Заслужена победа. 
По принцип не гледам никакви предавания, защото са толкова нагласени, че чак ти става противно да ги гледаш... ( за моя радост капките са забавни и това не ми пречи толкова много...
) От коментарите разбрах, че е спечелил някакъв формат и може би заради това сте толкова залепени, ама честно да си кажа не е толкова добър колкото го изкарват. Може да пее добре или да има хубави песни, не знам, но в това предаване е скучен и не е нищо особено...
Опитвам се да си представя какъв е човекът, който задава толкова тъп въпрос, обаче се обърквам, защото възможностите са много - кисела лелка, зарязана булка, руса (по акъл) кифла, скучаеща домакиня... Може да го включим в анкета и да го предложим за гласуване!
Опитвам се да си представя какъв е човекът, който задава толкова тъп въпрос, обаче се обърквам, защото възможностите са много - кисела лелка, зарязана булка, руса (по акъл) кифла, скучаеща домакиня... Може да го включим в анкета и да го предложим за гласуване!
Не знам как е толкова трудно да си изкажеш предпочитанията и мнението, без да се чудиш как част от другите харесват някой си участник.
Задавам нормален въпрос, защото на момчето не му се получават нещата и вие го изкарвате нещо, което не е. И хоп веднага жлъчните ви коментари започват...
Задавам нормален въпрос, защото на момчето не му се получават нещата и вие го изкарвате нещо, което не е. И хоп веднага жлъчните ви коментари започват... 
Препоръчани теми