Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 075
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София, България
Сънинце, ама това си е добра новина, бреее! Тъпа патка, ама с умалял размер..., не е просто тъпа патка! Да гледаме важните акценти в историята! Ха-ха! Не си тъпа патка никак даже, а вървиш към лебед лека-полека. Помежду другото на една тиквичка колко яйца слагаш? Моето руло е с 2 тиквички, 3 яйца, 100 гр кашкавал, ама слагам и 7 лъжици пълнозърнесто брашно ( около 70 калории), и пълнежът правя от една кофичка извара, 3 скилидки чесън и половин връзка копър. Цялото руло ми излезе 1194 калории, а аз трябва да ям по 1200 на ден, което е супер, но не мога да го изям за 1 ден. Поне 2.  Но искам да пробвам и без брашно, та колко яйца викаш?

J , каква е тази красавица, която си изяла? Само се шегувкам!

# 436
  • Козлодуй
Sunny29, поздравления за резултатите това да смениш размера си е голяма работа - супер си Simple Smile

# 437
  • На топло
Tissi - как прозвуча и колко е калорична, ужас. 😂
Ако четете странни неща, да знаете, че телефонът ми ги коригира сам.
Съни - моята е най-обикновена, с един ластик, който я държи плътно затворена, но по принцип не слагам течни неща, като супи( сега ще я снимам)
Иначе Bento са хубави, но скъпи.
Какъв размер си, ако не е тайна?

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 15:49 от Hello♥J

# 438
Ама ми се възрадвахте, благодаря. Hello♥J, досега бях 38, сега май съм станала 36. По-малко няма да стана. С широк таз и рамене съм, така че цялата тази прелест събирам в по-големи размери Simple Smile
Тиси, една тиквичка - 2 яйца. Миналото лято слагах малко извара и кисело мляко. Винаги съм го правила без брашно. А плънката е каквото и колкото искаш. Всъщност миналото лято като си слагах и други неща, разделях едно руло на две хранения, сега си го ям цялото.
А за кутията, моите всички са с капаци, супи и аз не нося, ама ей на, вчера рулото ми беше протекло, то все си има малко течност. Ако е месо и мазнина си има и аз го нося в дамската чанта и опаковам в плик. А никак не са щадящи природата тези пликове.

# 439
  • На топло
Съни - тук 36 е S, малък номер по- принцип, има някаква разлика в мерките май. Преминаването надолу е доста мотивиращо ✌
Не става да сложа снимка в момента, не ми позволява.

# 440
Ами тук С май е 34. Аз няма как да събера прелестите си в С Simple Smile Много интересно, че миналата година бях на същите килограми, но си носех 38. Затова и си поръчвам него.

# 441
  • София
При мен сега всеки ден е празник, имам и имен и рожден ден и Великден и пътуване, не знам как ще удържа нещата. Закъснява ми и съм готова да изям всичко в хладилника, голям глад ме гони.

# 442
Момичета, много благодаря за поощрението:smile: Явно съм имала необходимостот разбиране и подкрепа. И най-вече от хора, които имат на дневен ред задачи като моята:wink:
Да се похваля - днес официално се дипломирах. На церемонията се видяхме отново с колегите, след около половин година. Буквално онемях като видях огромната промяна в един от колегите, все едно е друг човек!!!
Лелеее...колко може да се променим със свалянето на излишните килограми, не е истина!
Пред аудиторията той беше първият човек, на когото стиснах ръката по моя инициатива, поздравих го за постигнатото, уникално беше и за двама ни! Няма по-голяма мотивация от това, знам го на свой гръб:smile:

# 443
Поздрвления, само хубави преживявания и успешна кариера ти пожелавам!

# 444
Демирче, само успехи ти желая.

# 445
  • тук и там
Поздравления на Димирче и успех!И за Съни също  поздравления - за по-малкият размер!

Hello J, и аз днес взех малкото,изтощен и мрънкащ.Помислих ,че може да е изморен,ама -не.Вдигна ми температура и започна да повръща .Но аз поне нямах планове за вечерта.Съчувставам ти.Много е неприятно като се променят така плановете в последния момент.

Днес на шопинг..Върнах се само със дрехи за децата,за мен само козметика.Щом никаква дреха не съм си купила-значи съм много дебела.Но" ще дойде и моето време" си казвам! Grinning Хапва ми се сладко обаче..До кога така?Утре закуската ще е сладка-имам и такъв вариант,не си падам по сладки неща на закуска,ама и периода е такъв,така че по-добре да пробвам утре ,да не озверея съвсем до края на цикъла.

За 5 дни съм отслабнала със 0,400 грама при 100 %  спазване на режима..Да видим как ще се развият нещата по-нататък..

# 446
demirche честито.
Съни браво. И аз съм си прибрала старите дрешки с големи надежди Simple Smile
Ужасно е когато се разболеят децата.

# 447
  • Бургас
Кайсия, това е страхотен резултат, браво! Дано все така да върви.
Демирче, честито дипломиране!
Съни, поздравления! Аз имам вакуумиран един чувал с надпис "надявам се някога пак да облека", но още съм много далече от това. Така като гледам, дъщеря ми ще намаже, някои започнаха да и стават.
Вчера бях на шопинг и аз. Купих си дрехи, пролетта може да заповяда Simple Smile Размерите варират от XS до М, така че не съм впечатлена. А уж всичко е на една и съща марка.
Нещо с храната не ми е наред. Продължавам да съм подута, трудно ми е да кажа от какво. Свинско не ми се поглежда, тези дни ще заложа на яйца, риба и пилешко. И салати. А, и фурми Wink
Излезе тренировъчния календар на Румяна за април. Мммм, чуден. Точно по мой вкус. Много съм надъхана.

# 448
Честито, демирче, много успехи ти желая в бъдеще Simple Smile
Съни, това е от Кауфланд, нося си на път в него течности. В момента е вода, банан, киви, ябълка и грахов протеин. Малко е оклепана вътрешната част на капака, ама е "в реално време". Да видиш гумата и захвата.

# 449
  • тук и там
Благодаря,Таня! HugАма за какъв резултат говориш?!Вчера бяха -0,400 гр,днес станаха   -0,300 гр.С други думи-една чаша вода или кафе  като изпия и съм си пак на старите килограми.Понеделник ще стане ясно.Би трябвало да свалям по -0,500 гр на седмица или килограм,не знам колко процента дефицит е заложил в моя случай. Peace

Общи условия

Активация на акаунт