Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 052
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Колко густо ми стана от топлото ви посрещане, момичета!

demirche Много съм ти благодарна за милите думи! То от тез килограми и ядове, ми остана една хубава самоирония, може затова да ти се е сторило увлекателно! Всяка зима си викам "Бре, сега кат' отпера едно тяло за лятото, ще се мятам по бански и ще ми мятат белтъци!" И накрая...."барем лицето ми е хубаво", хаха! Ама иска си узряване таз работа. Явно не ми е било писнало достатъчно. Иначе, хубавото е, че съм висока и не изглеждам бъчонеста, ама все пак са си 100 кила! Сега съм 102.5, тръгнах преди 3 седмици от 109.2 - срам не срам, това е. Голямата заветна цел за следващата година е 75 ( тва ми е идеалът ). Квото щат да ми разправят, хората си имат тежък кокал, аз още 6 клас бях 60 кила, пък пълна щека.

Ако мога да стана 85 в следващите 6 месеца, берекет версин. Голямата заветна цел за следващите 2 седмици е да стана 100.

tanya_79 Благодаря ти за топлия прием! И аз се надявам да си хапвам хубави неща вече - тялото ми го иска. Зян съм с месото, както казах, ама зеленчуци, плодове, хумуси, кинои...все ще намисля нещо! С тая тоалетна все зор е било, откак се помня - снощи след този чай, малко поотпусна ама пак зер, кажи-речи нищо. Пък овесени ядки хич не ям, ни кисело мляко...Абе, като цяло съм много зле с храната, злоядо животно. Туй не ям, онуй не ям...загубено същество.

tissi Благодаря ти, вече се чувствам като част от тийма!

Много вдъхновяващи се всички с опитите си, с волята и желанието си! Поздравления за минусите, Kaisia!

Аз си дръннах шейка тази сутрин, после едно черно кафе, ще се мъча с водата сега. Обяд - спаначена супа и гръцка салата, вечерята е ясна - шоколадов шейк! ( между другото понякога не спазвам нормата, правя си повече шейк, от колкото трябва ).

Хубав ден на всички! Blue Heart

# 511
  • тук и там
Благодаря! Lion Queen, може да си 100 кг,но имаш едно предимство-висока си!Повечето тук сме далече от твоя ръст.Мисля,че и на 83-4 кг ще си напълно окей.Успех ти желая!Аз бавно,бавно свалям.Де да качвах и бавно,ама-не!Там съм много бърза!

# 512
Блеки, така е, ако е около 100лв и замества две хранения е ок. Аз питах във фейса в една група тогава, дали не четох и тук, но се говореше за цени 300+лв на месец което ми е много.  В крайна сметка аз и да не ям имам да готвя за три гърла Simple Smile

Днес една активия за пиене, че бях на зъболекар и нещо не ми е комфортно да хапвам друго.

Lion Queen,  кокала категорично си казва думата.  Онзи дне ходих на гости на приятелка, висока с едър кокал,но много отслабнала. Катл ми каза колко килограма е направо не повярвах. Голяма цифра, абе да си говорим в цифри 70кг, а слаба, слаба, броят и се ребрата.

# 513
  • Козлодуй
Височината си е важно предимство - по-голямото тяло харчи повече енергия т.е. може да яде повече без да напълнява Simple Smile
За задържане на резултатът след диета и аз все търся отговора и не съм го намерила но все пак смятам че решение е веднъж седмично разтоварващ ден а през останалото време нормално ядене без прекаляване Simple Smile
Моят разтоварващ ден е протеинов и включва на обяд печена риба с чай без захар и вечеря варено телешко с айрян, но който не обича месо може разтоварващия ден да е само на вода както християните в петък или само на вода или много малко ядене без мазнини и без месо Simple Smile
Хлебни и захарни изделия не консумирам от години - изобщо не ги купувам защото вече и много е-та, сол и захар слагат в тях, а тези неща задържат вода в организма Simple Smile
Пропуснала съм да поздравя за празници и успехи всички назад защото напоследък не бях на линия, но съм с вас и ви подкрепям Simple Smile

# 514
Аз съм така
https://www.facebook.com/TheIDEAlistRevolution/videos/2068727506494018/

Simple Smile
Спорт, режим... - нищо. Нито на см., нито на кила Simple Smile
Здраве да е и мечетата са сладки Simple Smile

# 515
Тази нощ не спах. Сега освен, че ми се спи, и ми се яде, ама ей така, за да реванширам липсата на сън. Няма да я бъде. Лъжа се с малко мляко с какао, че ям шоколад.

# 516
Lion Queen,
преди година влязох в тази групичка и това беше първото място, на което, срам не срам, написах, че съм 96 кг / при ръст 164 см. /. И това ми подейства много отрезвяващо, и се приех някак - такава, каквато съм. И от тогава нещата вървят към добре.Simple Smile В момента съм 83 кг., поставила съм си за цел 74 кг. / защото на тези килограми бях булка преди 21 години и се харесвам /. Знам, че може да гоня идеалните, но нека бъда с по-разумни цели. Другите ме демотивират.
Много написах, а исках само да ти кажа, че това е началото на твоето отслабване с хубаво, стегнато темпо - ще видиш!!!:hearts:
Духче, нали си казахме...супер си И ТАКА ! Спокойно, всичко е под контрол. Вярвам в теб:purple_heart:

# 517
Вие вярвате, ама аз не вярвам Simple Smile
Абе, супер не съм, особено пък  заради една позьорска снимка на бицепс Grinning Никой не ходи така във всекидневието си, това са "чисти" снимки. Единствената полза от тях е, че онзи ден ми беше страшна жега и си купих тънка блуза без ръкави - защото в съзнанието ми ръката ми е като на снимката. Нищо, че в огледалото не е.

Не ми обръщайте внимание, всеки има нужда да се посамосъжалява понякога, просто моето "понякога" продължи твърде дълго. А може би и не нацелих правилния момент за контролни снимки и мерене Simple Smile
Та днес си подарих 42 минути кундалини йога за отпускане на съзнанието, душата и кръста Simple Smile Сега направих една кардио-силова тренировка от abc extreme, а след малко излизам по задачи и целенасочена разходка пеша.
Но, за да не е съвсем минорно, ще отбележа че се вмъкнах в една черна джинсова пола, която зимата ми прерязваше корема доста повече (: Освен това съм много доволна, вчера с ранно ставане, тичо-ходене и кардио тренировка, докарах 100% на енергоразход (2117 калории) и 100% на километри (7 км).

# 518
Духче, толкова да ми е интересно да те видя цялата значиии Hug

# 519
  • На острова
Влизам много набързо да се запиша, че ви чета пак много набързо и по диагонал все. Търсех си нещо точно като дневник и мисля, че това е правилното местенце 😊

Накратко: нямам нужда от сваляне, свалих всички кг. след втората бременност, че и 2-3 свалих, дето бях трупнала от седене в офиса. Та сега съм 55 кг, на 167 см, на 35+ г.

Целта ми е задържане и стягане. Задържане, защото аз, ако не съм на режим и не внимавам, ще съм около 65 кг някъде. Качвам много бързо и постоянно трябва да внимавам какво ям, свикнала съм.

В момента свършват постите и досега ми беше лесно, защото няма с какво да прегреша. Не знам защо нямам такава воля и в останалата част от годината 😆

Иначе правя Intermittent fasting и ям в прозорец 12-8 или 13-9, спортът ми е домашни тренировки и фоум ролер, когато мога.

Много динамично ежедневие имам, то кой ли няма де, но аз награбих няколко мишници под рамо и освен работата и грижата за деца, уча и за подобряване на квалификацията, та и доста за учене имам. Здрави да сме, купон е иначе.

# 520
  • Велико Търново
Влизам набързо да кажа, че си прекрасна! Heart Eyes Heart Eyes Hug
Ама ти се запиши де, отчитай се  Hug

# 521
Духче, толкова да ми е интересно да те видя цялата значиии Hug

Хахаха Гери, ей ме бре. Бухтичкаааа

Ps
Ще се трие, нали знаете?

Миа, добре дошла Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 17:48 от Госпожица Дух

# 522
Добре дошли на новите.
Духче, никаква бухта не си.
Скрит текст:

# 523
  • Бургас
Аз съм така
https://www.facebook.com/TheIDEAlistRevolution/videos/2068727506494018/

Simple Smile
Спорт, режим... - нищо. Нито на см., нито на кила Simple Smile
Здраве да е и мечетата са сладки Simple Smile

Да бе, да. И след два дни ще си признаеш, че си свалила някой сантиметър. Wink Ей, тва женското око е ненаситно Simple Smile
Бухтите са само в твоите очи, да знаеш.

# 524
Дух, да имам твоите крачета! Много се ошашавих от тренировките, които правиш ( чета от около 3 седмици, когато стартирах режима ). Просто, поздравления за упоритостта, няма как да не се наградят тези усилия. Имам близка приятелка, трътла си беше малко, тръгна на кросфит преди година с мен. Аз се наложи да се откажа, защото тренировките бяха в 6 вечерта, а аз работя до 7. Месеци наред не я бях виждала и я мернах по едно време - викам "Леле, на тези тежки тренировки, не ми изглежда много фит, въпреки че бяха минали 4-5 месеца трениране ( тя ходеше по 4 пъти седмично ). След това изведнъж смъкна, имам чувството, че за една седмица. Сега не е щека, ама много здрава и оформена. Тялото е странно нещо.

Може да ви се стори много смешно, ама аз чат-пат гледам тва предаване "The biggest loser" - много мотивиращо ми действа, въпреки че съм далеч от килограмите на хората, участващи там. Имат много интересни беседи за храненето. И то как да не е мотивиращо - да гледаш тези 200 килограмови хора как бъхтят и не се отказват. Как въпреки многото кила отгоре, режима и откачените тренировки, има седмици, в които не само не свалят и грам, ами даже качват. Тъй е и при нас сигурно.

demirche, ехааа! Браво за постигнатото! Дано и аз съм като теб!

Ох, все едни дълги ми стават постовете, извинете ме.

Общи условия

Активация на акаунт