Любители на кучета - тема 79

• 48 597
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Момичета една приятелка е изпуснала токущо женското си куче.Неиска да ражда може ли в близките дни да я кастрира без да е сигурна че е бременна или с някако лекарство да се прекъснр евентуално.Два пъти е раждала вече.Мина ли са около 10 дни от разгонването на кучето и.
Четох четох и съвсем се обърках.Няма начин никъкъв да роди.

# 151
  • Sofia
Да отиде веднага на ветеринар. Ще й сложат инжекция и няма да забременее.

# 152
Да отиде веднага на ветеринар. Ще й сложат инжекция и няма да забременее.
Знаеш ли името на инжекцията да знам колко пари да и приготвя и пратя.Тя е в друг град.

# 153
Ох изпуснала съм ви. Запис от мен (нас) с една снимка.
 Джи е много тъжна, по цял ден плаче, такава привързаност не съм виждала у хората, какво остава за животно. Кифлата роди, още не сме видяли колко са, защото ги брани. Добре е и жизнена, но не я пускам моята при нея. Постоянно я чака, лае, скимти, вчера един час я държах на двора, а тя все на стълбите към кифлата седи. И ми се гали, гали, много е любвеобилна тези дни.
Съжалявам за егоистичното включване, връщам се да чета назад

# 154
Oх, момичета Рейн май става тегавняк.. Отиваме днес при ветеринарката да му сложат ваксина и хем ме вижда, че съм аз, хем у нас ми бъркам в храната, взимам му неща от устата и изведнъж ми изръмжа там, когато опитах да му взема кокала,туко няколко пъти, че и ме излая.. И после му го взимах и никакъв проблем, ама защо така реагира изведнъж...? А на всичкото отгоре отиваме към нас, аз си го нося на ръце и до двора на блока, от другата страна на тротоара, се разхождат един голям, спокоен питбул и стопанинът му и моят от ръцете ми като се разлаяя,а питбулът си беше зряло куче, нито е лаял по Рейн, нито му е ръмжал, нито нищо.. Просто се разхождаше и Рейн реши да го лае.

# 155
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sivi, да е много здрав рожденика и още дълги години да тича из полето ❤

Днеска викам ще го изведа малко из морската диването, ама не то е като изтървано от джунглата 😠 Всички ни чуха и разбраха, че сме там 🤯
Чак повърна от напъни да лае другите кучета и да се дърпа 🙈
Като е пуснат няма проблеми, обаче на повод ли е, откача като види друго куче .

# 156
  • София
Някой храни ли с храна Алфа Спирит? Какво ли е мнението за нея?

# 157
  • София
Oх, момичета Рейн май става тегавняк.. Отиваме днес при ветеринарката да му сложат ваксина и хем ме вижда, че съм аз, хем у нас ми бъркам в храната, взимам му неща от устата и изведнъж ми изръмжа там, когато опитах да му взема кокала,туко няколко пъти, че и ме излая.. И после му го взимах и никакъв проблем, ама защо така реагира изведнъж...? А на всичкото отгоре отиваме към нас, аз си го нося на ръце и до двора на блока, от другата страна на тротоара, се разхождат един голям, спокоен питбул и стопанинът му и моят от ръцете ми като се разлаяя,а питбулът си беше зряло куче, нито е лаял по Рейн, нито му е ръмжал, нито нищо.. Просто се разхождаше и Рейн реши да го лае.

като се социализира с другите кучета ще се пооправи

# 158
  • София
Някой храни ли с храна Алфа Спирит? Какво ли е мнението за нея?
Аз храня моята френчтънка с Алфа Спирит, тази с рибите.
Много добра храна е, откакто е с нея - козината ѝ е лъскава, мека, гладка.
В зоомагазина ми я презентираха като чудото на кучешките храни Simple Smile
Взимам ѝ 4 кутии от нея и ги смесвам с другата ѝ храна, защото също ми казаха, че била “доста силна”.

# 159
# 160
Ехааа, че сте хубави! Чудни снимки! Heart Eyes bouquet

# 161

[/quote]

[/quote]

Ох, а дано.. Изпитвам някакъв ужас, че ще е асоциален и ще иска да се бие хах

# 162
  • София - Рим и обратно

Това зависи само от вас. Да го държите само на повод и да го сецвате ужасено при вида на друго куче, според мен ще го провокира още повече. Това виждам, че правят много стопани и добавят “той моят е лош”. Еми как няма да е, като се държат с него като с лош. Като при децата е. Правят това, което очакваш от тях, най-вече подсъзнателно.

# 163

Ох, а дано.. Изпитвам някакъв ужас, че ще е асоциален и ще иска да се бие хах
[/quote]
Това зависи само от вас. Да го държите само на повод и да го сецвате ужасено при вида на друго куче, според мен ще го провокира още повече. Това виждам, че правят много стопани и добавят “той моят е лош”. Еми как няма да е, като се държат с него като с лош. Като при децата е. Правят това, което очакваш от тях, най-вече подсъзнателно.
[/quote]

Оо, не, напротив, искам да си играе с други кучета, скоро почваме да излизаме и се надявам в моя квартал да открия млади кучовци, за да се сприятелят,просто ми направи впечатление как се наежи от ръцете ми като видя куче навън онзи ден и започна да му лае

# 164
  • София - Рим и обратно
Ами бих те посъветвала да тушираш още в зародиш тия наченки. Може да си има предразположеност да се заяжда, но ти му пресечи мераците отначало. Тихо и категорично му казвай “не”, да седне, да те погледне в очите - наградка, “браво” и продължавате спокойно. Важното е да не се паникьосваш или да викаш. Просто да види, че това не е ок. Като общува нормално, награждавай го обаче.

Общи условия

Активация на акаунт