Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 280
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм по същия начин с качването.  За последно бях 85 и исках да махна скапаните 5кг като за начало. Преди няколко дни се премерих 87! МЦ + нормално хранене без сериозни рестрикции това е резултата.

Амур, пак ще кажа поклон! Евала! Браво! Просто нямам думи, в товс е истината - хармония със себе си, хубава храна, реална самооценка и реални желания.  Тази точка съм я изпълнила. Отдавна не желая да съм на ученическите си килограми, узрях за идеята че не искам и вероятно никога няма да бъда 50кг. Бях свалила по едно време до 75 и се чувствах страхотно, така че на този етап бих се радвала на такива малки крачки.

Одобриха ме за велото. Получих документите, сега пък пак ги пращат към спорт депо и се надявам вече да си го получа.

# 361
  • тук и там
Аз днес  срещнах  трудности в изяждането на обяда си.Количеството е наистина голямо.Ей сега ми остана даже и се чудя да го ям ли. За днес имах за обяд 200 гр котижд+4 белтъка+140 гр киноа+зеленчуци.Зеленчуците объркаха работата.Те са пожелание.Повече няма да ги пожелавам!Много ми идва даже и на мен!
Храната е в доволни количества в режима-но дали ще отслабна ?!

Ния,аз до сега купувах пакетирани овесени ядки-марки не гледах.Получавах киселини от тях-и за това просто не ги ядях.Сега обаче имам за закуска почти всеки ден овесени ядки.Купих тези,не знам дали ги има във БГ,но е факт че киселини нямам.А със години не съм ползвала овесени ядки,точно защото си мислех че всички така ще ми действат.Това беше последен опит,купих тези-оказа се този път че съм уцелила!

Герганче,честита нова придобивка! Да навъртиш много километри!

Амур,респект!!!Браво на теб!

# 362
може би ще оставя месото и активията, но пък ще махна бекона и пекориното.

Знам, че активията е пълна със захар,

В случая огромните количества сол в бекона и пекориното би трябвало да те алармират много повече от захарта в активията. Най-вероятно си качила така рязко заради солта. Добрата страна е, че голяма част сигурно е вода и би могла да я елеминираш.

# 363
  • Бургас
Моите овесени ядки са от Лидл. Ползвам фини в момента, по-бързо омекват. Купувала съм и други, но едно, че са по-скъпи и второ, че имат люспи вътре.
Няма как да качиш 3 кг. за седмица. Задържаш вода.

# 364
  • In Wonderland...
Моите овесени ядки са от Лидл. Ползвам фини в момента, по-бързо омекват. Купувала съм и други, но едно, че са по-скъпи и второ, че имат люспи вътре.
Няма как да качиш 3 кг. за седмица. Задържаш вода.
И аз харесвам лидълските ядки, макар че в момента използвам други. Те са, мисля, най-евтините като цена от тези, които съм виждала, а като качество са чудесни.
Днес минах през Кауфланд и купих кисело мляко Ведраре. Честно казано доста ми хареса като вкус, за разлика от останалите млека. Някой да знае дали и като качество е добро, или само на вкус го докарва?

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 18:47 от ~Miracle~

# 365
  • София
Да, ясно е, че са вода и храна основно, но пак не си отиват много лесно, а и като цяло си се забавя отслабването значително. До средата на април имам и три празника, така че май най-доброто, което ще постигна е, ако успея да не минавам 61 кг. Средата на април ще пътувам и се надявах да съм в по-добра форма за тогава, но пак не успях... Чувствам се разочарована от себе си.

Ще гледам да си изкарам чисти празниците с чиста храна, ноо и тази година ще си посрещна рождения ден дебела. Пфу!

Barbabeau, права си за солта, въобще не се усетих, гледах да ям мазни храни и съвсем забравих да следя солта. Ще я намаля следващите дни!

Поне тренировките ми вървят добре.

# 366
  • Козлодуй
Поздравления Амур - страхотна си, вдъхновяваш всички тук Simple Smile

Наистина и на мен ми казаха когато ядох бекон че качвам от солта и така беше вече не купувам бекон Simple Smile
Аз също сякаш постигам мир със себе си Simple Smile На една крачка съм Simple Smile

# 367
Може Страхил да пише "напЪди" и "прЪсец", но човекът в крайна сметка е фитнес треньор/експерт по нещо друго, а не е филолог. Е, вярно, че български се учи в училище и то задължително, но с времето нещата се променят и забравят. Тези дни например се сетихме с приятели, че в училище подчертавахме различните части на изречението. Е, не помним как се подчертаваше определението, как допълнението. Не мисля, че това ни прави по-малко експерти в областите ни.

Да не говорим, че много от хората с претенции за грамотност редовно не си затварят обстоятелствените изречения. Или пък са запомнили, че преди "като" не се слага запетайка, но не помнят, че преди "като" се слага запетайка, когато е форма на свързване между главно и подчинено изречение. Или пък "или" и "дали". Или пък имат проблеми с членуването.

За овесените ядки и аз да кажа: Тези от Лидъл са прекрасни! Взех си след тях насипни от Мр. Алмонд - нищо общо, жалко че нямам зайче или папагал вкъщи Grinning

Да се похваля: И аз имам нова фитнес гривна Grinning Изпаднах в дупка покрай историите с преписката, боледуването ми и други глупости и ... ми подариха Grinning

Кайсия, че колко зарзават изяде, бе, жена Grinning Иначе забелязвам, че и на мен ми се опъват иначе нормални количества напоследък. Дали е от грипа, не знам. (

Момичета, какво ви е мнението за спелтата? Използвате ли я?

# 368
Училището е място за всичко друго, но не и за научаване на нещо. А запетайките са ми болна тема. След два месеца ще съм доктор, единствения значителен проблем на дисертация от ... 500 страници бяха запетайките... И не е като да не съм се опитвала сама да се ограмотя. Дори си купих миналата година тестове по езикова култура и ги реших всички до един. Хаха интересно, че тогава нямах грешки, но имам комплекс за пунктуация и правопис Simple Smile
Аз си купувам на доктор Кискин. Сега съм на пълнозърнести.

# 369
Амур, респект за постигнатото и за хармонията, която си постигнала със себе си!

# 370
  • here, there, everywhere
Овесени ядки си купувам възможно най-грубите. Сега даже взех да ги заменям с истински овесени зърна. Тези тънките, инстантните, не ги купувам.

За запетайките и аз имам проблем. Притеснява ме, опитвах и аз като Духчето да чета, но още правя грешки. Срам ме е за това.

Амур, поздравления. Аз добре те помня как спореше за всичко с Кам и Шоки, но остана с отворено съзнание и това ти донесе успех. Наистина те поздравявам.

Тук Великден е тази седмица. Ще ходим на курорт в СПА термал, но явно времето ще е калпаво и от сега съм се сгомнясала ( извинете за откровения израз).

Не съм се мерила, вчера не спортувах, но уте се надявам да продължа с Шон. Любов ми е той, особено сега с бебоците....

# 371
  • София, България
Герганче, вече официално честита придобивка ( да дойде по-скоро ти пожелавам)!

Блеки, права си! Аз самата се бригам за грамотна, но ми се е случвало да изпратя нещо, и след това чета какво съм написала и гледам я изпусната запетайка, я плеснат пълен член след предлог. Често се поправям веднага след това, но има случаи си казвам: Еми, майната му, каквото - такова! Все ще ме разберат. Горе-долу от тогава спрях да се заяждам с останалите и тяхната грамотност, а преди само мучах! Честита гривна! Спелта не съм употребявала лично аз. П.С. Спомням си за подчертаването на обстоятелствена част с 2 черти и определения с вълнообразна май..., а може и съвсем да се бъркам!За оризовките май се сещам.. на Benlian food! Едните са зелени, другите оранжеви и т.н. Но аз май в крайна сметка харесах "Rise Up" повече! 

Кайсийке, рупай храната и след 1 месец ще теглим чертата! Предполагам си записала някъде с какви мерки започваш! Аз мисля, че няма какво да ти се опре!

Утре ще направя един опит да отида на стадион Раковски и да проверя за какво иде реч. Ако няма хора може да направя опит да потичам малко! Лекичко и с едно темпо без да се силя излишно!

# 372
Реших да си направя експеримент следващите 2- 3 седмици, сиреч по празниците. Ще вкарам две въглехидратни хранения, досега беше само едно. Контролиран експеримент ще да бъде. Пак ще следя калории, целта ще е да няма сериозни освинвания все пак. Начало- или от 31ви, или от 1ви. Преди това ще се замеря, ъф корс, а по време на експеримента до кантар няма да доближавам дори.

Честити придобивки- на Блеки гривната, на Герганчето- колелото.

Определение не беше ли с вълниста линия, допълнение- две хоризонтални и една напречна?

Неграмотността е страшна, а аз съм доста мнителна. Мога да контролирам обкръжнието си в реала, във виртуала нещата стоят по друг начин, уви. Но в едната действителност, пък и в другата се радвам, когато ми обърнат внимание на допусната грешка /не само правописна, правоговорна или интонационна, а дори житейска такава  Laughing/ и се опитвам да си извадя поука.  Peace

Темата за правописа и грамостността във форума е доста деликатна, защото именно чрез този начин на общуване тук /писменият/ стават видими огромни пропуски, които иначе често се подминават и неглижират. 
Скрит текст:
И не говорим за висш пилотаж от типа на пееМ- пеемЕ, И и Й в края на съществителни в мн. ч, или за в/ във, с/ със... Съвсем не. Но "лекЪр"- не, не ми е ДЗЕН.  Tired На мен поне. Да не говорим, че именно инструктори и фенове на спорта би трябвало да са наясно как се пишат поне термините, които употребяват по десетки пъти на ден.
Както и да е, спирам по темата, защото се паля, а не съм на кеф да си развалям хорошото. Laughing

# 373
Скрит текст:
честно казано и мен ме дразни. Има много очеизбождащи грешки, за които малко усилия, биха били достатъчни, за да се поправят и човек да научи някои правила. Просто изхождам от собствената си гледна точка, която е, че при множество положени усилия, да коригирам пропуски в тази насока, често продължавам да допускам грешки, които според майка ми са "елементарни" и за които и аз, както и Нук се срамувам Simple Smile

Не мога да повярвам, че го казвам, но наиситина нямам търпение постите да свършат. Много ми се ядат яйца Simple Smile)
Днес не съм тренирала, имам 6 км ходене и около 400 с колата Simple Smile

# 374
  • Велико Търново
Последно по темата и аз спирам-Аз нямам претенции за нищо и не продавам нищо, но като купувам нещо държа то да е качествено Peace

Тили, от няколко дни ям основно въглехидрати и съм бодра, и съм свежа, не съм качила и нямам торби под очите.Следя калории.

Честито колело на Герганчето, много мотивация ти желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт