Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 57 838
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Много благодаря на всички за разбирането! bouquet Hug

Блеки, видях ориза на Кайсия, но мен ме е страх от ориз (моля, не ми се смейте). Всъщност ми е позволен в режима, но го прескачах. За мен беше огромна промяна да започна да закусвам и да ям повече порции. И се получи. Може би сега е време и ориза да пробвам.
Имам толкова тъпи самоналожени забрани, че и от плодове ме е страх. Странно как 200гр ядки не ме плашат. Rolling Eyes Или фъстъчено масло с лъжицата от буркана. Joy От диабет и ИР ме е страх, въпреки че нямам в семейството. Въглехидратите нормално държа до 100гр, само с дните с голямо тичане вдигам на 150-200.
Изпих си вечерната иглика и ми стана весело. Drunk Но ходих да тичам- последно дълго бягане имах по списък, 18.5км за 1:55:15- 965кал. отчете Фитбита, колко е вярно ще видим.
Купих си помело и зеленчуци за утре- бейби спанак за салата с риба тон и яйце, бейби моркови, краставици. И римска салата си взех за "лодките" като на Бийпс.

Роузи, иди да тичаш на състезание, хубаво е и не е страшно! Ще видиш! Hug
Бийпс, моите бедра не само, че са повече от 51 см, дори не са еднакви на сантиметри- като от вица за сакатия, дето му ушили много як костюм.

За масажи съм се замислила много сериозно, защото като бях на тейпинг, кинезитерапевта обърна внимание, че съм отекла в краката. Казах му, че съм дебела, той не, едема било. Не знам дали е прав.

# 331
Оня ден нали обсъждахме неопреновите колани, ти защо не пробваш с неопреново гащи или фолио - да му промениш структурата на нещото, да го разбиеш отвътре.
На мен първо на пипане се смени на стомаха, после започна и да отслабва. Обръча ми е с топчета, сигурно и те са помогнали.
Другото - от едно двуседмично ходене в пясък  бях направила прасец на римски пехотинец, за две седмици - 2 см. Ама представи си ходене в пясъка, все едно късаш билетчета за шезлонгите - не спирахме от 8 до 5. Ти нали ходиш на аштанга, може да увеличиш разтяганията и да намалиш щангите.

Добро утро Simple Smile

# 332
  • Велико Търново
Добро утро и от мен Heart Eyes
Дези, не само любовта към Шанел ни е обща Blush
Членувам в една група за кръводарители и са ми пписали късно снощи, че има зов за помощ за Русе и сега се чудя да тръгвам ли към залата.Ще тръгна, а пък тя болницата е на 5 минути от фитнеса и на пет от нас Simple Smile

Според ден!

# 333
Накарахте ме да си премеря бедрата Yum Тях пък никога не ги бях мерила. Излезе 52 см. в най-дебелата част.

Блеки, извинявай, ама това обвинение ми звучи изсмукано от пръстите. Чак пък на расова основа. Дано всичко приключи бързо и не се нервирай много, ако е възможно разбира се. Пожелавам ти успех.

А оризовките и аз отдавна съм ги открила. Много са вкусни, да.

Кайсия, а  тези грамажи на ориза в сурово или в сварено състояние? Лично аз много обичам ориз, което ме подсеща, че скоро не съм готвила нищо с ориз.

# 334
  • Велико Търново
NoMe, браво -моите са 57-58 Blush

Мария, бързо да ти се решават проблемите Hug

# 335
Кайсия хахах сънувах кошамр от статията хахаха сънувах, че много съм омекнала хахах.

Добро утро, де Simple Smile

# 336
  • Козлодуй
Добро утро и от мен като обсъждахте неопреновите клинове аз извадих в понеделник моя стар неопренов клин с който преди години ходех на аеробика и тренирах с него и няма да повторя той със скъсан цип и освен това средновековно мъчение после като го сваля обляна в пот - ужас Simple Smile
Аз меря само дясното бедро в най-дебелата част - 57 см а си знам че лявото е по-слабо затова него не го меря Simple Smile
И мен ме е страх от ориз и такива храни за да не провокират в мен диабета но прочетох рецепти по дюкан с овесени трици и миналия месец готвих с тях и успях да ям съвсем малко и беше добре - ще пробвам пак така да вкарвам бавни въглехидрати в менюто си Simple Smile

# 337
NoMe, разбира се, че е изсмукано от пръстите. Юристите, с които говорих, бяха категорични в това. И тук става въпрос за юристи, специализирали се в тази тема.
tissi, RiceUp са хубави, но са ми любими едни с шарени опаковки. Така, де, няколко вида са, всеки вид е с различна по цвят опаковка. Марката им е нещо с В.

Добро утро!

Тренирах, къпах се, сега седнах със закуска и кафе да гледам малко сериал и после към офиса. Храната дори няма да я описвам, защото вече ще стана скучна Grinning

Иначе за мойте буцести крака се замислих са неопренов клин. Току виж пък помогне Confused

За компания с кафето слагам една статия от така модерния напоследък Страхил - 11 неща, които ми се искаше да зная преди да отслабна

https://fitbg.net/blog/fat-loss/11-neshta-koito-mi-se-iskashe-da … predi-da-otslabna

# 338
  • тук и там
Добро утро и от мен.Аз няма да споделям размер на бедрата,до сега не срещнах такава цифра-да не се излагам.
NoMe,има грамаж за варен и за суров даден.Аз купувам един  полу-готов.Blush.Ще има сигурно Е-та  и други "благини"-не съм го гледала,не е овкусен  особенно-но става за минута и половина във микровълновата.Кафяв вземам иначе..Имам  Вх  от такъв тип само на обяд.Снощи пак бях на риба,но този път не сьомга,а някаква бяла риба беше.Нахраних се за момента,но посред нощ ми се дояде сладко.Не ядох,разбира се-но вече ако вечерям риба,ще е някоя по-мазна.Още ми е трудно със часовете .-следобдана закуска все не мога да я наглася да е когато трябва и вечерята съответно..

Духче,успокой се-човекът каза,вода е-ще изчезне изведнъж! GrinningМежду другото аз съм виждала този ефект -когато правих режима на Румяна.Спомням си ясно,че я питах тогава защо омеквам -а тренирам 5 пъти седмично и то със кардиото сутрин-двуразово.Каза,че по-скоро е невъзможно при това трениране да се отпускам вместо да се стягам.Е,едва сега намерих обяснение и аз на това  състояние.От тогава май не ми се е случвало,или и да се е случвало-не съм обръщала внимание.

Блеки,стискам палци всичко да се нареди.И аз имам варианти за замяна на ориза-леща,киноа,накут,картофи.. и да не ги изреждам всичките..
И благодаря за статията.Имам нужда сега да чета и да се мотивирам ..И да се подготвя психически  за онази част-“прогресът няма винаги да е линеен"..

# 339
Блеки, статията на Страхил ми допадна:) нищо ново, но е приятно да си го припомниш.
Днес изобретих нов "кекс" хаха в чашка. Сериозно, много вкусно. Знаех, че ще пътувам извън града и цял ден ще съм на вън. От ПМС то сутрин съм много гладна. В 6 часа си забърках палео мюсли, пълнозърнести овесени ядки, соево-ванилово мляко. В буркан и ги изядох след 3 часа много вкусно стана.

# 340
Ех момичета, с тия мерки на бедрата ме накарахте за пръв път да извадя метъра и да видя за какво иде реч - 56 см е най дебелата им част. Не съм мерила нищо от поне две години защото се притеснявам, че няма да харесам цифрите, но сега като видях цифрата си давам сметка, че не ми е толкова важна, защото работя по оформянето на краката и започвам да харесвам начина по който изглеждат. Преди години мисля, че бяха с някой и друг см по тънки, но вътрешната страна беше толкова отпусната та чак леко висеше кожа, а сега няма нищо отпуснато и висящи пък макар и някой и друг см е повече.
Говорехте за неопренови колани и клинове, та и аз навремето имах един клин който обхващаше от над пъпа до колената и много пот се лееше с него. Ама това е било преди повече от 15 години и не помня въобще имало ли е някакъв ефект и какъв.
А оризовките и аз наскоро ги открих, иначе сестра ми им е голям фен и постоянно й купувам, но наскоро ходихме на село и не взехме нищо за хапване освен пакет оризовки и котидж сиренце. Та като стана време за обяд поради липса на друго хапнах няколко оризовки със сиренце и разбрах защо моята сестра често ги хрупа Joy
На този Страхил статиите много ми допадат и във всяка намирам по някоя полза я за тренировка, я за хапването. Човърка ме дали да не си поръчам някой тренировъчен режим при него и да видя какво ново ще ми предложи, защото в моя град няма инструктори и трудно откривам как да си разнообразя тренировките.

# 341
  • София
Страхил много ми допада и на мен. Като му видя снимката, изобщо не ме интересува какво е написано и по каква тема.Joy

# 342
  • Бургас
И моето бутче е 56 см. Sad Ама не ме радва хич. В най-добрите ми времена е стигало до 50,5 см. Без спорт ама са си 6 см.
Много хубави статии споделяте. И аз съм една мекичка, пък уж тренирам. Ще чакам значи.
Гледах си снимки от началото на март. Ами виждам разлика в корема, въпреки че сантиметъра не отчита такава. Може би защото визията ми се променя (или така ми се иска).
Тиси, хубав пастет без много Е-та има в Лидл. От гъши дроб, стои на витрината с колбасите. Има и други видове, но не са толкова изчистени от към състав.

# 343
Страхил много ми допада и на мен. Като му видя снимката, изобщо не ме интересува какво е написано и по каква тема.Joy
Хаха, и аз така Joy

Таня аз май се научих да приемам тялото си такова каквото е. Реално никога краката ми не са били супер слаби, имам тежък кокал и вече не искам нещо което знам че няма как да постигна. Такава ми е структурата и гена и дори да се скъсам от гладуване и тренировки най-доброто което мога да постигна е размер М. Ами размера съм го постигнала сега се боря да харесам тялото си без дрехи и съм все по близо до това.

# 344
  • Велико Търново

Ха ха!Като му видя и правописните грешки, и затварям Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт