Математически турнири 1-4 клас. Тема №50

• 89 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
За съжаление няма да излезе по номера, анонимно ще е . Информацията е имам от РИО Пловдив от г-жа Зара Данайлова.
Това сериозно ли
Няма никакво прозрачност . Пак ще има набутани деца, както всяка година
дидева , благодаря за списъка-ще е много полезен
после може да си направим и класиране по него

# 106
И на какво основание след като тези, които толкова държат да не излязат открито и достойно с резултати на децата си, можеха да си попълнят декларация? 

# 107
Ако няма да излезе по номера, нито по имена, как ще излезе? Какво значи анонимно?

# 108
  • Plovdiv, Bulgaria
Дидева, страхотна си! Благодаря много!

# 109
На основание регламента на състезанието, което не попречи на Русе да пуснат класирането с имена. Всичко останало, което съм намерила към момента е по входящ номер.

# 110
  • Пловдив
Ако няма да излезе по номера, нито по имена, как ще излезе? Какво значи анонимно?

Под анонимно имах в предвид, че ще публикуват резултати по номерата които е генерира системата за регистрация в ОМГ. За което разбира се никой не каза, че трябва да пазим.

# 111
  • Пловдив
Номера от онлайн записването съвпада с този от списъка.

Имам, приятелка при която номерата не съвпадат.

# 112
В това няма никаква логика. Не са ни раздавали никакви други номера...Как по-точно смятате, че ще си видим резултатите?

# 113
И на какво основание след като тези, които толкова държат да не излязат открито и достойно с резултати на децата си, можеха да си попълнят декларация? 
Темата за анонимността на състезанията е разнищена отдавна, но тук дори не става въпрос за това кой иска да се похвали и кой иска да се скрие. Състезания ЗА ПРИЕМ да са анонимни е много нередно според мен.
Просто не трябва да се смесва желанието да се покажеш или не с резултата си от великденското състезание, например, с това да се КАНДИДАТСТВА ЗА ПРИЕМ.

# 114
Номера от онлайн записването съвпада с този от списъка.
Имам, приятелка при която номерата не съвпадат.
в канцеларията ще и кажат
всеки ще си разбере резултата на детето, в това не се съмнявам
но това не е класиране
при такива важни състезания, товя е пълна глупост
ако и другите са анонимни, къде отива сигурността, че ще влезат най-добре представилите се
аз все пак мисля, че ще резултатите ще са с имена

# 115
# 116
Здравейте,
Извинявам се за невежеството, но може ли да ми разясните какво се иска от една задача от ВМС от минала година за 1 клас. Въпреки че имам отговора, пак не разбирам:

В купа има великденски яйца с различен цвят - червени, жълти, зелени и сини. Колко са всички начини по които Ани може да вземе две от тях?

а)9  б)10  в)11  г)друг отговор

# 117
Две от еднакъв цвят - 4 възможности.
Две от различен цвят - 6 възможности.

# 118
# 119
Благодаря Дидева! Почувствах се наистина тъпо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт