Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 352
  • 736
  •   1
Отговори
# 735
Яница, а на мен следващия - аз се моля никой да не ни съди 😁😁😁 щото материал има доста ахахахах

И дзен амбициите на Фотева като капак на всичко - много добре написано, харесва ми и това. Joy Бях на улицата като го четох и ми стана смешно, добре, че нямаше никой  да ме види как се кискам сама. Joy

Да ви кажа, като чета анонса, ми се струва, че ще бъде доста интересно тази седмица. Калин беше очаквано да зазлее, няма как отведнъж да се оправи, а обиновено психологическите проблеми са циклични - оправяш се за малко, после пак стват зле нещата. Не се лекуват както физическите.
На Лора ако й кажат какво става и въпреки това се фръцне да се развежда, ще я призная за патицата на сезона.
За триото се надявам най-после Тони да бъде просветлен какво се случва. И се надявам, че Марио не е толкова тъп, че да не е осъзнал вече, че не може просто да затвори очи и да се прави, че Зорница не съществува.
На Лора със сигурност ще й кажат, но май така ще е по-добре отколкото да стане свидетел на някоя целувка между Мазов и Ваня или нещо друго и да разбере по трудния начин.
И аз за триото се надявам картите да се свалят на масата вече, но определено ще стане много по-сложно и драматично.

# 736
  • Разпиляна във въображението
НОВА ТЕМА: http://www.bg-mamma.com/?topic=1028516.new#new

Моля, избягвайте постове "запис"

Общи условия

Активация на акаунт