КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - сезон 6, тема 3 /26.03. - 08.04.18 г./

• 56 094
  • 818
  •   1
Отговори
# 675
И според мен между Коцето и Рачков има напрежение и мисля, че е понеже на първия не му е много приятно да има някой по-изпъкващ с идиотщини и майтапи.
За Боби съм

Ако има напрежение, вероятно се дължи на някаква креватна история... едва ли е "творческа" ревност  Mr. Green

Даже и при оценките на журито прехвръкнаха някакви искри. То уж на шега, ама...

# 676
  • through the wormhole
Златка днес не уцели нито едно име. Добре че не каза пак Димитър, че щеше много да замирише.

# 677
Гери и Коце много дразнят с тази размяна на точки... То не е по симпатии все пак.

# 678
  • Испания

Фънки     Хилда     Геро

Иван                       3             4             5

Боби                      10   10       10

Константин                9             8         8

Славин                        5            6             3

Хранова                    7            9            9

Софка                        4    5             7

Гери-Никол               8    7            6

Златка                       6     3           4

При публикуване ми размества написаното. Извинете!

Обичам Ненчо!

# 679
  • DE
ТоА селски бек Константин вече прекалява - и без това ти станаха много точките  ooooh! Смотаняк.

# 680
 Тлъстюгата лигльо Коцето все дава на ГН, и тя на него. Аз ако съм на мястото на продуцентите ще ги накажа като им отнема правото на глас.

# 681
  • in Wonderland
Ненчо, Ненчоооооооооооооо е гоооляяяяяяяяяяяяяяяям! Браааво бе Heart Heart Heart

# 682
Ненчо разцепи още преди да е запял. Laughing

# 683
И според мен между Коцето и Рачков има напрежение и мисля, че е понеже на първия не му е много приятно да има някой по-изпъкващ с идиотщини и майтапи.
За Боби съм

Ако има напрежение, вероятно се дължи на някаква креватна история... едва ли е "творческа" ревност  Mr. Green

Даже и при оценките на журито прехвръкнаха някакви искри. То уж на шега, ама...

Изобщо не ми приличаше на шега. Коцето се опитва да се пери, обаче Рачков така рязко го реже, че на Коцето не му се вярва. Особено по време на точките направо го удари в земята, като каза, че после с Фънки са на ресторант. Бас хващам, че това няма нищо общо със сценария

# 684
Тлъстюгата лигльо Коцето все дава на ГН, и тя на него. Аз ако съм на мястото на продуцентите ще ги накажа като им отнема правото на глас.
То е обидно и подценително и за нас , които гледаме.
Това е абсолютно несериозно отношение към труда на участниците. И унизително за тях.

# 685
  • through the wormhole
Няма друг като Ненчо. Heart Eyes И сезон с победители да направят, той ще ги отвее. Party

# 686
  • Испания
Ето това е имитация. Браво, Ненчо!

# 687
Ненчо, Ненчо 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Много ме дразни тая размяна на точки между Коце и Яката дупара. Ако си имат нещо да не го пренасят и на екран. 🤢🤢

# 688
  • DE
Тези две предавания, ако не бяха обвързани  с продуценти и екип дали щяха така да си разменят екранно време.
Не ме кефи шуробаджанащината.

# 689
  • Испания
На мен пък ми харесва. Заслужено отделят време на Господарите. Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт