем, както стана с ЛаРедут, Vitacost, Javari / за който ми е особено мъчно/ и т.н.
Искахме PayPal - въведоха го. С него може да се плаща на различни акаунти, освен че сме защитени при плащане.
Останахме само с един метод на доставка, какво ли още ни чака?!

По Великденските празници, когато си пожелаваме да сме истински, по-добри и какви ли още не пожелания, чрез които малко да се извисим до Човекът в нас, отново всичко се оплеска ... по български.
Не можем без да лъжем, без да мамим и ... и без да се гордеем от това.

Вярно, че на 1 стр. е посочено, как да се направи и втори акаунт / по молба на потребители / но това, че знаем как, не означава че го правим или ще го направим/  - ако има въпроси за втори акаунт, дори предупреждаваме, защото доста потребители бяха санкционирани от Iherb.

# 717
Моята пратка с 5 те долара доставка се бави, а е евтина (с намалението)
нали 5 долара не са написани на кашона?

# 718
  • София
Моята пратка с 5 те долара доставка се бави, а е евтина (с намалението)
нали 5 долара не са написани на кашона?
Посочената сума е без доставката и без намалението от кода /5$/
Само: Subtotal + Loyalty Credit /ако имаш такъв/

Денис, моля те препоръчай ми колаген за 65 годишна жена с болки в гърба и шипове на врата. Знам, че 100 пъти си преоръчвала, но продължавам да не съм сигурна, кой от колагените беше по-подходящ за подобни проблеми.
Благодаря! Heartpulse
  Hug
Ето, избери си:
https://www.iherb.com/pr/Youtheory-Collagen-Powder-Vanilla-10-oz-283-5-g/59089
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-P … -1-oz-200-g/19109
https://www.iherb.com/pr/Great-Lakes-Gelatin-Co-Collagen-Hydroly … 16-oz-454-g/52774

Ето:
https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Ubiquinol-Kaneka-QH-100 … 60-Softgels/12560
- 2х1 след хранене
Може да включиш:
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Mitochondrial-Basics-wit … 30-Capsules/67041
https://www.iherb.com/pr/ReserveAge-Nutrition-Resveratrol-100-mg … Veggie-Caps/16019

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 13:14 от denis.

# 719
  • София
И с каква карта/карти плаща? Аз опитах преди 1-2 години така, но разпознава картата и нищо не ми прати. Та как плаща този ваш колега/приятел? Нима има 7 различни дебитни карти?
Няма никаква измама. Направил съм акаунт примерно на майка ми, а и без това половината от добавките са за нея. Нямате ли приятелки, сестри, братя... Ако някой нарича измама да ползвате акаунт на майка, брат, сестра, това си е негов проблем...
Ползвам PayPal, а мога за две минути да направя виртуална виза на майка, на мен или приятел, ще внеса там от моите пари и т.н.

Цитат
...And you can make a lot more credit than $25 if you introduce iHerb to everyone you know.

За мен, измама е натрапения код, ако не знаеш за него.

Общи условия

Активация на акаунт