КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 55 858
  • 818
  •   1
Отговори
# 780
Знае ли някой кога свършва шоуто?

# 781
  • Испания
Бобката има шанс. На финалът пак ли на „късмет” избират?

Засега Боби е само на шесто място. На финала гласуват зрителите.

# 782
  • Wonderland
Значи няма значение кой е на първо в тази класация?
Кога свърша? Бобката има шанс. На финалът пак ли на „късмет” избират?
Ако правилно разбирам питането ти - на финала четиримата финалисти сами си избират кого да имитират и коя песен да изпълнят.

Останалите четирима формират дуети и пеят каквото им кажат.

# 783
Боби беше невероятен просто, чак не мога да повярвам.. Scream Grinning Заслужена победа. Smirk

Охх аз така и не разбирам какво му харесвате на тоя Славин...? Rolling Eyes По принцип не гледам никакви предавания, защото са толкова нагласени, че чак ти става противно да ги гледаш... ( за моя радост капките са забавни и това не ми пречи толкова много... Grinning ) От коментарите разбрах, че е спечелил някакъв формат и може би заради това сте толкова залепени, ама честно да си кажа не е толкова добър колкото го изкарват. Може да пее добре или да има хубави песни, не знам, но в това предаване е скучен и не е нищо особено...

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 11:15 от Соня ღ

# 784
Когато прочета нещо от сорта на: "Не знам какво му харесвате на тоя...", някак ми се губи желанието да обяснявам защо го харесвам тоя. Simple Smile Опитвам се да си представя какъв е човекът, който задава толкова тъп въпрос, обаче се обърквам, защото възможностите са много - кисела лелка, зарязана булка, руса (по акъл) кифла, скучаеща домакиня... Може да го включим в анкета и да го предложим за гласуване!

# 785
  • Испания
Когато прочета нещо от сорта на: "Не знам какво му харесвате на тоя...", някак ми се губи желанието да обяснявам защо го харесвам тоя. Simple Smile Опитвам се да си представя какъв е човекът, който задава толкова тъп въпрос, обаче се обърквам, защото възможностите са много - кисела лелка, зарязана булка, руса (по акъл) кифла, скучаеща домакиня... Може да го включим в анкета и да го предложим за гласуване!

Същите чувства бушуват и в мен. Дори тръгнах да пиша и после реших, че е загубена кауза.

# 786
  • 221B Baker Street
Ами то 60% от тази и подобни теми навъртат страници точно от обяснения защо се харесва тоя и не се харесва оня... GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 787

Същите чувства бушуват и в мен. Дори тръгнах да пиша и после реших, че е загубена кауза.

И аз днес писах по този въпрос, но уви... Unamused Не знам как е толкова трудно да си изкажеш предпочитанията и мнението, без да се чудиш как част от другите харесват някой си участник.

# 788

Охх аз така и не разбирам какво му харесвате на тоя Славин...Rolling Eyes
Очевидно е, че не разбираш Unamused

# 789
  • DE
Ох, и аз така и не разбрах какво им харесват на Константин, Гери-Никол, Азис..... Tired

# 790
Чудя се да изохкам ли аз?  Twisted Evil
Гласувах за Салвин.  superuu Много искам да му се получи, но и Фънки да е в настроение все пак да го оцени.  Praynig

# 791
Струва ми се, че в началото на предаването участниците повече се стараеха. Сега малко я карат по лежерно.
И мен много ме дразнят когато участници те си дават точки. Мисля, че много пъти си подаряват точки ей така и е малко не сериозно. Но пък променят класирането.

# 792
... възможностите са много - кисела лелка, зарязана булка, руса (по акъл) кифла, скучаеща домакиня...

Като гледам вие спадате към някоя от тези...Simple Smile Задавам нормален въпрос, защото на момчето не му се получават нещата и вие го изкарвате нещо, което не е. И хоп веднага жлъчните ви коментари започват... Rolling Eyes

# 793
  • София-в сърцата на моите деца
... възможностите са много - кисела лелка, зарязана булка, руса (по акъл) кифла, скучаеща домакиня...

Като гледам вие спадате към някоя от тези...Simple Smile Задавам нормален въпрос, защото на момчето не му се получават нещата и вие го изкарвате нещо, което не е. И хоп веднага жлъчните ви коментари започват... Rolling Eyes
И защо да не му се получават?  В сравнение с повечето, идеално му се получават...пее прекрасно, държи се нормално.....е, малко е скован, но при тези сложни образи, които му дават...няма как да е друго. Я да се бяха паднали на Коцето тез фалцети....какво правим? Явно някой го бутат , друг не...

# 794
Какво пък толкова странно има в това, че едни хора харесват едно, а други друго. И аз не разбирам защо някой би се облякъл в рокля с пайети, ама не се чувствам длъжна да го коментирам.

Славин е един прекрасен изпълнител, в Х фактор показа на какво ниво е и заслужено победи. Сега обаче наистина мисля, че нарочно го закопават с неподходящи роли, за да изпъкнат други участници.

Общи условия

Активация на акаунт