Отговори
# 435
Добре дошли на новите момичета и бързо да минавате в отчетна . 🤞😘
NADINY и на теб стиснати палци за новото чхг от днес 🤞
Аз днес също пуснах чхг (доки го пойска ) пада се  три дни след последното (640) трябва да е над 1200 и с резултата да й звънна и в сряда или четвъртък ме вика на преглед . Евала и за което писах и резултатите в петък в събота сама ми се обади да ме разпита как се чуствам не ми се беше случвало 🙂

# 436
 Ние този месец май ще го отписваме и по-добре така, защото хванахме само един ден около О, но се разболях и пих доста лекарства (упсарин, парацетамол, антихистамин и пръсках един куп спрейове Sad ). Хич не ни тръгна добре работата. Relieved

# 437
Блонди добре дошла , дано за малко си тук 🙏🤗
Титка , Надини стискам палци за хубаво чхг момичета , всичко ще е наред🤞❤👶
Марсия съжалявам мила , бързо оздравяване , но дано този един ден да е бил късметлийски , нищо не се знае 🤗
Успех на всички 😘🌺

# 438
Имам 4дни, днес след ходене по млака нужда имаше червено дветло, веднага взех два дуфастона, шашнах се, не искам да идва още ми е 27 ден, взех ги да може довечера да съм с с моя липсва ми или ако е бебе да не стане някой гаф, утрв ще направя един лейди тест. Ако е - спирам всичко.
Марси успех направи тест преди да от пишеш месеца. Стискам палци на момичетата за хубаво чхг

# 439
Дени стискам палци , но ако има +  резултат не трябва да спираш дуфастона , да не стане рязко спадане на прогестерона .🤞🤞🤞
Nadiny какво стана с твоят резултат ? Стиснати палци да е поне  × 2  🤞
 При мен резултата от чхг е 2445.19  а преди 3 дни беше 640.45 вече се удвоява на 38 часа но четох че колкото по -голями са стойностите толкова повече време им е нужно да се удвоят . Имам час в четвъртък в 8 часа сутринта. От вчера нямам придърпвания в коремчето , но явно точицата си е намерила мястото . Явно може да не те боли нищо и нещата да са наред 😘  Надявам се и за сърчице но , важно е само да си е на мястото и да се развива .

# 440
Дени,ако си в началото на Б ,не знам дали лейди тест ,ще отчете правилно,ако стойностите на ЧХГ са под 20 ,аз противно на др мнения съм за Престо,до сега не ме е лъгал..Стискам палци ,който и да е тест да е с две чертички.
Титка,мии позна днес ЧхГ е 179 ,ден 15-ти от О.,а в събота 39 ,не знам дали да се радвам ,да не е не където трябва семенцето!?SadТитка хайде стискам палци само да ни радваш от прегледа!!!
На всички ,чакащи и не чакащи успех !

# 441
NADINY супер е според мен моето от 44 отиде на 200 което е почти същото . Как няма да не  се радваш то не е × 2 а по  4 . Хайде вдигай глава и не си мисли лоши работи .  Знам че е трудно и аз бях същата добре че тук момичетата ми давахте кураж . Всичко ще е наред. 🌼
П.с. сега отидох на калкулатора за чхг и ти се удвоява на всеки 21 часа ( при нормални от 48 до 72 ) за в началото е нормално да се повишава по бързо . Така че лепвай една усмивка и гушкай точицата още 9 месеца 😘

# 442
NADINY супер е според мен моето от 44 отиде на 200 което е почти същото . Как няма да не  се радваш то не е × 2 а по  4 . Хайде вдигай глава и не си мисли лоши работи .  Знам че е трудно и аз бях същата добре че тук момичетата ми давахте кураж . Всичко ще е наред. 🌼
П.с. сега отидох на калкулатора за чхг и ти се удвоява на всеки 21 часа ( при нормални от 48 до 72 ) за в началото е нормално да се повишава по бързо . Така че лепвай една усмивка и гушкай точицата още 9 месеца 😘
Титката,благодаря ти миличка!Дано си права,че много различни обстоятелства от тези стойности на ЧХГ ,дори не искам да изричам ....Нито да е ниско нито високо.

# 443
Надини, Титка, браво момичета. Само така и само хубави новини от вас. Еспех и на останалите чакащи ову или не чакащи МЦ

# 444
  • Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile Не бях влизала от няколко дни и виждам нови положителни тестчета Heart Такива новини трябва да има, хайде всички една по една да се похвалим :*

# 445
Блонди, добре дошла, пожелавам ти да не се задържаш тук дълго време. Направили ли сте някакви изследвания вече, следиш ли ову с тестове? Или просто се обичате.

Не сме правили изследвания никакви
А ову си я усещам винаги с остри болки

# 446
Блонди добре дошла и бързо да се запишеш с положителен резултат. Само искам да кажа, че винаги и аз съм мислила, ме усещам овуто, защото ме болеше, но когато започнах с фоликуметрията се оказа, че при мен не настъпва овулация, защото не пукам фоликулите.

# 447
Добре дошли на новите момичета, бързо да се отправяте към отчетни.
Надини, страхотно ЧХГ! Браво, желая ти здраве и спокойствие Flowers Tulip
Титка, и на тееб Simple Smile
Ох, аз имам много странни усещания - хем не бива да се навивам, хем не бива да не вярвам. Мрън.
Каква хубава пролет е навън Flowers Cherry Blossom Flowers Sunflower Nature High Brightness

# 448
Блонди добре дошла и бързо да се запишеш с положителен резултат. Само искам да кажа, че винаги и аз съм мислила, ме усещам овуто, защото ме болеше, но когато започнах с фоликуметрията се оказа, че при мен не настъпва овулация, защото не пукам фоликулите.
Няколко пъти съм ходила по спешност заради болките и всички пъти ми казват че всичко е наред всичко е нормално гледат ме с вагинален ехо. и казват че в следващите часове имам най голям шанс ..
Но точно тогава няма как да се обичаме с моя ММ защото болките са непоносими  за това сега ще работим усилено преди ову.
Дано скоро да се случи чудото

# 449
Момичета не съм ви чела от сто години (поне!).  Наваксах ви набързо. Честито на всички двучертичкови резултати и тлъсти ЧХГ-та. Да си пазите точките до финал.

Аз минавам след прегледа да се похваля. Официално чакаме малка госпожица. Много е активна и вече е в нормите.

И така

Вече официално

Поръсвам с розов шавлив прашец и успех на всички чакащи чудото.
Целувки и прегръдки❤❤😘😘

Общи условия

Активация на акаунт