Откраднат живот - ТЕМА 40 Критична точка...Бомба със закъснител

• 41 179
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да не се е натаралянкал от мъка и затова да е припаднал.

# 376

Викаш и той е от винената ни компания, а? JoyJoyJoy

# 377
  • Кърджали
Па много крехък ще е тоз Тони, ако от едното отхвърляне направи някаква глупост или па вземе че му стане нещо... Виж, това да се напие по-бива, не че за него и това е добре предполагам, ама другото ще е прекалено....

# 378
Айде сега, да не правим нероден Петко. Да видим какво е станало и защо е припаднал. Може пък да е нещо.... обяснимо и важно

Александра, беше се загубила нещо Wink Радвам се, че си пак тук Simple Smile

# 379
  • Кърджали
Донна,  Hug, по принцип не го гледам много внимателно заради малчо, та много много не ми се и коментира. Ама тия дни им набрах на сценаристите че ми докарват дежа вю...
Иначе чета редовно, но като гледам с половин око....

# 380
  • София
Сценаристите доказаха, че всеки път ни изненадват. Днес точно обсъждахме, че това с гушкането, колкото и да ни се иска, няма да стане. Пък накрая Батко взе и си гушна Зорница толкова хубаво.
Очаквахме, че и Мазов, най накрая ще намери 5 Мин да каже на Лора, но не. Той от толкова ангажименти и треперене по тази Ваня, само едно " Трябва да говорим, важно е".

И с Тони работата няма да е толкова очевидна. Ще има нещо повече.

В крайна сметка утре пак с виното пред малкия екран 😂😂

# 381
Сценаристите доказаха, че всеки път ни изненадват. Днес точно обсъждахме, че това с гушкането, колкото и да ни се иска, няма да стане. Пък накрая Батко взе и си гушна Зорница толкова хубаво.

Ние за тях ударихме в десетката. Joy Много обичам такива приятни изненади. Wink
Между другото Деси Бакърджиева ще е специален гост в "Като две капки вода" като Мадона.

# 382
  • Оптимист по принуда
Аз гледам със закъснение. Монологът на примата ме жегна много, а когато запя, си поплаках..

Не съм гледала тази вечер, утре, когато го качат

# 383
Деми, ето епизода, вече е качен.
https://play.nova.bg/programi/otkradnat-zhivot

# 384
Не бях разбрала, че историята с бременната е по действителен случай.

Бяха писали в медиите за този случай, имаше и кампания за набиране на средства за лечение на момичето. В петия месец й откриват тумор на гърлото (тук вероятно за нуждите на сериала са решили да е на бъбрека), който под влияние на хормоните на растежа, много бързо нараства и метастазира и това налага раждането да бъде извършено в седмия месец. Впоследствие май и в чужбина се лекува, но за съжаление е загубила битката.

Тони със сигурност ще да е прекрачил отново границите. Зорница не би го отрязала така, само заради чувствата си към Mарио. Hо и на мен ми изглежда несериозно това да е причина за влошаване на здравето му.

# 385
  • Оптимист по принуда
Яница, благодаря Kissing Heart

# 386
Не бях разбрала, че историята с бременната е по действителен случай.

Тони със сигурност ще да е прекрачил отново границите. Зорница не би го отрязала така, само заради чувствата си към Mарио. Hо и на мен ми изглежда несериозно това да е причина за влошаване на здравето му.

Този път обаче, трябва да е нещо много по-сериозно от просто една целувка. Не знам какво би могло да е, но явно здраво ще сгази лука, че дори на Зорница, която е толкова търпелива, ще й дойде до гуша. И ако това не е достатъчно ясно и не успее да го накара да прогледне, че няма шанс с нея здраве му кажи.

# 387
  • Варна
Мен пък въобще не ме изненадват сценаристите. Толкова не ме изненадват, че чак им се ядосвам...

# 388

По скоро проблема му от работата с ренгена , ще да е

Айде противното Ванче да ражда и да се маха вече..че изкара 18 месеца с корем

# 389
Точно така звучеше. Ама пък чааак толкова да е сгафил? Или е решила наистина да постави дистанция? Трябваше да е твърда, ама. не чак толкова братче?
А и ми изгледаха сякаш той е направил нещо и затова тя така реагира

Въпреки всичко, накрая сигурно ще омекне, особено след случилото се с Тони и състоянието му и ще си оправят отношенията. Знаем, че тя не може да се сърди дълго на някого. Вероятно това имат предвид в анонса със "сътресението в отношенията" - тя ще прекрати приятелски отношения с него. Както не ги виждах скарани, май точно това ще се случи.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 23:54 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт