Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Избягвам да отъждествявам филмови герои, особено такива от сериали, с хора в реалния живот. Това са измислени образи и аз съдя за тях по начина, по който са изиграни, как пресъздават ролята. Именно за това я харесвам Марта в образа и на Жекова, играе страхотно. А и героинята и не ми е неприятна - идеално се вписва в сюжета.
Виж на Жени се дразня, но то е заради този страдалчески и измъчен начин, по който играе Каварджикова.

Ух, аз това в банята не го броя, това не значеше нищо нито за единия нито за другия, въпреки искрите между Зорница и Ковачев.
Иначе, така е препоръчително е, дори и да са само на погледи и усмивки, ама изпуснаха момента.

# 706

Ами, ако Марио е мъж на място, ще бъде честен.
Както казва Калин : Ако си такъв мъжкар, чакам те в операционната.

Аууу, тази реплика на Калин съм я пропуснала, кефи ме!

# 707
Нов клип на Марта Вачкова.
Доколкото разбирам от приказките им, сега снимат току-що роденото бебе...значи го чакаме към 33-34 епизод?

https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/videos/214040455845172/

# 708

Ами, ако Марио е мъж на място, ще бъде честен.
Както казва Калин : Ако си такъв мъжкар, чакам те в операционната.

Аууу, тази реплика на Калин съм я пропуснала, кефи ме!

Да, бяха при пациента с тенис топката, върху който Калин направи демонстрация на лапароскопски уипъл и Марио се дървеше, че не иска да му асистира, защото ако ще се учи на лапароскопски уипъл, щяло да бъде от сигурен източник, не от него.
И тогава Калин му каза - Ако си такъв мъжкар, чакам те в операционната.

# 709
Много е готино клипчето от Марта, изглежда че доста се забавляват на снимките Simple Smile

В клюкарската тема ни обсъждат колко сме лоши и зли, чак не смеят да си признаят тук, че не харесват Диана 😂😂

# 710
Много е готино клипчето от Марта, изглежда че доста се забавляват на снимките Simple Smile

В клюкарската тема ни обсъждат колко сме лоши и зли, чак не смеят да си признаят тук, че не харесват Диана 😂😂

Току що и аз прочетох.

# 711
Ама те някои, дето не смеят да си признаят, си пишат тук JoyJoy
И аз го прочетох сега Joy

# 712
  • София
Не съм чела, но все си мисля, че всеки има право да каже какво мисли, не съм останала с чувството, че има напрежение в темата, напротив.
А и основно обсъждаме сериала и георите, а не артистите. Пък дето се казва всеки си има вкус Wink

# 713
  • София
Според мен Гочева не само ще извърти нещата, че Лора да се включи в операцията, но мисля че именно тя е избрания " наследник" , а не синът и.

# 714
Според мен Гочева не само ще извърти нещата, че Лора да се включи в операцията, но мисля че именно тя е избрания " наследник" , а не синът и.

Е, ако е така, обявявам мама Гочева за светица !
Това свекърва да го направи за снаха си, трябва вярно да е светица!

# 715
Ей, не знаех, че сме толкова страшни Joy. Не ме притеснява, че някой не харесва Диана по един или друг начин,  на мен тя ми е симпатична и интересна като личност, а и като жена я намирам за адски красива.

Роси, не знам до колко внимателно четеш темата, но са ни скастряли на няколко пъти мен, Яница, Вера, Дона, Фери, Ели за това, че се отплесваме на моменти с определени герои и/или актьори Joy

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 16:44 от maichetoo0o

# 716
  • София
Роси, не знам до колко внимателно четеш темата, но са ни скастряли на няколко пъти мен, Яница, Вера, Дона, Фери, Ели за това, че се отплесваме на моменти с определени герои и/или актьори Joy

Ми, явно не много внимателно Joy, а и на мен това не ми пречи, напротив

# 717
Кое е осъдителното на това да харесваш определен актьор!?! Даже си мисля,че това е целта и призванието им-да влязат под кожата на зрителя,да го накарат да живее с героя ,който пресъздават и т.н

# 718
Много е хубаво,че сте такива "страшни" дами,че имате мнение и си го отстоявате аргументирано и с емоция . За пореден път благодаря,че ви открих Blush

# 719
Ще отсъствам през ваканцията ,но ще чета с кеф и ако се добера до клавиатура  ,ще спамя с въздишки по онзи готиния с китарата.
От телефона и таблета ми е неприятно да пиша ,дано да мога поне да гледам .

Общи условия

Активация на акаунт