Сполучливи имитации на маркови парфюми - 22

• 135 925
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Габрово
 Момичета,
да ви кажа ,че

Soleil Blanc T. Ford в имитация на Парфен

е много интересен парфюм...
дам...особено днес във ветровитото време...
не зная защо но го свързвам с 2 парфюма
единият е  Womanity ,a другият е Оlympea...

# 661
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Да ви помоля за съвет - от всички имитаци с които се сдобих  по ваши препоръки , най-най- ми харесва Narciso Rodriguez For Her - взех го от Рефан 020 - искам още един аромат да си избера , но искам да е подобен . Затова ви моля за няколко имена за да отида да ги тествам

# 662
Привет, момичета
Доста изчетох по темата и засега на Заг парфюмите са ми фаворит.
Днес си взех 378 Chanel Gabrielle и на моята кожа стои много добре дори в този сезон, първоначално свеж, а после леко топъл и нежен, гушкав такъв, слънчев и лежерен.
Aventus Creed for her 377-  провокативен, интересен и доста  различен.
Nomade Chloe 384 изключително летен, бохемски и приятен.

# 663
  • BG-DE
sesksta, кой е номерът на Солей Блан, вчера ходих в мола на Цариградско и момичето там ми каза, че нямат такъв аромат  Thinking от новите им неща ми харесаха само Пудреното Нарцисо и Аурата, а Катр на Бушрон е просто ужасен (поне за моя нос Laughing) миришеше ми на евтин сапун за бръснене, ако разбира се, ми е пръснала точния аромат, защото девойката беше крайно неориентирана  Mr. Green

# 664
  • Стара Загора
Пробвах няколко аромата от Мартинез вчера Simple Smile Все още не мога да реша дали харесвам техните парфюми. Пръснаха ми на блотери и на кожа - Quattre Boucheron мисля, че е направен добре, траен е, не се развива много, но няма как да се сбърка, че е той.Майка ми много го хареса и ще и взема от него.  Бомбшел на В. Сикретс в началото ми хареса, после ми заприлича досущ на Incanto shine на Ferragamo,хубав парфюм е, консултантката каза, че е един от най- продаваните им, според мен подходящ за лятото. Пръснах си и Omnia Crystalline- за мен няма нищо общо с оригинала. Последният -Обувката на Херера - добре е направен, но след като имам на Сан Сиро версията( която е дооста сполучлива) този ми се стори една идея по- различен от оригинала, иначе отново е много траен. Блотерите миришат супер силно днес цял ден и в стаята се усеща дори Simple Smile В Дм пък пробвах на Аристеа парфюмите добре е направен Crystal noir и La vie est belle ми хареса, но не са особено трайни. Пробвам ги вече няколко пъти и се усещат около 1-2 часа по- силно, после почти не.

# 665
  • Габрово
sesksta, кой е номерът на Солей Блан, вчера ходих в мола на Цариградско и момичето там ми каза, че нямат такъв аромат  .....

743 - Soleil Blanc T. Ford---той е унисекс

# 666
  • Пловдив
solar_fields това е парфюма, които аз търся https://www.fragrantica.com/perfume/Benetton/Colors-de-Benetton-2493.html и малко не мога да се ориентирам на страницата дали това, което ти си ми пратила и за този парфюм, а и нещо ни им виждам и цените Simple Smile

# 667
Да, не е този, който аз съм ти посочила, но имената съвпадат, така, че... Laughing Имам го и този парфюм. Мощен, зелен, прохладен, като отвара от билки + ананас...Чудесен е, наистина. Практически неоткриваем вече. Посочват прилика между него и ето този парфюм на Салвадор Дали:
https://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Purplelips-Sensual-1802.html
но аз не съм мирисала този на Салвадор Дали.
 Peace

# 668
  • София
Не си приличат двата аромата. Преобладаващи в парфюма на С. Дали са касисът и канелата. Изобщо не е зелен, по-скоро лилав.

# 669
  • Стара Загора
Подкрепям. С предпоследната ми поръчка от parfimo имах мостра на единия Purple lips и няма нищо зелено в него, а и като цяло клони към мъжки. Унисекс е за мен, но женствените му нотки се губят на моята кожа.

# 670
Не си приличат двата аромата. Преобладаващи в парфюма на С. Дали са касисът и канелата. Изобщо не е зелен, по-скоро лилав.
Като чух канела и се събуди интереса ми към този парфюм. Наистина е странно, че в руската фрагрантика голямо количество хора посочват прилика между двата парфюма... Thinking

# 671
  • София
Солар,
Ароматът не е нищо особено. Не казвам, че е лош, но не e и впечатляващ.
Започва по-скоро с мъжки уклон, както е написала и Ивчето, след което уляга и става сладък, но не прекалено. В драйдауна усещането за унисекс аромат отново се завръща.

# 672
  • у нас
Най-накрая си получих ароматите.  Номад за мен е вълшебен, невероятно красив. Имам чувството че попаднах в някоя приказка😍 изключително доволна съм от покупката.

# 673
  • София
Днес бях в Мартинез и душих почти всички. В един момент ми станаха еднакви. Взех си Quatre. Малко е по- различен в основата, но се трае.

# 674
От доста изтествани неща напоследък съм много доволна от:
ЗАГ
172 LI    L'INSTANT POUR HOMME    GUERLAIN
377-AV-CREED-Aventus for her ( много траен за толкова фин аромат)
233  ID GUERLAIN - L'HOMME IDEAL
379-AU-Mugler-Aura

Парфен:
823 - нямам идея как се казва,но е страхотен Simple Smile
Аурата ( нямам  идея кой номер е)
516   Idylle            Guerlain (уникална трайност)
734 Le jardin de Monsieur Li Hermes
723 Mandirolo di Siciia Acqua di parma ( уникален мек бадем с мляко и ванилия, не е лепкав)
724   Chergui   Serge Lutens

От ЗАГ ми пратиха лалето,но не ме впечатли, хубаво е ,но ....нищо особено

Общи условия

Активация на акаунт