Дневникът- тема 90 - Да отслабнем всички заедно!

• 58 040
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
За утре и аз съм планирала да съм на вода, правя го всяка година. Много съм отвикнала от това, но миналата година, например, нямах проблеми, дано и тази е така.

# 586
Ох, аз се надявам да се огранича до 1 парче козунак... ама Sad иначе най-ужастното е че баш аз ги правя и слагам такива вкусотии че няма как да се устои ...
Добре че ще има и агънце, че да се издържи. Уф, дано да не ми се получат козунаците Wink няма как да не направя, всички вкъщи цяла година чакат да дойде Великден и да им направя.

# 587
  • На топло
Чета ви, но тази седмица е една от най-натоварените  от началото на годината. Нямам време за спорт, да планирам яденето и умората си казва думата...😐
Има голяма стачка на транспорта която допълнително изнервя всички...и ще се точи до месец юни😲.
Радвам се на всички, които продължават напред с пълна сила, браво момичета!!!
Хубави празници !
Не обичам козунак, да много е вкусен, но само като си представя каква топка от тесто се образува в стомаха........не искам такова нещо.

# 588
Не обичам козунак, да много е вкусен, но само като си представя каква топка от тесто се образува в стомаха........не искам такова нещо.

Защо, защо, защо и аз не мога да си представя козунакът като нещо ужасяващо??? Ето днес влязох в една пекарна, в която правят хубави и качествени неща, взех козунак за мъжете, защото все пак те не са на диета, ами така хубаво ми ухаеше, че за никаква топка не съм си помислила. Е, вярно, стои до мен на бюрото, не съм го пипнала, нито пък ми е трудно да не го пипам, ама все пак ми е вкусен.

# 589
  • Велико Търново
Танче, ако утре пропусна да поздравя Жасмина за 12 рожден ден, ще ми простиш Heart Eyes
По празниците ми е идеално:Петък и събота сама т.е. сутринта излизам за фитнес и с прибирането от зала няма да мръдна никъде.
Неделя и понеделник съм по 12 часа на работа.Аптеката ще се пръска по шевовете и за ядене едва ли ще има време.
До понеделник съм без въглехидрати, а в понеделник евентуално за обяд ще ям козунак.
Връщам се да чета назад.
Аз съм от  4 вид-и се виждам дебела, исъм дебела Mr. Green

# 590
  • На топло
Съни - тук няма български козунак и не съм толкова изкушена. Има френски бриош, с който някои хора закусват всяка сутрин 😅 и италианското Панетоне. Но вкусът не е същия като българския домашен.
Абе бягам от такива вкуснотии 😁.

# 591
Имало си причина да си представяш ужасии, повярвай ми, аромата беше омайващ Simple Smile Никак не се изкушавам от неща, които не миришат силно - шоколад, хляб и т.н., обаче замирише ли ми на прясно опечени или печащи се меденки, козунак и подобни, трудно издържам, но издържам засега.

# 592
Момичета някоя от вас правила ли е 2× 36 ч. Фастинг? Моля да споделите вашето мнение за този режим. Весели празници!

# 593
Танче, ако утре пропусна да поздравя Жасмина за 12 рожден ден, ще ми простиш Heart Eyes
По празниците ми е идеално:Петък и събота сама т.е. сутринта излизам за фитнес и с прибирането от зала няма да мръдна никъде.
Неделя и понеделник съм по 12 часа на работа.Аптеката ще се пръска по шевовете и за ядене едва ли ще има време.
До понеделник съм без въглехидрати, а в понеделник евентуално за обяд ще ям козунак.
Връщам се да чета назад.
Аз съм от  4 вид-и се виждам дебела, исъм дебела Mr. Green

Сиска, последното изречение е шега, нали?!

# 594
  • София
На мен козунаците не ми хващат окото изобщо. Днес имах бая ходене по Пиротска и Женски пазар, от всяка витрина греят поне по три вида. Грам интерес не ми предизвикаха. Но агнешкото го чакам с огромно нетърпение. Много го обичам- топло, студено, на супа, бе въобще агнешко ми дай (тоя Страхил кой набор е хаха). Яйца също смятам да вкарам, но като повечето от вас и аз мисля утре да го карам на водица и кафета.

# 595
Браво Духче, какви чудеса прави спорта Smile
Много болни, бързо да оздравявате! Аз се надявам, че тази зима си взехме полагаемото и скоро да не се разболяваме.

Имам снимки от миналото лято по бански. Картинката е потресаваща, но аз упорито не се виждам колко съм напухкавяла. Вече ми пречат обаче,. Не ги виждам, но ги усещам.
Вачева, не си ли твърде строга към себе си. Ти много спортуваш и кг-те са ти нормални, не мога да си представя да изглеждаш плашещо.

За празниците според мен добра тактика е да си определиш един ден, в който да хапваш от всичко, а през другите дни каквото си предпочиташ по режим. Ако имаше кой да ми направи домашен козунак, изобщо нямаше да се  замисля дали да ям.

През последната година си накупих един куп дрехи, панталони основно, за като отслабна. И те ме чакат Laughing
Фаст 2х36 не съм правила, а само фаст-5. Доволна бях, дори леко уплашена от бързия ефект в комбинация с ВМ-хранене в прозореца. За съжаление гастрита ми взе да се обажда редовно и прекратих. Сега нали обмислям какъв по сериозен режим да започна и това ми е едната алтернатива. Фаст-5, но с прозорец през деня, а не вечер. Харесвам си много ВМ-то, но напоследък усещам леко отвращение към месото и не го ям винаги с удоволствие, а за мен е важно храната да ми е вкусна.

Май няма вече вариант да се ползва старата версия на бг-мама, жалко. Ако има и някой знае как, моля да сподели. За първи път ползвам новата и не мога да се ориентирам с емотиконките.

# 596
Може да ви се стори много смешно, ама аз чат-пат гледам тва предаване "The biggest loser" - много мотивиращо ми действа, въпреки че съм далеч от килограмите на хората, участващи там. ...

Като каза, че си мениджър ами ето една идея > слагаш в стаята кантарчето, разграфяваш дъската по седмици в колоните и ... пишеш е-мейл до всички, които искат да участват  ...  "The biggest loser"
идват в някой ден от седмицата за начално мерене, записване на име и кг на дъската и да пуснат 5 лева в касичката и се започва всяка седмица 6 седмици подред ... накрая касичката отнася "The biggest loser" ....

Аз прибирам корем и изправям гръб ... само малко съм неконсистентна, защото тръмбовам като морски пехотинец из града , нали имам само още 3 дена ваканция ... вместо да правя лицеви опири и коремни преси. Накрая ще си стоя не както трябва където съм искала да поправя,а пък крачоците ми ще са с мускули като на Арни ...

# 597
  • На острова
В нашия офис също имаше подобно нещо: имаме кантар в бордната зала и имаше предизвикателство, за който свали/достигне някакви кг. Е, не беше парична награда, но беше сесии с personal trainer.

У нас няма да има козунаци, няма български магазин или пекарна наоколо, а двата ми пъти да правя такива завършват с фиаско, така че ще пропуснем. Виж има доста шоколадови яйчица/нещица от тукашния Великден, така че трябва да се внимава. Агнешкото също го чакам с нетърпение 😋 И яйцата.

Вчера вмъкнах бърза тренировка, някакъв butt challenge, плюс х15 пъти на брич зона с фоум ролера.

Днес: “парков” фитнес, имаше хора скачащи на въже, и аз си чакам новото, че старото все още е в неизвестност.

Храната е ок, под 1500 ккл, но както и другите постещи ще потвърдят, на пости е лесно да си в калориен дефицит /ако не се тъпчеш с големи порции и не набиваш хляб/теста/макарони/. Имам три черни шоколада в къщи и притеснено обяснявах на мъжа ми, че нещо ми се е случило, щом не ми се яде. Странно си е, де, едно време като пишех в темата за домашните тренировки все това разправях как сладкото ми е препъни-камъка.

# 598
...Има и трети вид, кръстоска от двете. А-ха се почувствам готина и фит мацка, влизам в магазина за дънки и настроението отива на 180 градуса, или както казват плеймейтките - на 360 градуса! ...
според мен огледалата са виновни. ту се видя разкош в едно огледало и ми попада погледа ми в друго и се уплашвам . и така повтарящи се действия. С някои огледала просто не се обичаме взаимно.

.... После всичко отива по дяволите и ще ми трябва поне месец да тръгнат пак нещата. Вие как ще действате по празниците? Нямам план, това ме изнервя.
Без план. Много разходки, никакво моткане в кухнята с готвене. Ходим по гости и почерпки, ако ни поканят, а ще ни поканят. Децата по бабите за боядисвания на яйца и подобни занимания.
С две думи празнично по празниците и без нерви.   

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 05:07 от Bandiera rossa

# 599
  • тук и там
На мен сладкото  и хляба точно са ми  проблема.За Великден съм купила козунаци от Бг магазина.ММ вика-за 14 дни без сладко, че би трябвало да  не ми се  яде вече-тоест да съм отвикнала.Е,да-ама не ! Яде ми се ,но се въздържам просто..Агнешкото не ми е проблем-всеки ден имам месо в режима,така че не ме изкушава никак.Аз пък всяка вечер почти вечерям риба. За човек ,който не обича риба по принцип е супер странно,но ако на обяд имам месо,вечер не ми се яде пак месо.Пробвах да заместя с котидж или яйца,но те не ме наяждат и не съм сита след тях.Повечето време съм на сьомга,но купувам и друга за разнообразие.Вземам и  една готова,замразена ,само се пече-от Лидл.Вкусна и немиризлива,само я слагам във фурната и ми е готова вечерята.А,и съм въздържателка също от началото на режима ,но на Великден ще ударя една чаша вино вече..

Общи условия

Активация на акаунт