Лидл 114 - Априлска тема

• 145 499
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте.Мисля ,че сте коментирали ,но да питам пак.Мога ли да върна сутиен ?

# 256
Помните ли дето се хвалих, че си купих клин и се събирам в М свободно. Изпрах го на 40С и му се избели всичко, остана чисто черен... Shocked, няма да го връщам но да ви предупредя, не си перете клиновете ако имат нещо сиво/лъскаво по тях. Laughing
Мисля, че да.

# 257
Можеш да го върнеш. Няма проблем.

# 258
  • Пловдив
Благодаря.

# 259
Заради алергия на бебето. Нямам им доверие, по фурните като почнат да се хвалят колко масло, яйца и мляко слагат... и аз им казвам "Еее, жалко, не мога да взема". 😃

Може ли рецептата за козунака. На ЛС да не спамим темата. Hug

# 260
  • Бургас
Извинявам се, че нахлувам така,  но не мога да открия информация дали ще работи Лидл утре и с какво работно време. Някой може ли да помогне?

# 261
  • Русе
Извинявам се, че нахлувам така,  но не мога да открия информация дали ще работи Лидл утре и с какво работно време. Някой може ли да помогне?
До сега винаги са работили. Няма причина и утре да не работят.

# 262
  • Сливен
Сещате ли се скоро да са пускали мултикукър на Силвър Крест,не слоукукър?

# 263
Утре Лидл ще работи до 21ч.

# 264
  • до едно тепе
Заради алергия на бебето. Нямам им доверие, по фурните като почнат да се хвалят колко масло, яйца и мляко слагат... и аз им казвам "Еее, жалко, не мога да взема". 😃

Може ли рецептата за козунака. На ЛС да не спамим темата. Hug
Всяка една рецепта с прясно мляко става с алтернативно. Миналата година го замених с мляко от спелта, а маслото с кокосово. Поради същата причина. Станаха много хубави.

# 265
Как намирате агнешкото, моето е със срок до 11.04 и като го отворих сега да го шпиковам не ми мирише много добре. Малко ми е притеснително! Не съм сигурна как да постъпя точно. Да го измия или накисна нещо?

# 266
  • shumen
Леле,идеални яйчица.Много готини са станали.
Раними,накисни го според мен във вода до утре.

# 267
  • Майничка
Наплескайте го с кисело мляко, като марината. Утре го избърсвате с домакинска хартия и го печете нормално. Ако няма толкова кисело мляко - леко разреден оцет (лимонов сок) или бяло вино с черен пипер, дафинов лист и каквото там харесвате като подправки.

# 268
  • София
Христос воскресе! Здраве и късмет на семействата ви!
Аз да похваля белите яйца. От две кори - нито едно спукано. НО, от две кутийки пъдпъдъчи - едната на сол, още като сурови. Къде съм бляла и аз не знам, но явно така съм ги купила или съм ги смазала при пренасянето. Иначе, станаха кар-со-та!  Heart Eyes
Мога да кажа, че наблюдавах нещо много интересно. В синята боя някои станаха наполовина сини, наполовина розовеещи; в жълтата наполовина оранжеви, наполовина жълти... нещо от черупката ще е, но какво!?

# 269
Сещате ли се скоро да са пускали мултикукър на Силвър Крест,не слоукукър?
Не съм виждала никога мултикукър в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт