Лидл 114 - Априлска тема

• 145 418
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 195
Аз да питам за детските пижами от другата седмица,който са в големите намаления някой видял ли е какви размери ще има?
Каквито са останали. Пускат стоки, които не са продадени когато са били на промоция.Simple Smile

# 196
  • София
Аз да питам за детските пижами от другата седмица,който са в големите намаления някой видял ли е какви размери ще има?
Каквито са останали. Пускат стоки, които не са продадени когато са били на промоция.Simple Smile

Като им гледам цената и картинките, пижамите са за малки деца.

# 197
Мда..до 116 и на мен ми изглеждат.

# 198
Добре, че прочетох навреме темата, защото май голямо мазало щях да сътворя утре при боядисването на яйцата. Значи при нас всички бои бяха пръснати и едвам намерих две кутийки от немската. Различни са- едната е 4 броя боички на прах- Powder Egg Dyes. Другата са 4 ампули, 5 найлонови плика и 4 щипки - Express Egg Dyes. Моля да ми помогнете, коя е за сварени яйца и коя е за сурови. Опаковките са малко закъсани, пише виж ръководството, но такова липсва. Явно е паднало, но пък защо и в двете липсва.

# 199
  • София
Момичета,олекотените завивки сплескват ли се или повреждат ли се нещо ако се сложат в вакумен плик?Купих си 3 в 1 на Роксима,но и от Лидл са с силиконов пух  .............затова питам тук

# 200
  • София
Големи са нещастници Лидл значи - сутринта се отнесох за козунак да закусят децата, че вчера много им хареса обикновения. Само с орехи има и нямало да има друг, бил до изчерпване на количествата. Пфу, да им имам политиката на зареждане.

# 201
Добре, че прочетох навреме темата, защото май голямо мазало щях да сътворя утре при боядисването на яйцата. Значи при нас всички бои бяха пръснати и едвам намерих две кутийки от немската. Различни са- едната е 4 броя боички на прах- Powder Egg Dyes. Другата са 4 ампули, 5 найлонови плика и 4 щипки - Express Egg Dyes. Моля да ми помогнете, коя е за сварени яйца и коя е за сурови. Опаковките са малко закъсани, пише виж ръководството, но такова липсва. Явно е паднало, но пък защо и в двете липсва.

Експрес егс се боядисват сурови. Пълниш пликчето с вода..слагаш боята и серовите яйца в плика, връзваш го и го потапяш във вода. 8 мин се варят така.

# 202
Вече сте го обсъдили, но да си кажа- няма да купя пак от боите за яйца. Само червената и зелената ми станаха добре. От онази с пликчетата и аз видях, че трябва да се вари с яйцата след като вече ги бях свалила. Голяма глупост ми се стори като цяло. Та едно голямо нищо се получи.  

# 203

Синята кутия powder е за сварени яйца, вчера боядисах с нея от оранжевия или жълт цвят не съм доволна никак, другите цветове и те не са много наситени, но са по-добре.

# 204
Извади ли ги предварително от хладилника?
Аз противно на очакванията ми, нямам нито едно пукнато...много странно.
Бели от К варих. С парцал отдолу и на бавен огън. Иначе снощи варих 3 кафеви в джезве...за детската, двете се пукнаха.

Купих ги сутринта към 10, варих ги след 4 следобед - стояха си на плота.

# 205
Ето упътването:

Някой каза че не го пази.

# 206
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря, че предупредих те за боята за яйца.

# 207
  • София
Момичета,олекотените завивки сплескват ли се или повреждат ли се нещо ако се сложат в вакумен плик?Купих си 3 в 1 на Роксима,но и от Лидл са с силиконов пух  .............затова питам тук
Защо да се повреждат, нищо им няма, то затова са вакуумните пликове. Всяка година така прибирам топлите завивки, и изваждам леките които също са били във вакуум. Спестявам си място, на мен са ми удобни, лошото е, че не винаги задържат вакуума и пропуска.

# 208
Благодаря за упътването, утре ще го приложа в действие, пък каквито такива. Ако не бях погледнала темата щях да ги боядисам на принципа на перлените и седефените бои, с тези ампули се заблудих.

# 209
  • София
Вчера видях, че са пуснали сладкарска извара. Има ли някой отзиви за нея?

Общи условия

Активация на акаунт