Откраднат живот - ТЕМА 38 Критична точка... Празнотата е стихия

• 52 989
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
И аз мисля, че Зорница го видя Марио докато се оглеждаше за Наталия и тези няколко секунди вцепенение ще му дадат възможност на малкия Ковачев да я целуне.
После брат му ще види, тя няма да има възможност да реагира и айде... отиде, та се не видя.

# 31
Може ли някоя Марио фенка с компютърни умения да покаже тялото на Марио за изпусналите снощната серия?

Снощи си разсъждавах за триъгълниците. Крайното решение е на жената, а Зорница е избрала - Марио.
Ако тримата имаха смелост да се изяснят щяха да бъдат двама влюбени и един нещастен. Сега и тримата страдат.

Много са силни думите на Марио за празнотата.

Дали от аспирина, дето го пих, или не знам, но ми става горещо, като гледам това гифче 😁

# 32
  • Разпиляна във въображението
На мен пък ми направи впечатление неправилното надписване на плика Simple Smile

и сега тялото на Марио

# 33
  • София
Ох, лежа болна у нас и едва тази сутрин успях да изглеждам епизода, че снощи не бях в състояния. Ама пусто, не мога да смогна да изчета всичко, което сте написали.

Тони, ами много му се издразних. Не заради целувката, беше очаквано, че рано или късно ще се случи. Не съм и изненадана от начина, той през цялото време се държи детински и егоистично, та не виждам защо в обяснението си към Зорница да се държи като зрял мъж.
Това, което ме издразни е постъпката му със смяната на резултата. Изключително долно ще бъде, ако е направил "грешката" нарочно - по добре да беше отказал и да не се беше занимавал, отколкото да подменя със снимка, за която е ясно, че Калин веднага ще разбере, че не е негова.
Ако е по невнимание - значи, че наистина е едно егоистично леке, което се интересува само от собствената си особа. А го харесваааам, не искам да си развалям мнението за него.

Марио, ох леле, Марио Two Hearts.  Като гледам снимките Температурата ми от 38 се вдигна поне на 39.

# 34
И на мен! Но реших, че само аз съм луда калинка Joy

# 35
Какво пишеше на плика?

# 36
И аз да се класирам макар със закъснение. Доста тежичък епизод се оказа. Всичко сте обсъдили вече. Аз да разведря малко обстановката ще споделя какъв коментар вкара моята дъщеря за целувката на Тони.
"Мамо този как си мисли, че тя ще го хареса. Ама той и изяде шоколада". И децата знаят, че няма шанс.
Мислех си това ли сега е критичната точна на Марио тази празнина. Чудих се дали ще има критична точка и при Тони, като той целия е една голяма критична точка.
Благодаря много Fairy, вчера за коментарите. Златна си.

# 37
И на мен! Но реших, че само аз съм луда калинка Joy

Ами луди сте. При такова тяло, те плика гледат Joy

# 38
Знам, че съм много нагла, но този изваян гръб няма ли го и отпред?

# 39
  • София
Доста тъпа идея с фалшивата снимка... Подцениха го Калин.

# 40
...
Ако тримата имаха смелост да се изяснят щяха да бъдат двама влюбени и един нещастен. Сега и тримата страдат.
...
Това ако се беше случило щеше да има просто двама влюбени. Тони каза на брат си, че изпитва някакво привличане към Зорница, но нито е бил влюбен, нито настъпателен към него време. Нормално да изпита нещо такова, при условие, че имат такива добри отношения, пък били те и приятелски. Той също е разочарован в любовта, тъй като много от жените които са били с него, са били от съжаление /заради болестта разбирам аз/ и той самия също иска любов. Защо да не пробва със Зорница? Няма мъж около нея, няма жена около него, той е длъжен /за себе си/ да покаже, че иска нещо повече. Ако Марио му беше казал, че има задявка вече със Зорница, брат му макар и учуден щеше да го приеме и болка нямаше да има. Но той не - ще мълчи и гледа като невинно коте как брат му прави усилия за свалка и ще страда безгласно. Т.е. топката беше в ръцете на Марио, но той не направи добра услуга на никого с мълчанието си.

За Калин - сигурна съм, че желанието му за живот ще помогне на тялото му. Той е енергичен и амбициозен. Ще има да гледаме упражнения с гол до кръста Калин и с напращели мускули...

Болката на Стаменова според мен, беше по-добре показана. И аз като много от вас се възмутих от държанието на свещеника. Как е възможно това - виждаш в храма си жена с бебе на ръце, плачеща, обезверена, обясняваща ти защо не вярва в Господ и гаси свещи, за това колко болка е понесла и ти свещеника, който трябва да я изслушаш, да ѝ дадеш утеха, да ѝ дадеш вяра, вместо това я гониш от храма нееднократно и я наричаш грешница ли беше, че не помня.
Стана ми мъчно за Наталия, че от стреса ѝ е спряла кърмата. Голям шок е било това за нея. И как няма да е...

# 41
Знам, че съм много нагла, но този изваян гръб няма ли го и отпред?
rotfImbo rotfImao Убихте ме - ами не искате ли  изглед отпред и отзад и  50 см под гърба ?
Ако сценаристите  са наблегнали на любовната история  между Калин и Натали , ще  са улучили .Една гола  медицинска трагедия  , облечена само в термини , по-няма да е силна .
А Кака и Батко  просто ги чакам да се "открият" и да си го признаят .
Само  ако Бамби  стане прекалено нахален , няма да мога да спазвам добрия тон /и сега ми е трудно Twisted Evil / .
Кой ли ще каже на Зорница  за  любимката на зоофила , аз залагам на Калин , когато ги усети  ,че се хапят излишно .

# 42
Ели, виждам три варианта:
1. Зорница отива да види пациента, извинява му се за жестоката смърт, той й казва.
2. В някакъв разговор с Калин (малко ми е мътно тя какво ще прави покрай него, но може да се измотае и той да й каже).
3. На Зорница не й дава мира тоя проблем и почва да ръчка Марио, който накрая си признава.

# 43
Аз изключвам Марио да се признае✌
По друг начин ще разбере Зорница - от пациента или като дойде брат му да вземе паячка.

# 44
  • Разпиляна във въображението
По-скоро ще види паяка и ще й светне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт