Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 814
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
ТиЛи, да и в едно видео показа различни видове корсети, включително и мек неопренов колан Simple Smile
Гери, за коланите не съм чувала отзиви, за найлоните ми бяха казали преди години, когато с тях се опаковахме, че много загряват и изнежват зоната около яйчниците и бъбреците, съответно по-лесно се настива и може да стане проблем.

Да де... ама потта не е само вода, нали? Т.е. някак си идеята, че се потиш и пиеш вода и балансът е на лице не ми е ок. Може да не чистя мазнини, но чистя не само вода, която се възстановява

# 241
Сещам се за корсета, за който говори Тили. И Биляна Йотовска тренира понякога с такива. Инак, щом ви харесват неопреновите колани, да ви кажа, че има и такива гащи Grinning Е такова вече и аз бих си купила. Вярно, за каяк са, но пък вероятно ефектът от тях на д-то е същият като с колана.

Добро утро!

Станах днес рано, направих половин час кардио. Довечера и силово.

Закуската - оризовки с кьополу и извара
Обяд - зеленчукови кюфтета с кисело мляко
Вечеря - предвидила съм леща
Ще вкарам и протеин между обяд и вечеря

Ваша Блеки си намери зала. Да, ново 20 Grinning Ми тренировката се връзва 3 и нещо с карта за 12-16 посещения за 2 месеца. Ще ходя там уикендите и ще си наваксвам, каквото ми куца откъм групи през седмицата. А през седмицата двуразово с кардио сутрин и силово вечер.

# 242
  • тук и там
Добро утро! Сега като писахте -и аз се сетих че имам неопренов колан,купуван сигурно преди 7-8 години и зарязан в някой шкаф.Ще го изнамеря и аз и ще го ползвам(ако обхване талията ми,че не е сигурно).Не мисля че се отслабва от него,по-скоро кожата става по-гладка,мека и хубава.Като след сауна.Аз се сетих че моите ще са във ваканция две седмици.Отидоха ми силовите тренировки.Ще тряба да съм на кардио  евентуално и аз и да ставам в ранни зори за да го направя докато спят-иначе няма как  да стане.

# 243
Баш със сауната го свързвам и аз този колан.

Добро утро.  Пия кафе БЕЗ ЗАХАР.. Еййй, колко диети пазех при всички си оставих това дребно нарушение -захарта в кафето

Кайсия, днес е деня Simple Smile Дано ти върви гладко режима. Стискам палци.

Блеки, честита нова зала Simple Smile При нас са доста евтини картите, поне така мисля като ви чета. Обикновено 25 доо максимум 35лв на месец и винаги е с неограничено посещение, но пък предполагам и нивото е по ниско. Основния проблем е че не мисля че има добри инструктори, да не кажа че май няма.

# 244
Гери, ако решиш, че искаш да тренираш, бих ти препоръчала варианти, при които можеш:
1) у дома
2) във фитнес без инструктор.
И при двете възможности има много добро обяснение на техниките на изпълнение, както и структуриране на програмата с прогрес. Вторият вариант е по-скъп. При Лазар мисля е 40 лв на месец програма онлайн за фитнес упражнения. Но изпраща документи с видеоклипове за техника, както и пише основни правила като темпо на правене, сила, почивки и тн.
Би имало добър ефект, според мен.

# 245
  • Бургас
Значи Таня да припомни кога беше кантара. Предния ден няма да го сваля! Simple Smile

2-ри април. Въх, то другата седмица.
Вчера отчитам 20 мин. йога сутринта и тренировка вечерта. Побърках се в къщи. Два дни не сме излизали, дребния и той полудя. Ама му течеше сопол и не смеех да го мъкна нанякъде. Днес тренировка няма да има, но ще има първо разкрасителни процедури, после излизане (днес и Асан е "ора"). Общо взето смятам цял ден да съм в движение. Имам чувството, че надебелях тия два дни.

Дух, видях, че търсиш разгряване от глава до пети. Това на Румяна ще ти е от полза, според мен http://fitnesinstruktor.com/razgriavane/

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 09:21 от tanya_79

# 246
https://www.facebook.com/1727523537523551/photos/a.1727525987523 … 906363944/?type=3
Нещо, което много ми хареса и е много актуално по темата....

# 247
Въъъъй, ама знаете ли, че аз не само имах, но и тренирах с такива- неопренови гащи?  Laughing Но беше толкова отдавна, че бях забравила.  ooooh! Май от времето на Любо Иванов, така като се замисля, т.е. по време на възстановяването след второто раждане. Ама отгоре и колана слагах.  Laughing Пък често се мажех и с антицелулитен крем отдолу. Смея се с глас сега, като се сетих каква картинка съм била.  Laughing

Иначе с корсет тренира и Венета Харизанова, има и розов, ако не се лъжа.  Joy

Забравих да честитя велото на Герганче. Много пот да пролееш и да си много доволна!  Hug

Сега се смеем с половинката, че щерката на 12, която почти е изкарала плочки на корема /аз самата ахнах, като я видях миналата седмица/ реално не спира да мисли за храна. Със ставането още, прясно закусила- вече силно се интересува кога ще са следващите й хранения за деня и какви са опциите за "меню". Но, както писах, при нея всичко е с мярка и добре обмислено. То неслучайно се казва, че фаянсът по корема се прави м кухнята.

