Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 068
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • here, there, everywhere
Рецепта за адзуки не знам, не съм го приготвяла.

Обаче киноа и чия аз харесвам много. Рядко ги използвам, но ги харесвам. И то не заради маркетинговия трик да ги обявят за супер храна. Аз например варя киноа, слагам сирене и яйца, бъркам и пека. Нещо като овесената баница, но с киноа. Вкусно ми е.

Тиси, аз веднъж така сложих на ръката фитбит и апъл чадовника да засичат. От любопитство просто. Мисля, че фитбит ми даде около 200-300 метра повече. Не е фрапантна разликата никак. За крачки пак не беше особено голяма разликата. Но другите гривни не съм ги ползвала и не знам коя е по по най.

Дописвам се да поздравя всички дами в темата с днешния празник. А ако имаме именички да се чувстват специално поздравени.

# 466
...Щото нали-събота,преди тукашния Великден,във голям супермаркет-познайте колко хора  имаше на опашката след мен ...Наложи ми се да върна количката с покупките и да се обадя на ММ да дойде да ми плати сметката...  
...

Това ми се случи след една 4 седмична ваканция при която не бях ползвала никаква карта и бях забравила всякакви пинове, но бях убедена че ги знам ... само където на 3 тата проба увереност в цифрите я блокирах. Помолих и аз касиерката да сложи количката отстрани и понеже не ползвам хенди та карах с колата до нас и пратих мм да ходи да плати и да прибере покупките.

адзуки приготвях веднъж, но явно не знам как защото изобщо не го харесах.

Сега ще погледна какъв празник е днес. Какъвто и да е честит на всички!

Убедих се , че гривна на мен не върши работа. Аз толкова много ходя. На мен ми трябват определени упражнения за гръб и за корем.

Лек ден! 

# 467
Честит празник, момичета!

Аз имах "класически" уикенд, ама съм много щастлива, въпреки това. Видях се с най-близките ми хора, които не живеят в страната, та тая подппухналост ще я преживея. Днес таратор и повече вода и ще се върна в изходно положение Simple Smile

Герганче, пила съм herbal burn - ефект зеро. Най-хубави резултати съм имала от комбинация на йохимбин и lean green на Primaforce. Хем са си марка, хем са дооооста по-бюджетни от този бъндъл, който си дала на линка. А за карнитин препоръчвам на Everbuild. Такова потене Heart Трите продукта сумарно не струват колкото бъндъла Grinning Освен това, ако поръчваш, а не ходиш по магазини физически, гледай цените в healthstore, readyforlife, silabg и фитнесдобавки нет.

# 468
Честит празник на всички!
Сутринта ходих на църква. Хубаво е, че имаше страшно много хора в храма. Присъствах на цялата литургия, взех си и върбови клонки.
Днес може да се яде риба, но аз ще пропусна. Миналата неделя, на Благовещение ядох риба. Аз по принцип не съм любител на рибата,  много често ми става зле, когато хапна.
Направих постен кекс с локум и банан. Ето рецепта, за който иска
http://recepti.gotvach.bg/r-82896-%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5 … D0%BA%D1%83%D0%BC
Поръчах си и няколко книги с духовна тематика.  Чувствам се щастлива.

От към движение или фитнес брои ли се миене, чистете и т.н.? Мих плочките в банята - значи клекове, напади, с две думи кардио. За по-късно съм планирала и кардио с прахосмукачката Yum

Хубав и благословен ден на всички HeartbeatFlowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip

# 469
  • София, България
Малеее, такъв дъжд със силен вятър се изсипа в София, трябваше да бягам да си спасявам сушилката, която беше на път да излети от седмия етаж.

Аз пости не спазвам, но евала на всички, които го правят - поклон!

На мен гривната ми помага. Кара ме да си бия рекордите и да искам да съм активна. Напоследък обаче спрях да си пиша в хранителния дневник, успокоих се покрай процеса на отслабване, но искам да си върна тази "задача", защото ме кара да се чувствам, че нещата са , както трябва.

На мен също ми се е случвало да си забравя пин кодовете. От тогава съм си направила снимки на всички важни неща в телефона, та няма начин вече да ми се случи. Оф, ама си е неприятно!

Времето не предразполага към излизане навън, тъй че ще се придържам към 15-минутна гимнастика на домашна обстановка! Толкова си мога.

# 470
Честит празник на всички празнуващи! 

Блеки, благодаря, ще разгледам. Ще поръчвам, тук няма откъде да си взема.

# 471
  • Бургас
Честит празник и от мен!
И аз съм на кардио с прахосмукачката днес. Така се изморих, че спах час и половина на обяд Simple Smile
Храната: з - сусамов тахан, мляко с нес кафе и овесени ядки
о - сирене по шопски
сл.з. - мляко с нес кафе, овесени ядки
в - пилешко филе с млечен сос, домат и краставица за гарнитура. За десерт 2-3 фурми и 1/2 ябълка

Бийпс, утре е Свети Кантар!

