Пациенти на клиники Бахчеджи тема 2

• 72 109
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета,как мислите,от голямо значение ли е на кой ден се започва стимулация 2 или 3?Защото на мен сега ми започна цикълът,следобед и си чудя днес ли да пътувам или утре.Преди време когато питах Фатме,тя ми каза 2 или 3,какво е вашето мнение?
Здравей! Няма никакво значение, аз ти бях казала, че отивам винаги на 3 ден.
Късмет, миличка! Hug

# 631
Здравейте момичета Hug
Четох, по назад разни неща за плащането с карта в болниците, но така и не разбрах дали е по добре да нося лири или евро или с карта Simple Smile
Това, което не ми стана ясно, е, от каква валута обръщат сумата в лева при плащане с карта, защото Фатме ми написа че мога да платя в лири, долари, евро и карта Simple Smile
Ако някой плаща с карта, моля да се включи с инфо.

# 632
Здравейте момичета Hug
Четох, по назад разни неща за плащането с карта в болниците, но така и не разбрах дали е по добре да нося лири или евро или с карта Simple Smile
Това, което не ми стана ясно, е, от каква валута обръщат сумата в лева при плащане с карта, защото Фатме ми написа че мога да платя в лири, долари, евро и карта Simple Smile
Ако някой плаща с карта, моля да се включи с инфо.

Точно влизам, за да задам същия въпрос Grinning
Очаквам отговор и аз с нетърпение!
Тази нощ пътуваме и на място ще преценим как действаме със задържания фоликул.

# 633
Ако търсите най-изгоден начин да платите - в евро, защото в евро са ви цените. Ако плащате с карта, първо обръщат цената в лири по техния курс на еврото за деня. След това с картата, която ви е левова, предполагам, плащате сумата в лири и вашата собствена банка превалутира по нейния курс на лирата. Нещо такова се случва, ако не се лъжа. Не съм смятала точно с колко съм се увътрила, плащайки с карта, но е някъде към 100-тина лева според други момичета, които са си направили този труд. Но ги прежалих, за да не се разправям с носене на бая пари в себе си и да им треперя. Като платите ви дават бележка, че е платено.

# 634
Ако търсите най-изгоден начин да платите - в евро, защото в евро са ви цените. Ако плащате с карта, първо обръщат цената в лири по техния курс на еврото за деня. След това с картата, която ви е левова, предполагам, плащате сумата в лири и вашата собствена банка превалутира по нейния курс на лирата. Нещо такова се случва, ако не се лъжа. Не съм смятала точно с колко съм се увътрила, плащайки с карта, но е някъде към 100-тина лева според други момичета, които са си направили този труд. Но ги прежалих, за да не се разправям с носене на бая пари в себе си и да им треперя. Като платите ви дават бележка, че е платено.
Благодаря DES Flowers Sunflower

# 635
Момичета, Дес, вече ви е отговорила.
Аз зимата плащах с карта. Моята банка също удържа минимална сума.
Като плащам по магазините и в аптеката, удръжките са стотинки,
но за превода на цялата сума в клиниката беше 23 лв.
При мен загубата беше някъде около 80-100 евро.
Но предпочитам да съм спокойна, отколкото да треперя, а и на фона на това, че даваме толкова пари,
това не е толкова голяма сума. Този път за пулинга платих в брой, в евро.
Обаче в аптеката, магазините, хотела и т.н, плащах с карта, и дори ми излезе по-евтино,
защото лирата е паднала много, а аз имах лири, които бях купила отдавна на по-висок курс.
Всъщност загубата не идва от превалутирането на банката, от която ви е издадена картата, курсът й е хубав.
Загубата идва оттам, че в клиниката ви смятат много неизгодно курс евро - лира,
като сметнах, ми беше много неизгоден техния курс за деня тогава.
Късмет, момичета! Стискам ви силно палци! Hug

# 636
Благодаря момичета Simple Smile
Аз попитах в банката, която ме облужва и ми казаха, че реално плащането на ПОС е безплатно /за ДСК става въпрос/, но сумата първо се обръщала в евро, после в тяхната валута, от където явно идва и “набутването” Simple Smile
А в евро мога ли да пазарувам навсякъде - паркинг, храна, аптеки?

# 637
Благодаря момичета Simple Smile
Аз попитах в банката, която ме облужва и ми казаха, че реално плащането на ПОС е безплатно /за ДСК става въпрос/, но сумата първо се обръщала в евро, после в тяхната валута, от където явно идва и “набутването” Simple Smile
А в евро мога ли да пазарувам навсякъде - паркинг, храна, аптеки?
Значи, ако плащаш навсякъде с карта, няма да ти излезе по-скъпо,
превалутирането не оказва голямо влияние, даже на мен ми излезе този месец по-евтино с картата,
въпреки удръжките на банката, даже и с тях курсът ми беше по-изгоден, отколкото лирите, които носех в брой.
Неизгодно е само в клиниката, там ми сметнаха курс (евро - лира) много неизгодно,
затова сега платих в евро пулинга.
На другите места не е препоръчително в евро. Ще те излъжат и в курса, ако някъде ти вземат еврото,
защото цените са в лири.
Или плащаш с карта, или носиш лири в брой.
В клиниката плати в евро, а за всичко останало носи лири или плащай с карта,
но все пак трябва да имаш джобни.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 14:53 от sisi345

# 638
Aby,ти сега отиваш на първоначален преглед,на него обикновено се плаща преглед-480.00 лири и спермограма -348.00 лири.Ние платихме  и кариотип-388.00лири на човек и всичко това с лири в брой,така е най-изгодно,защото лирата е паднала,с карта също е добре,банките продават лирата даже днес видях на 0.36.Вече при започването на процедура цените са в евро и там идва разликата при превалутирането,но пък избираш по-удобно с карта или по-евтино/таксите не са толкова плашещи/.За джобни както и Sisi ти е казала или карта или лири,но не и евро.Цените,които споменавам са от края на м.април,тогава бяхме двамата и носехме лири,не са много като сума,но сега тръгвам сама за процедура и ще разчитам основно на карта.Ти си прецени,лек път и успех🤗.

# 639
Благодаря ви много Сиси, Даним.
Мислих да платя прегледите в евро, но и Фатме ми е написала сумата в лири и малко се чудя вече, какво да обменя евра или лири 😃

# 640
Мислих да платя прегледите в евро, но и Фатме ми е написала сумата в лири и малко се чудя вече, какво да обменя евра или лири 😃
Лири или карта,сега не ти трябват евра.

# 641
Първоначалният преглед, спермограма и други изследвания в лири ги плати.
Имах предвид цялата сума за опита да платиш в евро.
Казваш, че ще платиш цялата сума преди пункция, не на 2 части, ако те питат.

# 642
Обмених лири Simple Smile
Момичета, златни сте. Не знам какво бих правила без вашите съвети.
Понякога, когато чета стари теми, се възхищавам на смелостта на жените, които не са имали всичката тази информация, която вие ми давате на готово.
Благодаря ви ❤

# 643
Утре ще бъдем няколко момичета в клиниката 😍 Йеее
Стискам палци да имаме целия възможен късмет 🍀

# 644
Стискам ви палци, момичета 💛

Общи условия

Активация на акаунт