Госпожа ФАЗИЛЕТ и нейните дъщери- тема 2

• 103 668
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Вай, бе ! Нашата темичка все на първата страница! Найс!
Видя се, че Хазъм едно говори, а друго мисли. Хич не "обича" еднакво синовете си. Той Синанчик затова е израсъл такъв глезен и невъздържан. Свикнал е всичко да става на неговата. Както и Селин, нейният случай е идентичен. Гьокхан е по-слабохарактерен, податлив на влияние и не инициативен. Ето защо точно Яъз е бил изпратен да учи в Америка. Да движи бизнеса, а другите отрочета само да се възползват от парите.
Колкото и да твърди Хазъм, че еднакво мисли за всичиките си деца, с този шамар показа, че не  е така. Яъз е взет и отгледан като обслужващ персонал. Интересно ми е съпругата на Хазъм /забравих й името/ дали ги е възприемала като Хазъм или наистина е чувствала Яъз като собствен син.
Хич не ми допада, ако Синанчик превърти и обсеби ролята на най-големия злодей.
Много се надявам Гьокхан да застане на страната на Яъз. Много се промени той в положителна насока. Бих искала да доразвият образа му на истински брат, който стои зад справедливостта.
На снимките май се вижда и Ясемин в болницата. Все ми се струва, че ще се домъкне отново в конака, а не ми се иска.

# 121
Останала съм с впечатлението, че яз и майката са били близки, затова той мн страдаше, че не можа да стигне навреме като умираше. Даже си мисля, че тя е била против америка, ама ще проверя

# 122
  • между морето и небето
Привет Hug

Mery, поздравления за хубавия анализ на Хазъм.

Останала съм с впечатлението, че яз и майката са били близки, затова той мн страдаше, че не можа да стигне навреме като умираше. Даже си мисля, че тя е била против америка, ама ще проверя
И според мен тя го е приемала като свои син. Не случайно, той разкриваше мъката си по забранената и несподелена любов на гроба `и. Пред другите се държеше хладнокръвно и премерено, а само там намираше утеха, защото не можеше да споделим с никого. А когато останеш сам, избухваше с пълна сила - летящи пампиони, счупени огледала, захвърлени ризи Open Mouth

Имам  теория, че съпругата на Хазъм е смятала Яъз за собствено дете. Доводите ми са, че Кериме  се появи след смъртта `и. На опитите на Хазъм да я спре, тя отговори, че след като жена му е починала, то уговорката им отпада. И още, историята, която баща им разказваше на двамата братя, за да ги залъже и да не ровят случая Кериме, може да се е отнасяла до майка им. Възможно е, тя да е загубила бебе при тежко раждане и тогава Хазъм да е купил Яъз.

# 123
Габи, и аз си мисля така за жената на хазъм и яъз. И според мен тя си го е мислила за неин син.

# 124
Габи, вярно си отбелязала възловите моменти в отношенията майка/Яъз. Малко я видяхме майката, но аз останах с впечатление за много фина, изтънчена жена обичаща и творяща изкуство. Жена, която успява да даде любов на всеки, да съхрани добрите отношения в семейството. Не случайно всичко се струпа върху конака, чак след нейната смърт.

# 125
  • Свети Влас
Мисля,че майката е била тяхната опора и след като умря се разединиха...

# 126
Аз пък си мисля, че ако Яъз научи истината, колкото и Хазан да се опитва да му докаже обратното, той ще замине с Фарах в Америка за известно време. Тя и без това толкова лъга, накрая тъкмо като ги съберат и ще избухне бомбата. И ето драмата за 3 сезон. Да видим Керимето как ще се оправдае за поведението си спрямо Яъз, никога не го е харесвала, а като разбере, че той е нейния син ще е доста интересно.  newsm78 Хазъм показа, че разделя децата си, а толкова убедително твърдеше как не го прави. Само дето не разбирам защо все Яъз го отнася заради грешките на къдравия, който не знае въобще къде се намира, камо ли какво прави и как действа в определени ситуации. Ама заслужават Яъз да ги остави, понеже то не може той да е "боксовата круша" на семейството и Хазъм като не зачита чувствата на сина си, каквито и да са те. Майка им беше много важна фигура, тя поддържаше семейството, докато Хазъм прави точно обратното - дели децата си и крие истините от тях.  Naughty

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 00:12 от ani_zh

# 127
Според мен и майката е знаела за Яъз, защото когато умря се разбра, че за болестта и не знае никой от техните лиготета, освен Яъз. С две думи своите ги жали да не се притесняват, пък Язко що да не го обременим.Поне такъв ми е спомена, че се тръшкаха Селин и Синан,защо те не знаели , а пък Яъз знаел. Ами ,защото мама ги е щадяла , все пак кръвта вода не става.

# 128
  • между морето и небето
Привет момичета, я да побутна темичката ни, че изпаднахме от класацията.

Katrina, вярно, че само Яъз знаеше за болестта на майката, но може да се е досетил сам, че нещо крият родителите им, и така да е разнищил какво е, или Хазъм да му е споделил. В началото ни представиха Яъз като сина, на които може да се разчита за всичко - било бизнес, било проблеми в семейството.

# 129
малко съм назад с инфото - има ли официална информация колко до коя серия ще е сезон 2 и кога започва 3 или има и възможност да е по-дълъг 2 сезон, но последен?

# 130
Привет момичета, я да побутна темичката ни, че изпаднахме от класацията.

Katrina, вярно, че само Яъз знаеше за болестта на майката, но може да се е досетил сам, че нещо крият родителите им, и така да е разнищил какво е, или Хазъм да му е споделил. В началото ни представиха Яъз като сина, на които може да се разчита за всичко - било бизнес, било проблеми в семейството.

Ами правилно разчитат на него за адекватна реакция във всеки момент.
Да не би самовлюбения Синанчик, истеричната Селин или нерешителния Гьокхан да могат да вземат съдбоносни решения в трудни ситуации. Хазъм и той показа, че вече не е много наясно как да запазва интересите на семейството. Накачулиха му се на главата разни врякащи жени от махалата и той не може да ги сложи на мястото им!!!

# 131
Привет на всички! Има качени 2 откъса  Hug

# 132
  • между морето и небето
Излезли са два кратки откъса от 42 серия ( може би сте ги видяли)

Много тъжни и мълчаливи Хазан и Яъз. Фазилет с цялото си нахалство и махленски крясъци напада Яъз, а Хазъм както винаги гледа като мишок.
Фарах и тя, тръгнала да се извинява на Хазан, което означава, че записът е излязал наяве. Та и щастлив живот `и пожелава в Германия Rage А Хазан се тревожи за Яъз Disappointed Relieved

# 133
Само за Яъз ми е жал. Фаза го обвинява, "баща" му не посегна да го спре. Явно си мисли, че правилно го е зашлевил. За курица не ми е жал. Сама стигна до тук с премълчаване, лъгане и увъртане.
Трябва Яъз да си тръгне, да ги видя всички какво ще правят без него. Да не тръгнат да го връщат Нил, Фарах, тате, Синанчик и вся остальная сволачь ?!?

# 134
Един фандом направен от мен включващ ЯХаз и ЯсЕдж  плюс още други 18 двойки....
Дано ви хареса! Innocent

Общи условия

Активация на акаунт