Любители на кучета - тема 79

• 48 606
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В голяма част от случаите подобно ежене и лаене е в резултат на страх. Това не е агресия, особено при кученце което не е социализирано. От стопанина се иска много търпение и внимание към детайлите за да се сдобие с уравновесен и послушен любимец.
Колко торбички найлонови, храсти и пънчета бяха " изядени и сплашени" докато разбра, че те не са опастност.

# 166
   Аз не съм спала цялата нощ, Тара започна да повръща снощи и така до сутринта вече има над 20пъти. Пие вода,  повръща, не пие, повръща.. Чаках да стане нормален час и ще я водя на вет.

# 167
  • София
О, горкичката! Дано не е нещо сериозно! 🤗

# 168
  • sf
На Нейо му сълзи едното оченце, няма гурели, просто личи мократа следа по козината. Да го водя ли на вет или първо да промия с преварена вода 🤔

# 169

Един бърз данък от нас! Най-хубаво си е на село, да тичаш и скачаш на воля.
А и да се омажеш качествено в конски л..на 🤣

# 170
Ако не ее омажат, защо са излизали 😀

Уж изяла нещо, което е раздразнило стомаха, 24ч глад и деган и витамини в дупето, но с прибирането пак върна.. много ми е притеснено, имам чувството, че вета ме претупа, защото не е работен ден. Утре пак ще се вудим, ако няма подобрение. Тя и водата повръща, страх ме е да не се обезводни.

# 171
В голяма част от случаите подобно ежене и лаене е в резултат на страх. Това не е агресия, особено при кученце което не е социализирано. От стопанина се иска много търпение и внимание към детайлите за да се сдобие с уравновесен и послушен любимец.
Колко торбички найлонови, храсти и пънчета бяха " изядени и сплашени" докато разбра, че те не са опастност.

Всъщност за първи път го прави. И преди е срещал кучета и не ги е лаял,даже питбула на съседа веднъж нахлу у нас и Рейн не реагира, зарадваха си си се нещо. Това куче обаче беше прецедент, даже се чудя дали не съм провокирала аз, защото за момент се стреснах. Към котката ми проявява доминантна агресия, упорито опитва да се наложи над котарака, възсяда го, поваля го на земята, хапе го по врата,опитва да му вземе мястото, на което спи. Общо взето си имам мъжкар с характер, мен ме слуша - други хора не, освен треньорката

# 172
  • София
Дай време на дегана да подейства.

# 173
  • София
За поведението - сега е пролет, много кучета виждат други кучета за пръв път от дълго време. Моята вчера се скара на едни мъжкари, които май се караха за нея и в един момент ми писна да ги слушам, взех я и я изнесох от терена. Ще излизат повече, ще общуват и ще свикнат!

# 174
  • о`майна лунна нощ е
Данък за седмицата:
Житен бегач ...

Намерих си кокал

# 175
Ехее,това любимия форумски мустаклия ли е  Laughing

Аз да ви споделя за едно куче,курцхаар мъжки,млад.МИналата година беше спасен от междуселски път-ходещ скелет със сезал на врата . Излекуван от болестите си,сега е един прекрасен и много любвеобилен младеж.Много е красив,наистина.  Heart Eyes Heart Eyes
Чака за осиновяване в едно село,близо до Пловдив. Прекрасен е,видях го.Много гушлив и пълен с енергия.
Ако някой търси ( но не за лов и размножаване),моля,пишете ми да ви дам координати на жената,която има една дузина спасени от нищото кучета и се грижи майчински за тях.

# 176
Курцхара наистина е страшен красавец!
Оказва се, че и другарчето по игра се е наяло с боклуци и е повръщал също. Лакомници, изкараха ми акъла!
Снимки от деня на престъплението

„Любов”

# 177
  • София
А сега как е прасето ?  Heart Eyes

# 178
О, прасето даже не спази гладната диета и вчера на обяд хапна, вечерта игра 3 часа с кучовци, супер е. Поспа следобяда и дегана си каза думата, щом сама започна да проси храна Simple Smile

# 179
  • София
явно има повръщателна епидемия
и Рея нещо беше яла, защото повръщаше два дена
не често, ама все пак
не съм я водила никъде, намалих и дажбата на порции и и я давам на няколко пъти да не и тежи на коремчето
това май помага

миналата седмица имахме по-големи премеждия, мина и кола през лапичката
задна гума, и през края на лапичката, ама пак си изкарах ангелите
надявам се и тя да  си е взела поука и да започне да се пази от коли
не съм я водила на лекар, не е подута, стъпва и даже подскача и се приземява на лапата, ама понакуцва
държах я няколко дена вкъщи на ограничено движение, да има време да и мине и явно помогна
ама и брах страха и стреса

Общи условия

Активация на акаунт