# 472
  • София
Бийпс беше с приятели на вила. Да се чете агнешко, кюфтета, скара, салата!картофено пюре!тази сутрин пържена филия с мед!!! Няма да се тегля утре, ама кой откъдето и да дойде да ми обяснява колко зле бил хляба, какъв му бил ГИ, и колко не му се ял...ще го приема като първоаприлска шега Simple Smile Вярвате ли, че това ми бяха първите картофи от 23.07.2017 до сега? Пържената филия също!
Днес имам имен ден! Утре ще ви почерпя с виртуални мекици за закуска.

# 473
Честит празник, Бийпс!
И на всички цветя и лазарки честит празник Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 10:38 от Herzen

# 474
Добро утро!
Бийпс, честита да си, на патерица.
Яд ме е, забравих си обяда вкъщи, толкова неща свърших сутринта, че не си взех подготвената кутия. А си направих чудна лазаня, ама с патладжан. Дори за любителка на тестото като мен, лазанята с патладжан се стори по-вкусна от класическата. Иначе и на мен като Бийпс, хляб ми се яде от време на време. Не ям, засега.

# 475
  • Бургас
Бийпс, честит празник на патерица! Повече такива хубави разпускащи уикенди ти пожелавам.

Аз се премерих: - 0,600 кг. Но предния месец бях + 0,800 кг., така че не го отчитам като постижение. Сантиметри на бедро и дупе без промяна. Корем - 1 см., талия - 1,5 см., гръдна обиколка - 1 см. От това вече съм доволна.

Съни, кажи рецептата за патладжана, звучи вкусно.

# 476
  • тук и там
Добро утро!
Бийпси,Честит Имен Ден на патерици и от мен.
Пия протеин и ще тренирам уж.Моите две седмица  ще са  във ваканция,та ако искам да тренирам-ще трябва да ставам като Сиска-в ранни зори.Днес окъснях,ще видим дали малкото няма да се събуди и да ми отиде тренировката на кино..Режимът върви,но сънят ми тези дни хич го нямаа покрай дребосъка,(три дни не мога да му сваля температурата)та не знам на къде ще избие цялата работа.Търсих рецепти за адзуки боба-гледам в сладки рецепти се ползва-кремове,мъфини и т.н.Ще си стои в пакета за сега..
Таня,поздравления за резултатите!Стабилно си сваляш  и си вървят и мерките надолу!(гледай мерките,килограми няма какво да гледаш).
Хубава седмица !

# 477
Бъди честита, Бийпс!
Аз адзуки не съм правила до сега.
 Събота и неделя ударих към 2000 калории. Не че е чудо невиждано, но ми е малко кофти предивид, че се усещах отслабнала и с посвито коремче.
След седмица и малко имам рожден ден, смятам да опитам тази седмица да съм 80% на сурови храни.

# 478
О, забравих, че и аз изкарах кантара, както и очаквах, втора седмица не мърдам нито грам. Винаги това си остава най-ниското ми тегло. Ама здраве да е.
Танче
Скрит текст:
Режа патладжана на колелца, по дължина, както дойде, аз обичам по дължима, оставям да се отцеди малко и овалвам в малко зехтин и пека на грил тигана. На котлона задуших един морков и глава лук, добавих кайма, тъй като беше домашна, не съм сигурна колко точно, сигурно около половинка. Смлях с блендера три домата и като се запържи малко каймата, сложих и доматите малко да поври с тях. Сол, черен пипер и чубрица - на вкус. Може и босилек, каквито подправки харесвате. Във форма за хляб, от тези тесни и продълговати тави, редя - ред патладжан, назвам с лъжица заквасена сметана, малко от плънката с каймата, малко пармезан, защото нямах кашкавал. Буквално 10 гр. беше. И пак ред патладжан, заквасена сметана, плънка, пармезан. Три реда патладжан направих, завършик обаче с плънка и пармезан, а не патладжан, да ми е по-сочно. Преди като я правех, слагах и гъби и по-малко кайма, сега каймата беше повече, за да е с по-малко ВГХ. Пекох около 30 мин. на 180 градуса. То всичко си е почти готово. Най-хубавото е, че може и студена да се яде, не става търда като другата с корите. Като я сготвих, се замислих, че и заквасената сметана не беше нужна, но по навик я ползвах като заместител на сос бешамел. Та може и с нея, ама може и без нея.

# 479
Бийпс, честит имен ден и от мен на патерица! Жива и здрава, и все така прекрасна!
Аз от вчера си имам един пораснал младеж на цели 3 години. Да ми е жив и здрав, ще ме вкара във форма с колелото подарък за рожденния му ден  Simple Smile

За тази седмица отчитам едни 100гр минус. Кантара не беше много сигурен, но ще ги отчета ей така за стимул  Simple Smile До моя рожден ден след малко повече от 2 седмици се надявам поне да задържа, а след това започвам по-сериозно да работя по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт