Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 054
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Ауууууу, браво- браво, най- после някой да напише добра дума за Хербалайф Simple Smile
Убеден почитател съм , само на сегашната ми лиготия не мога да го спазвам както си трябва
Айде успех и да научиш на Ипократис името Laughing
и само да ти кажа, махай ги килограмите, докато си на 30, че после не си е работа

Зет, аз такапо диагонала съм пропусла рд- то, но да ти здраво, сладко и послушно момченцето Hug

# 496
Аз ходих на едно измерване безплатно -масни натрупвания, мускули, възраст според метаболизма. Оказа се представител на Хербалайф. Предложи ми първоначално мисля че седмичен курс, ударен, детокс и т.н. Бях много решена и много запалена, обаче после прочетох че на месец излиза мегаааа скъпо. Отказах се. Нямаше смисъл да давам пари за нещо, което после няма да мога да си позволя.

# 497
С хербалайф се сваля, ако ти промият мозъка да го следваш точно по правилата. Мен как ме излъгаха и надъхаха не знам, но за 2 месеца свалих 10 килограма без да се чувствам гладна, прецакана и на диета.
За това колко е скъпо - ставаш дистрибутор на себе си, шейка така излиза 60 лв, колкото всеки друг протеин, аз пих и фибри и алое вера. Абе зависи иска ли да те излъже консултанта, отслабва се и със 150 лв за месец, за заместване на 2 хранения, значи по 5 лв/ ден за (закуска и вечеря) + 1лв за кисело мляко

# 498
Благодаря ви!

Кайсия, не ми се яде, чудя се и аз. То си е бая мляко...Аз и късно “вечерям“ - усетих, че съм най-гладна към 9:00  и го пия към 9:30. Иначе да - закуска и вечеря заменям. Зверски запек ви казвам, сега пия някакъв чай за разхлабване, че ми писнA.

Герганче, 110 лева дадох за двата шейка, ще ми стигне за месец както гледам.

# 499
Честит празник на всички цветенца в темата - да ви е слънчево на сърчицето през цялата година!

Добре дошла на новата дама в отбора - пожелавам резултати и да изградиш нови навици. Покрай Хербалайф шейковете започни да променяш постепенно хранителните си навици - чети повече по темата, това ще те зареди с нов поглед върху тялото, храната и ще ти донесе още повече мотивация. Започни да се движиш максимално много - спри да ползваш асансьор, ходи повече през уикендите и в ежедневието. По възможност, тръгни на спорт - времето е хубаво, денят е дълъг.
Знам какво е да работиш в стресова среда и колко важно е да си поставиш за цел да не пропускаш хранене и да не посягаш към джънк - при мен помага хранене в определени часове, така не огладнявам рязко и не залитам към най-близкото.

Иначе аз отчитам -500 гр. стабилно и съм в 52 кг. Миналата седмица общо 3 силови и 2 пъти йога. Днес силова.

# 500
Lion Queen това със запека е част от другата работа. Т.е. започнеш ли да хващаш цаката не едно ще тръгне и с другото. Започни от някъде и проба-проба 1-2-3 ... все в един момент ще намериш кое ти действа добре. Тогава захапваш и ползваш инерцията . Не пропускаш.
Аз също работя на бюро. Много кофти за много неща и много добре за други неща ... всичко се плаща.

Niya- кой е имения ден ?

# 501
  • София
Bandiera rossa, Цветница, не се казвам Ния. Grinning Харесва ми героинята от "Железният светилник", на нея се кръстих във форум.

Аз продължавам с овесените ядки с Активия, смесих Ипократис с на Страхил ядките. Засега никакви проблеми нямам с 00, а имах такива от месеци. Овесените ядки ги започнах покрай на Кайсия режима от Страхил. Благодаря ви и на двамата!!! Намалих и солта, така се чувствам много по-добре.

# 502
  • София, България
При мен е рано за мерки. Измерих се на 15-ти март, сега следва 15-ти април чак.

Да се похваля, че днес за първи път опитах баница от овесени трици. (200гр трици, 200 гр. сирене, 3 яйца, бакпулвер (който замених с лимон и сода) , 1 чаена чаша  кис. мляко и  2 чаени лъжички мазнина по избор (ползвах ленено масло)). Това нещо объркано се слага в тавичка в предварително загрята фурна на 180 градуса и се пече до златист цвят. Хората са написали да се сложи хартия за печене, но аз забравих. Съвет: Сложете хартия за печене, ако не ви се занимава с телта после.

Споменах, че закуско-обядът ми се състоеше от оризовки с пастет и чаша бадемово мляко с малко кленов сироп за привкус. Следобедната закуска беше пак оризовки, но просто плеснах един кашкавалец отгоре. Вечерята се състоеше от 3 парчета от въпросната баница с кисело млекце. Това е за днес и мисля, че е културно хапване. Утре трябва да вкарам зеленчуци, че днес не консумирах никакви.

Lion Queen
, добре дошла в нашата групичка, която вече е и твоя Simple Smile

# 503
Ния честито тогава и на теб. При толкова много именници на Цветница аз не познавам нито един именник .
Овесени ядки действат супер, но аз не мога да ги понасям.
Активията мога да я ям. Но аз залагам на сока от кисело зеле, както вече е всеизвестно Simple Smile

# 504
Е, ако е 110 лв на месец и реално замества 2 хранения не е никак скъпо. Протеините, 30 дози, 50 лв. си е средна цена. Това са 60 дози, не е твърде скъпо. Под 2 лв. за хранене. Въпросът е после как ще се продължи, след като свърши програмата.

За запека не мога да дам съвети предвид режима. На мен фибри ми помагат. Дали хуск, или в по-естествен вид,  няма значение.

# 505
  • тук и там
Добро утро и от мен.За седмица съм  точно -0,500 гр.Не знам толкова ли е заложил за сваляне в режима.Аз започнах от 84,4кг(качих си килограм и половина,само докато чаках режима на Страхил).В момента съм 83,9 кг.От няколко дни съм толкова,така че предполагам че са свалени трайно и не е вода.Хапвам стабилно-но режимно.Сладко не съм близвала от ...една седмица. Mr. GreenПланът е уж да сваля за три месеца 9 кг-10 кг,но като гледам как вървят нещата -по-реалистично ми се струва да сваля към 5-6кг макс-и то ако не вляза в застой и свалям равномерно.Малкото се окуми в ранни зори и то-отиде ми тренировката  за днес..Мерки ще си  вземам на Великден,тогава ще ми е и първият зареждащ ден.

Зетче,да ти е жив и здрав рожденника!
Ния,Честит Имен ден и на теб!(на патерици)
Моята дъщеря се казва Ния. Simple Smile

# 506
  • Бургас
Добре дошла на Lion Queen! От мен, успех! Най-важният въпрос според мен е какво се случва после. Дано намериш твоят начин на хранене, защото всичко друго е временно.
Аз станах върл фен на овесените ядки, преди година не можех да ги понасям. И ми решиха трайно проблема с 00. Смятам, че това е причината кантарът да започне да мърда, след 4-месечния застой.
Е, Кайсия, браво! Аз винаги съм смятала, че 500 грама за две седмици, е най-здравословното отслабване. Всичко друго си е шок за организма.
Днес за обяд съм на пилешки дробчета със зелена салата. За довечера купих пилешки пържоли от бут. На фурна сигурно ще ги правя. С домати и краставици за гарнитура.
Вчера тренировка за цяло тяло от календара на Румяна. Не беше моята. Много протяжна ми се видя, рядко ми се случва с нейни тренировки, няколко пъти проверявах кога ще свърши, не ми беше интересна хич.

# 507
  • София
Здравейте, бях зарязала диетите и си ходя дебела. Меря се периодично и забелязвам  вариране на три до четири килограма. Странна работа е, че свалям след кекс и крем карамел. Минавам на моно леко до Великден, после може и на таратор. Целта са ми сантиметри те.💐

# 508
Lion Queen, добре дошла! Толкова увлекателно пишеш, че мога да те чета до безкрай:hearts:
Да знаеш, че си попаднала на точното място, момичетата тук са прекрасни.
Давай смело напред и успех.Simple Smile
Пиши по-честичко, моля...
А иначе - вчера графикът на хранене ми беше тотално объркан: лека закуска в нормалния час, но после късен обяд и още по-късна вечеря / работех извънредно почти 3 часа /. Колебаех се дали да не прескоча вечерята, но бях зверски гладна / все пак обядвах в 14 часа, и то леко! / и реших да изям една порция супа топчета с малка великденска салата / без яйцата /. радвам се, че постъпих така, трябва да се науча да бъда гъвкава.

# 509
  • София, България
Аз започвам деня с бананово смути с фъстъчено масло! Поне за мен денят започва сега! Joy

Общи условия

Активация на акаунт