Ама верно ли следващото мерене е на 2ри? Ми то дошло бря!!! Аз нали направих статистиката преди 10- ина дена, щастлива бях от видяното. Добре че ме подсетихте, да се постегна по- сериозно тази седмица, че да има ново какво да ми дава криле. Но ще правя упражнението на 31ви, събота аз, преди да си се приберем за 2 седмици в Бг и да настане аху- иху. 

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 09:58 от Анонимен

# 248
Гери, ако решиш, че искаш да тренираш, бих ти препоръчала варианти, при които можеш:
1) у дома
2) във фитнес без инструктор.
И при двете възможности има много добро обяснение на техниките на изпълнение, както и структуриране на програмата с прогрес. Вторият вариант е по-скъп. При Лазар мисля е 40 лв на месец програма онлайн за фитнес упражнения. Но изпраща документи с видеоклипове за техника, както и пише основни правила като темпо на правене, сила, почивки и тн.
Би имало добър ефект, според мен.

Благодаря, за сега ще покарам велото и разни кратки упражнения. Просто на този етап ми е трудно, нека поне малко мръднат килограмите. Вече съм цели 87! Кога бях 84-85кг. Трупат се гадовете и от въздуха имам чувството.

Вие ми честитите велото, но още нямам ни потвърждение, ни отказ.

# 249
Вие ми честитите велото, но още нямам ни потвърждение, ни отказ.

Споко, приеми го малко като с неопреновия колан- вярвай, че ще стане и няма начин да не се получат нещата.  Wink

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 11:19 от Анонимен

# 250
  • Plovdiv, Bulgaria
Станах 5:30, 6:45 отидох на фитнес - кростренажор, упражнения за крака, пътека. Къпане и 8:25 на работа. След работа съм на зумба. Фитнеса ми хареса, макар да не съм много компетентна по темата все пак. Не ми харесва обаче, че баните нямат завеси. Аз съм по-стеснителна и това не ми хареса изобщо..ама явно ще трябва да свиквам. Нямам излишни пари за треньор и си действам по това, което съм чела и знам на теория. Дано съм на прав път.
За сега се чувствам пълна с енергия, ама ще видим следобед.. и вечерта преди детето сигурно ще ми се доспи.

Продължавам с броенето на калории, но в темата за това никой не пише. Гледам въглехидратите да са под 100гр за деня. Преобладават мазнините като си  гледам предните дни.

# 251
Фитнеса ми хареса, макар да не съм много компетентна по темата все пак. Не ми харесва обаче, че баните нямат завеси. Аз съм по-стеснителна и това не ми хареса изобщо..ама явно ще трябва да свиквам.
Това, честно казано, ме шокира. В нашият фитнес поне банята се заключва. Никога не бих отишла на подобно място. Как пък няма да се развявам гола, а камо ли да свиквам ...... ужас!!!!!!

# 252
  • Plovdiv, Bulgaria
Фитнеса ми хареса, макар да не съм много компетентна по темата все пак. Не ми харесва обаче, че баните нямат завеси. Аз съм по-стеснителна и това не ми хареса изобщо..ама явно ще трябва да свиквам.
Това, честно казано, ме шокира. В нашият фитнес поне банята се заключва. Никога не бих отишла на подобно място. Как пък няма да се развявам гола, а камо ли да свиквам ...... ужас!!!!!!

Не се развяваш гол. Има кабинки, има къде да си оставиш до теб хавлия и всичко, отделени са баните, просто кабинките нямат завеси. Грешка, че разгледахме фитнеса, без да видим съблекалните и баните, но наистина не съм предполагала, че е така. Атлетик фитнес, уж е от добрите в града. Не знам защо е така, може би ще питам следващия път. Приятелката, с която ходя е ходила преди в друг техен фитнес, и е имало завеси. Не е приятно, да. Но ние поне ходим във време, в което няма други жени почти.. и успяхме да сме сами като се къпахме и се чакахме.

# 253
  • Велико Търново
Тези от вас, които са с деца, стават рано,  тренират и ходят на работа  - по колко часа сън ви се събира, и свиква ли се с много ранното ставане? Чувствате ли се изморени през деня, или точно обратното?

Така....петък бях втора смяна, събота и неделя по 12 часа, като през това време съм изчистила цялата козметика в аптеката/всичко съм смъкнала и върнала по рафтовете, и съм работила и текущата ми работа/, таи сутрин станах както всяка сутрин в 05.00, в 06.30 вече загрявах и колежката към 07.00 ме помоли да й взема смяната, така, че днес ми е трети ден по 12 часа на работа.
39 години, 2 деца.
Лягам си около 22.00 часа.Стигат ми и не съм уморена, мисълта за залата сутрин рано ми действа като наркотик.

Тренировката днес беше гръб и делтовидни мускули.Днес като Бийпс си видях гърба в едно огледало/рядко сядам на този уред, защото има единтичен/ и се обърнах да видя на коя мацка е, а то моето. BlushСега ще чакам същото да се случи и с краката ми Mr. Green

# 254

Не се развяваш гол. Има кабинки, има къде да си оставиш до теб хавлия и всичко, отделени са баните, просто кабинките нямат завеси. Грешка, че разгледахме фитнеса, без да видим съблекалните и баните, но наистина не съм предполагала, че е така.
Но след като кабинката е без завеса, значи всеки може да мине отпред и да те види гола. За мен не е приемливо.

Това ми припомни как като ученичка за кратко тренирах волейбол, но се отказах много бързо, след като установих, че банята всъщност представлява редица от душове, без кабинки без нищо. Влизаш гола под душа, а около теб останалите съотборнички голи под другите душове. Амиии дойде ми в повече!!!

Общи условия

Активация на акаунт