За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 352
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Това си е до дете и до това как възприема играчката. Например, тази  шарена музикална въртележка със сто функции не може да се мери с елементарната въртележка на шезлонга, която има ужасно бозави животинки,но щом сложа детето там, всеки път така се удивлява и захласва,все едно за пръв ги вижда.

# 646
Мами имам въпрос мисля да поръчам на George ,бодита с къс ръкав. Та въпроса ми е е нали нямат копчета отгоре само преметнати раменца и удобни ли са за бебето. Тя има такива но не на George и доста се отварят. Мисълта ми е ако е само по това боди как ще стои. Благодаря Ви!

# 647
Нямат копчета,много са меки и удобни Simple Smile

# 648
  • Варна
За хиленето ясно Grinning но въпроса е дали ще й отвлича вниманието за малко, за да не заплаче 5 мин след като съм я сложила?
Това никой не може да ти каже Simple Smile Пробвай и ще разбереш.

# 649
  • София
И аз съм доволна от бодита на Джордж, но ми идват умалени. Синът ми носи техни ромпъри 6-9 и са му големи, а тази седмица поръчях бодита 6-9 и ще ги носи точно 2седмици.

# 650
Unknown16 колко е голям бебока Ви?
Моята е на 4 месеца и не е едра. Мисля да поръчам 3-6 и ,6-9 надявам се да са ни добре!

# 651
От каква възраст бебетата се радват на музикалните играчки за легло? Моята хич не й се седи в леглото, освен през нощта, докато спи. Не знам дали е от скука или колики, но постоянно мрънка като е там. Дали, ако й сложим такава играчка ще се заседява повече. На месец и няколко дни е.

Бебето на два месеца започва да наблюдава и възприема черно-бели играчки, различава контрастни шарки, също така се заслушва в класическа музика. Задържа поглед върху ярка светлина или ярък обект. От третия месец започва да фиксира предметите. В петия месец вече разглежда особено пъстрите предмети.

# 652
Аз на 3 месеца махнах въртележката с играчките и оставих само стойката с музиката.Имаме на фишърпрайс и сега я използвам само да пускам музика,бял шум и като нощна лампа.Просто моят започна да дърпа играчките затова ги махнах.Оавен това го разсейват и не може да спи.Иначе след 2 месец вече се заглеждат по играчки.

# 653
  • София
Педиатърката навремето ми каза, че въртележката мога да я сложа към 2рия месец. М/у 2рия и 3тия месец малкият започна да се заглежда по нея, а после и да се пробра да играе с играчките.

Скрит текст:

# 654
  • В света на диска
[url]Мами, какво да правя дайте съвет, според педи, трябва да вдигна грамажа на АМ тя е права, 4 седмица кара, а пие само 60 мл, безплодни усилия да увеличи... Няколко успешни опита, сега след последната мъка с храненето, успя и да по върне, за капак сме с млечница, от днес я и лекувам, не виждам какво правя, защото... малката не отваря широко устни, след цялата галимация с храненето....   Та как да вдигна проклетите грамажи, без да я мъча толкова... Опитвам и се дъня, успявам да и влоша и коликите... Вече в чудо се виждам

# 655
Уфф, вместо 5 тензухени и 3 бархетни пелени съм поръчала 8 тензухени... За какво мога да ги използвам освен за след баня?

# 656
Тензухените и муселинови пелени са направо мана небесна с малко бебе. Може да се ползват за подложки за уригване, покривало за кърмене, покривало за количка в летните дни да пази от слънце без да спарва, постелка за леглото да се оставя бебето по корем на тях, за повиване, за постилане на таблата за смяна и въобще за каквото още се сетиш. Винаги имах по 2 в багажника на количката, по 2 в колата и поне 1 в чантата на бебето.

# 657
[url]Мами, какво да правя дайте съвет, според педи, трябва да вдигна грамажа на АМ тя е права, 4 седмица кара, а пие само 60 мл, безплодни усилия да увеличи... Няколко успешни опита, сега след последната мъка с храненето, успя и да по върне, за капак сме с млечница, от днес я и лекувам, не виждам какво правя, защото... малката не отваря широко устни, след цялата галимация с храненето....   Та как да вдигна проклетите грамажи, без да я мъча толкова... Опитвам и се дъня, успявам да и влоша и коликите... Вече в чудо се виждам
Може да не харесва млякото, някои деца са по претенциозни.

# 658
Тензухените и муселинови пелени са направо мана небесна с малко бебе. Може да се ползват за подложки за уригване, покривало за кърмене, покривало за количка в летните дни да пази от слънце без да спарва, постелка за леглото да се оставя бебето по корем на тях, за повиване, за постилане на таблата за смяна и въобще за каквото още се сетиш. Винаги имах по 2 в багажника на количката, по 2 в колата и поне 1 в чантата на бебето.

Не са ли малко прозрачни за покривало за кърмене? И всъщност едните са муселинови, каква е разликата?

# 659
Не са прозрачни, все пак се предполага, че никой няма да дойде и да седне да гледа през тензухена пелена какво се вижда, а и все пак бебето трябва да диша, не може да се похлупи с китеник. Муселиновите пелени са много мекички и омекват с всяко пране. Ето ти още 50 идеи за приложението им: https://www.cooperplacebaby.com/blogs/news/more-than-50-uses-for … n-swaddle-blanket

Общи условия

Активация на акаунт