Любители на кучета - тема 79

• 48 616
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Милата, да се оправя бързо! Щом няма подуване не е сериозно.
А имам съмнение, че може да са напръскали тревните площи (да не повярваш) и заради това да връщат.  Другите кучкари казаха, че миналата година след пръскане е имало яко връщане от всички кучовци.

# 181
Ако са пръскали би трябвало да сложат предупредителни табелки  Sad
Внимавайте,масово хвърлят отрова  Confused

# 182
При нас няма такива неща, никога не са слагали табели. Ако ги видиш, че минават вечер- хубаво, ако не - спасявай се..

# 183
  • София
Здравейте, искам да споделя с вас един проблем, родиха ни се четири кученца пекинези и едното от тях има вдлъбнат гръден кош. Някой от вас сблъсквал ли се е с такъв проблем .

# 184
  • о`майна лунна нощ е
Видял го е ветеринар? Едва ли можем да сме по-полезни от консултация с такъв. На мен ми звучи като сериозна деформация Sad

# 185
  • София
Разбира се, май всички обиколихме в София да не изброявам ,в световен мащаб има 6,7 случая по принцип се среща при котките. Става дума за сложна операция, а незнам  малкото дали ще издържи

# 186
  • Euskal Herria
Защо не се насочите към Стара Загора?

# 187
  • София
Защо към Стара Загора гора?

# 188
  • Euskal Herria
Защото във ветеринарната клиника към Тракийския университет имат специалисти:
http://uni-sz.bg/truni6/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0% … 82%D0%BD%D0%B8-2/

# 189
Здравейте, отскоро имаме кученце. Расте добре - от първата до втората ваксина е качила към 800 грама, но забелязахме, че са ѝ се появили ситни бели прашинки по козината, като пърхот. В началото е хранена с РК, после с Taste of the wild, но установих, че всеки път, когато никой не я гледа, отива да яде от храната на котките и направо си я предпочита пред кучешката. Ветеринарят нищо не препоръча засега, освен да не допускаме да яде от храната на котките, което и правим вече - от няколко дни храната на котките е нависоко, но пърхотът все още си стои. Възможно ли е, ако не е от храната, да е някаква алергия към вълна (обличаме я, когато излиза навън, с едно "пуловерче" от чорап, че не намерихме достатъчно малка дрешка в началото).
https://imgur.com/a/a8Uy7

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 23:21 от кукумицинка

# 190
  • София
ах каква сладка мишка е

няма да се махне толкова бързо пърхута
изчакайте поне седмица, че и повече
и може къпане с шампоан за алергия

и всички кучета харесват котешка храна, не знам защо
моята все натам я влече

# 191
Мисля, че са по-добре овкусени, за това все към котешката драпат. Моята е изяла сигурно килограм пред кварталния зоомагазин(слагат за бездомничетата), аз давам парички на хората, за да си зареждат пред вратата, като е лакома, какво да я правя.
Или е от храната, или е от смяната на сезона, сега като сменяват козинката и се появява малко, аз добавям към храната малко масло от сьомга и се оправя много бързо.

п.п сега видях снимката, мъникът едва ли сменява козина Simple Smile Има ли вариант да го къпете с шампоан прекалено често?

# 192
# 193
Ние вкъщи имаме едно малко кученце.....тя е мопс на 4 месеца и се казва Мелек....
Дъщеря ми я обожава. Прекарва повече време с нея, от колкото с мен. Simple Smile
Дъщеря ми /1г.9м/ наистина от мъничко бебе обожава животните, особено кучетата. Аз като дете също ги обичах, тъй че Ралица наистина понякога прекалява. Мопса го имаме от 2-3 месеца......
Но някой има ли идея, кога да започна да давам да кучето обикновена храна /гранули за кученца/?

# 194
жкмъц, какъв хубав кожух си имате!

Катерина, а с какво го храните в момента? Би трябвало отдавна (след отбиване - около 2м.) да е на суха храна за малки кученца.

Общи условия

Активация на акаунт