КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 55 864
  • 818
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Какво пък толкова странно има в това, че едни хора харесват едно, а други друго. И аз не разбирам защо някой би се облякъл в рокля с пайети, ама не се чувствам длъжна да го коментирам.

Славин е един прекрасен изпълнител, в Х фактор показа на какво ниво е и заслужено победи. Сега обаче наистина мисля, че нарочно го закопават с неподходящи роли, за да изпъкнат други участници.
И аз така мисля, целенасочено го затрудняват максимално. Например последното предаване - не стига че имаше труден изпълнител, ами избраха три песни да съчетаят - защо?!
Освен това няма подкрепа в журито, нито от публиката има много фенове, както Герито например.
В началото Славин беше наистина леко скован, но мисля, че се отпусна и сега много добре влиза в роля, много! Просто е онеправдан и никога не получава заслужената оценка.

# 796
Добър ден!
Вчера успях да гледам предаването, та да се включа в коментарите, къде без мен, нали. 😜 Славин беше най-добър за мен, но... не било шоу за пеене, дрън-дрън. Боби не заслужаваше в никой случай победата. Толкова вяло изпълни песента, че как пък на никого от журито не му залипсва енергията на Елвис (както често се изразяват за други изпълнения - къде оправдано, къде - не), нервното забързване в края на фразите, така специфично за него, не знам. Но признавам, че имаше повече прилика външно от предишни имитации, която обаче се дължи само на "сгодната" физиономия на Боби. А, и леката пухкавост. 😂
Марги за първи път що-годе ми хареса, поне не пя съвсем като себе си, де. Иначе беше потресающ гримът ѝ - дърто бабе с отвратителни зъби.
Иван ми хареса, но не го оцениха.
Коцето беше добре, но защо си клати толкова главата този човек, бе, като в индийски сериал.
Другите няма пък да ги коментирам пък. 😝 😂

# 797
Всички ми харесаха в последното шоу, дори и Силвия Юрукова!
И шегите бяха умерени, струва ми се.
Много български изпълнители следващия понеделник. Ще стискам палци на Славин.

# 798
  • ВАРНА
 Добре де,щом не било шоу за пеене,защо се дразнят от английския на Софка?Поне се старае жената,за разлика от Коцю.И едно питане имам.По,каква линия са авери Коце и Фънки-по бяла или алкохолна?

# 799
  • София
Май и по двете линии. В къщата бяха според мен нон стоп пияни, а Коцето и друсан.

# 800
Добре де,щом не било шоу за пеене,защо се дразнят от английския на Софка?Поне се старае жената,за разлика от Коцю.И едно питане имам.По,каква линия са авери Коце и Фънки-по бяла или алкохолна?

Май във ВБ се сдушиха

# 801
  • Испания
Добре де,щом не било шоу за пеене,защо се дразнят от английския на Софка?

Да, не е формат за певци, а за имитатори. Щом имитираш пеещ на английски, трябва да пееш на английски.

# 802
Добре де,щом не било шоу за пеене,защо се дразнят от английския на Софка?

Да, не е формат за певци, а за имитатори. Щом имитираш пеещ на английски, трябва да пееш на английски.
Тя имитира английски. Синът ми каза, че всеки път чува едно ново "Кен Лий", като слуша имитациите на Софи. 😂 😜

# 803
  • Испания

Тя имитира английски. Синът ми каза, че всеки път чува едно ново "Кен Лий", като слуша имитациите на Софи. 😂 😜

И ти си права. В понеделник пееше:

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 19:48 от smileys

# 804
  • Бургас
То за едни участници не е шоу за пеене,но за други е.Дори когато Фънки даваше точките точно това ми направи впечатление,но не ми се търси да го гледам пак/пък и не искам/.

# 805
Е то и журито трябва да е обективно и безпристрастно, но Фънки не е.

# 806
  • Луната ни пази
Какво пък толкова странно има в това, че едни хора харесват едно, а други друго. И аз не разбирам защо някой би се облякъл в рокля с пайети, ама не се чувствам длъжна да го коментирам.

Славин е един прекрасен изпълнител, в Х фактор показа на какво ниво е и заслужено победи. Сега обаче наистина мисля, че нарочно го закопават с неподходящи роли, за да изпъкнат други участници.
И аз така мисля, целенасочено го затрудняват максимално. Например последното предаване - не стига че имаше труден изпълнител, ами избраха три песни да съчетаят - защо?!
Освен това няма подкрепа в журито, нито от публиката има много фенове, както Герито например.
В началото Славин беше наистина леко скован, но мисля, че се отпусна и сега много добре влиза в роля, много! Просто е онеправдан и никога не получава заслужената оценка.
Напротив, от публиката винаги е с 9 или 10 т. И имено това го крепи. Журито и другите участници го закопават. Магърдич и Саня не го обичат особено и за това му се "падат" тези образи. Славин във фактора беше още по- свит, за мен той има огромен прогрес, щом се престраши да участва тук и се справя. Имах съмнения за участието му, но той ме опроверга. Според мен е страхотен. Но в това предаване трудно някой ще достигне Ненчо.

# 807
Това предаване просто за Ненчо е създадено. Ако има формат с победителите (Много искам) то той пак ще го вземе.
За Славин обаче само хубави неща мога да кажа. Много се старае момчето, но винаги получава най-трудните задачи. Всичките гласища изигра, а миналия път даже 3 песни. Направо си е гавра с него. Сега получи малка компенсация с рок песен, дано я направи и победи. Заслужава!!!

# 808
Имитация на трио от един как се прави? Сега AC/DC пък са група, колкото и да им е емблематичен вокалиста, магията не е само в него. Не мисля, че ще успее Славин, много ще е трудно.

# 809
  • София
В AC/DC  пее само вокалиста, това ще е вечерта на Славин. Ако сега не се справи, не знам кога.

Общи условия

Активация на акаунт