Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 069
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • На топло
Много Успехи на Демирче!
Кайсия - не се вглеждай толкова в цифрите, ти си само в началото на режима. Дай си малко време (търпение, за по-големи и видими резултати).
Отивам до аптеката, че моята хрема и лекото главоболие не спират. Ще прегледам и козметиката.
Ще готвя нещо семпло, имам бейби спанак, киноа, броколи....ще го измисля. Пак под формата на салата.
От тази тема започнах да купувам черни безсолни маслини, много са вкусни, навсякъде ги добавям.
Приятен ден 💋

# 451
  • here, there, everywhere
Браво на всички дами с намаления. Нека все това да се чете.

Аз нищо не броя откъм хранене, но нещо виенската филхармония трайно се е настанила в корема ми. Вече споменах мисля, че взимам 3вида пробиотици, дано скоро нещата се оправят.

Боядисах се, лакирах се, душ и тръгваме. Решила съм да си взема и вана с кал. Ако успея и някоя процедура за лице. Искам тотален релакс и от вторник съм в редиците с хранене и спорт. Идеята ми е ориентировъчно да се придържам към зоната, но без втилясване. Демек баланса си търся, ако някой го намери да ми го върне по спешност.

Духче, добре изглежда съдчето. Аз също съм винаги с кутиите с храна, имам сигурно сто и една. Никога не са ми достатъчни:).

# 452
  • София, България
Кайсийке, сантиметри също мериш, нали? Всеки месец ли ще правиш проверки или всяка седмица?

Демирче, попътен вятър и успешно реализиране в желаната от теб сфера.

Духче, ако сме в един район не виждам никакъв проблем да видя Духчето в материя...Поне на мен желание не ми липсва.

Тили, аз покрай МП съм в този квартал, но иначе съм от кв. Лозенец.

Съни, поздравления за начина ти на мислене за опазване на околната среда. Аз съм много голям фен на тази идея и се опитвам максимално да я прилагам.

Като казахте за разни съдове и се замислих, че аз си нямам такава чаша като на Духчето. Имам такава за кафе. Предполагам ще си изнамеря в Джъмбо. Но импровизирах все пак. Онзи ден, в който ви се похвалих, че съм направила опит да потичам, минах през бензиностанцията и си купих минерална вода с биберон. Сега използвам същото това шишенце да си пия смутито и също е удобно, но уви не е хубаво за дълготрайна употреба! Ще излизам с приятел от детството днес и смятам да си взема шишенцето с мен и да си пия от него. Ако седнем някъде ще пийна вода или зелен чай! За момента се държа прилично от няколко дни!

# 453
  • Бургас
Кайсия, като гледам колко трудно сваляш и резултатите ти от 90 дневната, тия 400 грама ми се струват много добре. И триста да да днес, утре ще са 500. С малки стъпки към победата. Искрено се надявам това да е твоят режим и нещата да започнат да се получават.

# 454
Опитах са кача обяда си, но не става. 'Кексчета' с извара, яйца и печени чушки. Станаха чудесни.

# 455
  • София
Аз засега успях малко да си регулирам корема, закуската натурална активия с добавени 15 грама овесени ядки с 4-5 парчета сушени плодове - при мен действа като от рекламата. Все още се чувствам леко подута, но поне не задържам вода и храна.

Преди години се чудех на Ипократис как даваше в режимите си закуска с Активия, но впоследствие го разбрах. Ясно е, че не е полезна, но в момента ме кара да се чувствам добре, така че ще продължа още седмица.

# 456
Нещо съм се повредила, яде ми се киноа, а не й познавам вкуса, май досега не съм яла, ама гледам пакетчето и ми се яде...
И за да изненадам още повече себе си - обяд овесени ядки с прясно мляко и годжи бери
лунна диета от следобяд
.... имам нужда от кик-ас, така с по- голяма засилка

Кайсия, за колко време ти е написал да спазваш режим?

# 457
  • тук и там
Режима е за три месеца.Ще се отчитам на всеки зареждащ-в моя случай на всеки 11-ти  ден. Тогава и ще си вземам мерки отново, иначе се тегля всеки ден и записвам килограмите,като на същият този  зареждащ ден ще запиша и средно аритметичното тегло.Предполагам че в звисимост от резултата ще ми промени и грамажи и калории(в случай че не се движа според очакваното и заложеното като калории от него).Гладна не съм останала.Храня се нормално-ям даже и повече от преди като количество..Даже ММ отбеляза,че порцията ми храна е нормална,не му изглежда като да е за   човек на диета..Дояжда ми се сладко,но не от глад,ами по навик ,или като видя някой покрай мен да яде,когато в къщи стигнем ди десерта,който ММ си хапва, а аз вече-не,като ми замирише на печен хляб примерно..В ей такива ситуации...

# 458
  • Бургас
А зареждащият ден какво съдържа? Просто повече храна или нещо друго?

# 459
Кайсия, дръж се лейди. Ако движиш с по около половин килограм на седмица е малко, но пък съвсем приемливо. А и нали знаеш онази крива на отслабването от неговия сайт, криволичеща черта. Може после да имаш период в който да се засили отслабването, както и такъв в който да задържаш.

Официално си взех велото, купих си някакви нови овесени ядки, кисело мляко, яйца .  Започвам както казах с нов начин на хранене, въвеждам закуска, после обяд и вечерята ще се стремя да е максимално проста и малка като количество. Понатам ще си взема и Л карнитин, че тоя месец е ад. Никаква възможност нямам.
Това съм харесала.. https://healthstore.bg/womans-month-vlez-vv-forma2

# 460
  • София
Аз си купих 2 кутии за храна и ще ям само каквото съм си сложила в кутиите.Така ще опитам да контролирам количеството .Важно ми е пак да си върна емоционалното равновесие , защото при мен щастие= храня се нормално и слабея

# 461
  • тук и там
Герганче,аз бях доволна от този.За   кардио тернировка (както е в твоя случай) е чудесен продукт.
https://shop.bb-team.org/pure-nutrition-carni-max-liquid

# 462
  • София, България
1. Без да познавам вкуса на киноата и аз си купих от Фантастико имаше намалена. Също така си взех и чиа...Ще ставам модерна със зрънцевидните нещица.

2. Ако се вярва на гривната днес съм извървяла 13 061 стъпки или иначе казано 8 км. Видях се с един приятел и почнахме да обикаляме квартала. Той имал крачкомер на айфона и сверихме. На мен като ми извибрира, че съм направила 8000 крачки , проверихме на неговия телефон - 6100 крачки. Но ме съмнява да съм навъртяла 2000 крачки вкъщи за половин час, докато той дойде, но пък съм извървяла някакви, та не мога да преценя какво е изменението спрямо реалността.

3. Духче, ти какви други приложения каза, че използваш за сверка при вървене? Беше казала, че си направила експеримент да пуснеш и друго приложение.

4. Доволна съм от днешния ден! Закусвах смути с банан, ягоди и къпини. В пицарията, в която седнах си поръчах чай Туинингс мента с резенче лимон. Прибрах се към 17:30ч. и почувствах вече глад. Изядох една чушка, напълнена със сиренце. Не ми стигна и изядох почти цяла наденица, ей-така без да я пека. Това мога да нарека като късен обяд, снак или все тая. Вечерях миш-маш с наденица и малко картофки на фурна със сирене. Мисля, че съм си направила 1200-те калории. Може даже и отгоре малко да е имало.

# 463
Тиси, нямам нищо против да пообикаляме алеята някой път Simple Smile
Ползвах страва, а крачките зависят и от ръста, така че няма значение колко точно крачки показва, а какво разстояние дава (ако говорим за на вън, където може да се засече) 1 км си е 1 км, независимо дали ще го вземеш с 1000 или 5000 крачки.

Аз вчера финиширах с 15 км - 20 254 стъпки.

# 464
  • тук и там
Ще ме карате да си купувам и аз фитнес гривна.Нямам си на идея колко крачки правя на ден,но не са много определено..Та може би -би ме мотивирала да се пораздвижа малко.Но няма да е сега.
Да се оплача
Скрит текст:
Не знам под влиянието на  Меркурий  или  под влиянието на Широкопръстий бях този месец,но доживях вчера в супермаркета кредитната ми карта да ми откаже....Има лимит,който не бях минавала до този момент никога....Аз-със 30-ина евро в портомонето.Имам още една карта ,която ползвам веднъж годишно -а познайте дали се сетих за пин кода и.Пробвах два пъти да се сетя,-тцъ,грешен пин.В дебитната-не бях сигурна колко имам..Та -пробвах само две карти по няколко пъти и се отказах.Та доста конфузна ситуация се получи.Бях червена като домат..Щото нали-събота,преди тукашния Великден,във голям супермаркет-познайте колко хора  имаше на опашката след мен ...Наложи ми се да върна количката с покупките и да се обадя на ММ да дойде да ми плати сметката..  EmbarassedНаправо се чудя как успях да мина без сладко за този ден,предвид факта че и на малкото не мога да му сваля температурата вече два дни и нощи..Та съм доволна от себе си все пак-защото не се успокоих със шоколад!!   Simple Smile
За днес -обичайното хранене по  режим.Аз пък вчера си купих адзуки(така ли се казва?) био боб..Тоест -ММ ми купи..BlushТа как го приготвяте?Вари се като обичайният или по друг начин?Моля за рецепта.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 08:32 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт