Отговори
# 450
Момичета, искам да се посъветвам с вас - чудя се каква добавка да си взема Инозитол или Инофолик сашета. Моля ви за съвет, ако и вие пиете някоя от тези добавки и какъв е приемът? Мисля да си взема и М2 ТОН или Хепи уомън, но ощенесъм решила кое точно... Хубава и усмихната вечер на всички!

# 451
Момичета не съм ви чела от сто години (поне!).  Наваксах ви набързо. Честито на всички двучертичкови резултати и тлъсти ЧХГ-та. Да си пазите точките до финал.

Аз минавам след прегледа да се похваля. Официално чакаме малка госпожица. Много е активна и вече е в нормите.

И така

Вече официално

Поръсвам с розов шавлив прашец и успех на всички чакащи чудото.
Целувки и прегръдки❤❤😘😘
Ех,че хубавооо!Аз със цялото си същество заставам под този прашец:hearts:(въпреки,че тя точицата си се е определила)ама надеждата ще е до синьо Wink

# 452
Sretyсъбирам си от прашеца , много се радвам за вас ❤👶 леко бременеене и да си я гушнеш жива и здрава 🤗❤😘

# 453
Srety, и аз се нареждам под розовия прашец. Много пих се радвала да имам една малка госпожица.

Лаленце, как си ти? Май не си се включвала скоро, да не ни забравиш сега

# 454
Срети, честити ви розови гащички 😂 Сега да кротува в мама госпожицата до финала. Минавам и аз под прашеца 😊

# 455
Момичета, дойде ми... С овулация на 4.04 трябваше да ми дойде на 19,а дойде вчера на 16,което значи че лутеалната ми фаза този месец е била 11-12 дни.Прогестерона ми е нисък, изследвала съм го, но ще чакам прегледа при Стефанов в Стара Загора и ще му разкажа за фоликулите дето през месец се пукат, и ще видим, но дано до края на Юни вече съм бременна. Новите дати за списъчето 16.04 ,ову 1/2.05 ,тест 15.05

# 456
Слънчице, вземи си инозитол отделно и мета фолиева киселина отделно. В инфолик се съдържат инозитол и обикновена фолиева, а с мета формата ще си сигурна, че дори и да не усвояваш малко, няма проблем. За М2 тон нямам отзиви, освен че съдържа фитоестрогени и с тях трябва да се внимава.
Срети, честити розови гащи. Ако е останал малко прашец и аз се пъхам, че си мечтая Flowers Hibiscus
Деница, съжалявам за М. Дано следващият път е успешен!

# 457
Момичета, дойде ми... С овулация на 4.04 трябваше да ми дойде на 19,а дойде вчера на 16,което значи че лутеалната ми фаза този месец е била 11-12 дни.Прогестерона ми е нисък, изследвала съм го, но ще чакам прегледа при Стефанов в Стара Загора и ще му разкажа за фоликулите дето през месец се пукат, и ще видим, но дано до края на Юни вече съм бременна. Новите дати за списъчето 16.04 ,ову 1/2.05 ,тест 15.05
Ех,Дени много съжалявам !Да идва да свършва и да действате отново!Успех!

# 458
Момичета, в момента пия инофолик и витамини прегнакеър (за нея и него) по предписание на док. Мисля обаче че ми идват много Sad Някой правил ли е тази комбинация и изобщо трябва ли да се пият толкова много различни витамини - визирам Прегнакеър?
Преди време съм пила М2 Тон и той ми се струваше доста силен, някакси не се чувствах добре от него, въпреки че предишна док ми го беше изписала.

# 459
Европа, аз пия вит. Е, масло от вечерна иглика, агнес до овулацията. След нея този месец мисля да почна утрогестерон вагинално. Hug

# 460
Благодаря ти, Peony. Аз си усвоявам фолиевата, даже ми е малко над горната граница като се изследвах ; мисля да си взема Инофолик и да ги пия по едно прахче, но се чудя по колко витамин Д да пия, защото той ми излезе под препоръчителните нива. А до ову вие пиете ли витамини А и Е и под каква форма?

# 461
Слънчице, всъщност за усвояването на фолиева киселина се правят генетични изследвания. Ти правила ли си, за да си сигурна, че усвояваш? Но дори и да не е правено - пиейки мета фолиева киселина, решаваш проблема.
Изследвала си фолиева киселина и е била на горна граница при прием на инфолик ли?
За витамин Д може да опиташ вигантол или гел капсули, но се консултирай с лекар.
Европа, инфолик съдържа фолиева киселина, която я има и в прегнакеър витамините. Така дозата става двойна - а ако не я усвояваш, не е много добре. Затова и на теб бих препоръчала да пиеш мета фолиева киселина.
Комбинираните витамини често си влияят един на друг - защото в таблетката има доста елементи. Все пак прецизирай нещата, ако имаш установени дефицити е хубаво да приемаш конкретно за тях. Успех! И дали все пак няма друга причина да не се чувстваш ок?

# 462
Peoney, благодаря ти. Да, правила съм генетични за тромбофилия и неусвояване на фолиева и там не излезе проблем с фолиевата. Прочетох много хубави неща за инозитола и затова реших да пробвам с инофолик, защото се чудех на коя фирма да си взема. Но другия месец мога да си ги взема по отделно инозитол и метафолиева. А за Витамин А и Е имяш ли препоръки?

# 463
Момичета, в момента пия инофолик и витамини прегнакеър (за нея и него) по предписание на док. Мисля обаче че ми идват много Sad Някой правил ли е тази комбинация и изобщо трябва ли да се пият толкова много различни витамини - визирам Прегнакеър?
Преди време съм пила М2 Тон и той ми се струваше доста силен, някакси не се чувствах добре от него, въпреки че предишна док ми го беше изписала.

Моето не е за хвалене, но в продължение на 5 месеца имах по 19/20 хапчета на ден 🙄
Твоите са възможно най -често предписвани. Изобщо не се притеснявай, дори може да замениш прегнакеър за него и нея с този който е с омега 3

# 464
Peoney, благодаря ти. Да, правила съм генетични за тромбофилия и неусвояване на фолиева и там не излезе проблем с фолиевата. Прочетох много хубави неща за инозитола и затова реших да пробвам с инофолик, защото се чудех на коя фирма да си взема. Но другия месец мога да си ги взема по отделно инозитол и метафолиева. А за Витамин А и Е имяш ли препоръки?
Слънчице, витамин А е хубаво да е бетакаротен форма и се пие до О, а витамин Е - d-alpha tocopherol 200 IU и се пие от М до М.
Дени, дано за последно да идеа М.

Общи условия

Активация на акаунт