Подготвителните модули на СМГ "Паисий Хилендарски"- 7

• 138 958
  • 673
  •   2
Отговори
# 660
Преди няколко години дъщеря ми беше за кратко време при Кръстева, по време на онлайн обучението (2-ри или 3-ти клас тогава). Преместих я бързо при друг преподавател, тъй като не ми допадна начинът на комуникация от страна на госпожата. Не си спомням подробности, но ми е останало усещане за острота и безцеремонност.

# 661
За хибридните групи имате ли наблюдения?

# 662
  • София
След куп препоръки, включително от първо лице, записах дъщеря си при Стоицева във втори клас. Не съжалявам. И лошият опит, е опит. Дъщеря ми не я хареса, не се чувстваше добре в курса. Разбрах, че такъв тип учител, не е нейният учител. Затова в трети клас я записах при друг преподавател в частна школа, при когото се чувстваше страхотно, ходеше с желание. Така че, твърдо не може да се каже, че е универсален учител.

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 11:04 от *Elle*

# 663
  • Sofia
Да, и в нашия случай Стоицева не беше нашият учител.

# 664
Което само показва колко са различни децата Simple Smile))
За да взема писмената работа от пробен тест, нужно ли е детето да идва с мен? Или мога самичка да я получа? Вчера видях резултатите от пробния изпит този месец. Едно очаквах, ама друго излезе. Мисля, че знам каква е причината (той смята на ум и пише само отговорите, не пише изчисленията преди отговорите), но искам да видя с очите си. Пишете ми ако знаете, благодаря

# 665
Не мисля, че има нужда са ходиш с детето. Не виждам причина да не ти я дадат, ако не те придружава.

# 666
  • София
rumka, това е от сайта на СМГ учители: За явилите се присъствено: единствено ученикът, явил се присъствено на Тренировъчен тест, или негов родител (законен представител) може да получи състезателната работа.
Ученикът или родителят/настойникът/попечителят, носещ родителска отговорност за ученика, трябва да представи ученическа лична книжка (бележник) или карта, удостоверение за раждане или друг документ, удостоверяващ правото да получи състезателната работа.
Състезателните работи на учениците, явили се присъствено, може да получите както следва:

до 5 (пет) седмици, считано от датата за провеждане на съответния Тренировъчен тест;
- ученици, които посещават групи за Курсове и Извънкласни дейности към “СМГ учители” – от преподавателя си в групата или в учебен ден от 12:30 до 16:00 ч. в сградата на СМГ от наш представител (охраната ще Ви упъти);
- ученици на СМГ “Паисий Хилендарски” – от преподавателя на ученика в гимназията;
- всички останали ученици – в учебен ден от 12:30 до 16:00 ч. в сградата на СМГ от наш представител (охраната ще Ви упъти).

# 667
Благодаря ви, ще отида още тази седмица.
Честит празник, междувременно:)

# 668
Аз заложих на сиакадеми, пък каквото сабя покаже:)Курсовете в смг са ми много на конвейр, много големи групи...

# 669
Аз имах абонамент към СиКадеми. Добри са, честно. Обмислям за лятната ваканция да платя пак абонамент, и детето (че и аз) да гледаме. Има теми с решения - могат да се принтират. И видео уроци, които обясняват тънкостите в темата. Някак са на нива. Примерно - имаше тема 1, рачешки задачи. Тема 2 - рачешки но с 2 или 3 вериги, и тема 3 - още нещо си. Ако почнеш директно от Тема 3, нямаш шанс да ги решиш изобщо, защото са сложни. Но ако почнеш от Тема 1, и напредваш според дадения материал, се оказва че се справяш.
Курсът е смесен, за 3-4 клас. Така че ако детето е в 3 клас, и примерно, Тема 3 му се види сложна. Споко, в 4 клас няма да му се види сложна. Simple Smile Само време и търпение да имате вие, и децата, ще се научат с тази платформа да смятат Simple Smile))))

# 670
Здравейте. Някой има ли наблюдения от курсовете при г-жа Дима Слабакова в СМГ? Записах синът ми при нея за 3 клас, понеже нямахме много голям избор от оставащите места в групите. Та ще се радвам, ако някой сподели мнения- как протичат часовете, дали децата (и родителите) са доволни, как обяснява, дали се проверяват и решават задачите, давани за домашно или поне по-трудните от тях и т.н. Много благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 13:02 от Deina1980

# 671
Синът ми е я посещава от 3ти клас. Аз лично съм доволна, защото той явно си разбираше обясненията, ходеше с желание. Резултатите му сега са такива, че очаквам на 27 ми да го приемат след 4ти клас, така че, аз бих я препоръчала. 
Ще допълня, дава се нов материал, обеснява им го, решават задачи , получават домашно. Следващия път се коментират задачи от домашното, които са затруднили някои деца. Всеки може да вдигне ръка и да си каже проблема. Аз поне това съм разбрала от обясненията на детето.

# 672
Аз имах абонамент към СиКадеми. Добри са, честно. Обмислям за лятната ваканция да платя пак абонамент, и детето (че и аз) да гледаме. Има теми с решения - могат да се принтират. И видео уроци, които обясняват тънкостите в темата. Някак са на нива. Примерно - имаше тема 1, рачешки задачи. Тема 2 - рачешки но с 2 или 3 вериги, и тема 3 - още нещо си. Ако почнеш директно от Тема 3, нямаш шанс да ги решиш изобщо, защото са сложни. Но ако почнеш от Тема 1, и напредваш според дадения материал, се оказва че се справяш.
Курсът е смесен, за 3-4 клас. Така че ако детето е в 3 клас, и примерно, Тема 3 му се види сложна. Споко, в 4 клас няма да му се види сложна. Simple Smile Само време и търпение да имате вие, и децата, ще се научат с тази платформа да смятат Simple Smile))))
А тоя абонамент пише 35 лева на месец,а то как се брой плащаш си за всеки месец.Може ли само за 1 месец да платя и да се откажа от следващия или си ми дърпа парите всеки месец?

# 673
Да, може. Аз така направих. Платих 35 лв, защото исках да разучим геометричните задачи (имаше съгласно съдържанието точно такива модели, които бяха се паднали на пробния изпит на СМГ, и моят не я беше решил. Та заради този конкретен раздел платих). После влизаш в Профил и избираш да не взема пари автоматично, а да те уведомява, когато тръгне да наближава краят на абонамента.
Ние през учебната година нямаме възможност за абсолютно никакви повече ангажименти..

Общи условия

Активация на акаунт