Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 49

• 41 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Дано всичко е наред. Ако си от София, има добри специалисти, ще ти обърнат внимание. 🤗

# 61
Аз съм втрещена Astonished Как лекар извършва аборт, обаче всъщност не го извършва? Що за безумна грешка е това... Или всъщност момичето е забременяла веднага след това? Мне, доколкото разбирам бебето е останало живо.... Обърках се...
Много силно се надявам всичко да се подреди, не мога да си представя подобно нещо Disappointed Стискам палци!

# 62
Да от софия съм, вече проучих няколко специалиста. И аз бях втрещена когато разбрах, но ми обясниха че се е случвало при аборт бебето да оцелее, малък шанс но го има.

# 63
Anichka4  и на мен след проблеми ми казаха, че деца едва ли ще имам и тн. Малко след това, забременях без да сме го планирали. Оказа се , че лекарят, който ме преглежда и ми прави и допълнителни изследвания, за да потвърди, е под всякаква критика....Neutral Face  За щастие попаднах на хора, които си разбират от работата и всичко е наред. Чувала съм за жена в майчин дом, на която два пъти правят абразио - неуспешно. Жената си ражда детето, в крайна сметка. Оказва се, че има двурога матка и затова не се е получило.

# 64
Аничка, може би е добре и Сигридов да те погледне. Ти към кой си се насочила?

# 65
Във шейново съм се насочила, четох мнение че при който и да е специалист да попадна са добри. Сигридов в коя болница практикува или е на частно?

# 66
Благодаря ви! Ще отида при различни специалисти, но аз знам че го искам и допуснах грешка с решението за аборт.

Възможно ли е да си забременяла отново ,след аборта?
Тогава нещата рязко се променят,и то в положителна посока?

# 67
Във шейново съм се насочила, четох мнение че при който и да е специалист да попадна са добри. Сигридов в коя болница практикува или е на частно?

Сигридов преглежда в МЦ Св. Петка. Има тема във форума за него : http://www.bg-mamma.com/?topic=819984.585
Аз бих ти препоръчала и  следните:  Майчин дом, МЦ Марковс,  Др. Богословова, МБАЛ Надежда
Кураж!

# 68
И Чавеева в Щерев. Също много добър диагностик.

# 69
  • София
В Шейново не съм чула някой наистина добър за фетална морфология да има. Аз ти препоръчвам доц. Томова, прави фетална морфология и фетална ехокардиография. Мен лично ме отърва от амниоцентеза, гледа ме 4-5 пъти в един ден за да отхвърли малформация.

# 70
Благодаря за информацията. Ще посета повечето от тях за да съм сигурна във това какво се случва а и второ мнение никога не е излишно. Simple Smile

# 71
Аничка, може би е добре и Сигридов да те погледне. Ти към кой си се насочила?
И аз мисля така.

Аз съм пристрастна към него, защото само благодарение на него имам дете.
/ от трета бременност/.

# 72
Абе чета аз за появата на разстройство преди раждане - някой знае ли кога се появява преди самото раждане или е индивидуално?

Може да се появи от седмицата преди раждането до самия ден на раждането. Много е индивидуално.

# 73
Аничка, аз съм прекъсвала две бременности поради медицински причини след  фетален скрийнинг.
Моят съвет е да направиш консултация при някой от следните сертифицирани специалисти по фетална медицина -
д-р Чачева, д- р Михова, Марковс, Фемина, Димитрова, в който ред искаш.

# 74
Реално, може да се появи по всяко време и от всичко. Няма как да е сигурна, че е поради предстоящо раждане.

Общи условия

Активация на акаунт