Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 166
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ама аз не мога да разбера Марио по какъв начин изобщо предпазва Тони, като между Тони и Зорница няма абсолютно нищо. Това че Тони живее в някакъв него си свят си е негов проблем. То реално няма триъгълник, има една досадна и абсурдна ситуация която забъркаха сценаристите. Класически триъгълник е когато двама се ''обичат'' и ходят заедно, но има трети в който жената е истински влюбена. Тук такова животно няма.

# 316
Марио кво се нерви сега, нали това искаше, сега ще търпи.

Ей така ми харесва Наталия, да не позволява Калин да се депресира и отказва.

Зорница видя себе си в приятелката на Галя, ще се бори с всичка сила да спаси бебето и майката, сигурно да изкупи до някаква степен вината, която изпитва за собственото си.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 20:12 от maichetoo0o

# 317
Ама аз не мога да разбера Марио по какъв начин изобщо предпазва Тони, като между Тони и Зорница няма абсолютно нищо. Това че Тони живее в някакъв него си свят си е негов проблем. То реално няма триъгълник, има една досадна и абсурдна ситуация която забъркаха сценаристите. Класически триъгълник е когато двама се ''обичат'' и ходят заедно, но има трети в който жената е истински влюбена. Тук такова животно няма.
Дивотия. Мисли си, че като се махне, Огнянова ще хукне при брат му. Точно все едно е кукла. Много е хубава, ама я вземи ти. И сега блъска врати. Ми да блъска, като му е толкова акъла.

# 318
  • София
И да тряска врати и да не тряска, все тая. Нали е готов да жертва всичко, сега да си бере плодовете.
Иначе добре се получи това с: - д-р Ковачев. и двамата Да!

# 319
На Марио никак не му стана приятно, да му се хвали Тони със снимката и да му казва колко много му отивала Огнянова, ама той си го направи.

Зорница, веднага помръкна като чу за бременната пациентка. Дори Тони забеляза, че нещо не е наред. Горката, явно винаги  ще се измъчва за загубеното си дете. То поне щеше да й е някаква утеха и нямаше да се чувства толкова самотна.

# 320
  • София
Ваня ме дразни, но Хинова два пъти повече. Егати фръцлата.

# 321
Оф, много е тъжно това с бременната жена. Cry Къса ми се сърцето направо.

# 322
Оф, много е тъжно това с бременната жена. Cry

Много...не очаквах толкова бързо да направи избора Sad но е не по-малко тежко Cry а Зорница така гледаше, щеше да ревне с пациентката Sad  Сцената на майката и бебето е много емоционална Cry

# 323
Пациентката реши да махне детето ли?

# 324
  • Майна Сити
Добре де, защо не предложиха на родилката среден вариант - до колкото разбрах тя е в 6-ти месец. Нека да стисне зъби още един, за да може шансовете да му се увеличат, после да извадят бебето и веднага да започнат терапията на майката.

# 325
Оф, много е тъжно това с бременната жена. Cry

Много...не очаквах толкова бързо да направи избора Sad но е не по-малко тежко Cry а Зорница така гледаше, щеше да ревне с пациентката Sad  Сцената на майката и бебето е много емоционална Cry

Знаех си, че тя ще приеме лично случая. Докато жената плачеше, ми напомни за Зорница, когато беше сама на пейката и се разплака след разговора с малкото момиченце.

# 326
Добре де, защо не предложиха на родилката среден вариант - до колкото разбрах тя е в 6-ти месец. Нека да стисне зъби още един, за да може шансовете да му се увеличат, после да извадят бебето и веднага да започнат терапията на майката.

При бременните жени всяка седмица е от значение, защото ракът се развива по-бързо от хормоните. Затова теябва да се действа веднага

# 327
  • София
Много тъжна серия.

# 328
Много ме разтрои родилката, а Калин ме насълзи още повече!!!!
Много беше сладко това с пръста, точно от такава глътка свеж въздух имаха нужда!

Надявам се Лора да се осъзнае най-после и да изслуша Мазов. Нелепо е това да нямат десет минути време да говорят за нещо важно. В реална ситуация Мазов трябваше света да обърне, но да говори с Лора!

# 329
  • Майна Сити
Още нещо не ми е ясно - ако Ваня роди в България и почине примерно при раждането, как ще докажат че Мазов му е баща, като нямат брак, а тя не е предварително посочила него?
Също така ако Ваня роди и посочи Мазов за баща, реално той ще може ли да получи пълните родителски права, ако докаже че Ваня е луда и може да навреди на детето си?

Общи условия

Активация на акаунт