Отговори
# 465
Аз да ви кажа честно, моят док като го питах да взимам нещо за 'подпомагане' - витамини, вечерни иглики или каквото и да е, ми каза въобще нищо да не пия, да си работим от 9-ти ден на Ц + 1 седмица през ден или всеки ден и това е. Нищо повече. Не знам къде е истината... Thinking

# 466
  • Пловдив
Момичета, да ви кажа нещо странно се случва с мен! Този месец ми дойде на 03.04 МЦ попринцип ми е 31-32 дни. След като ми свърши на 07.04 от тогава 2 пъти сме се обичали с ММ. Овулацията би трябвало да ми е около 19-20.04 ако е точна, но днес корема ми е подут, сутринта ми се гадеше малко и стомаха ми стържеше много, чувствам тежест в корема и кръста все едно ще ми дойде всеки момент, а всъщност би трябвало да съм в О, гърдите не са ми подути изобщо, но цял ден имам тежест в яйчниците. Сега се чудя дали това е от О или е възможно да се е случило нещо един от тези два пъти?! Този месец след МЦ си слагах глобулки лактажин и попринцип май те пречат на забременяването, но не съм сигурна! Довечера ако не ми е много дискомфортно мисля да се активизираме за бебе , дано се получат нещата! Стискам ви палчета и на вас 😘😘😘

# 467
Butterfly, според мен е ову. От 03.04 са минали 15 дни дори и ову да е минала и да е станало нещо е пращаме но рано за симптоми. Но все пак стискам палци скоро да се похвалиш с 2 черти.

# 468
  • Пловдив
Fallingstars, значи довечера да де постарая 😂

# 469
Момичета, да ви кажа нещо странно се случва с мен! Този месец ми дойде на 03.04 МЦ попринцип ми е 31-32 дни. След като ми свърши на 07.04 от тогава 2 пъти сме се обичали с ММ. Овулацията би трябвало да ми е около 19-20.04 ако е точна, но днес корема ми е подут, сутринта ми се гадеше малко и стомаха ми стържеше много, чувствам тежест в корема и кръста все едно ще ми дойде всеки момент, а всъщност би трябвало да съм в О, гърдите не са ми подути изобщо, но цял ден имам тежест в яйчниците. Сега се чудя дали това е от О или е възможно да се е случило нещо един от тези два пъти?! Този месец след МЦ си слагах глобулки лактажин и попринцип май те пречат на забременяването, но не съм сигурна! Довечера ако не ми е много дискомфортно мисля да се активизираме за бебе , дано се получат нещата! Стискам ви палчета и на вас 😘😘😘
εїз Butterfly εїз ,за мен симптомите ти са от О.много е рано за симптоми от Б.Както се казва стягай се и действайте! Simple SmileУспех!
Псп Тестове за О не правиш ли да те насочват?

# 470
Здравейте момичета , започнах О. тест от вчера , вчера беше бледа черта , а днес е по наситена и от контролната , ще кача снимка , ако греша да ме поправите . Миналият месец О. мо беше на 18 ден , явно този ще е по рано .Стискайте палци за късмет, дано успеем да го хванем🙏
Късмет и на всички чакащи подходящия момент и на бъдещите мамчета 🤞🤗❤

# 471
Даа, определено е положителен! Успех и да хванете яйцето Simple Smile

# 472
Успех  Рози и да хванете яйцето този месец 😘

# 473
Здравейте момичета , започнах О. тест от вчера , вчера беше бледа черта , а днес е по наситена и от контролната , ще кача снимка , ако греша да ме поправите . Миналият месец О. мо беше на 18 ден , явно този ще е по рано .Стискайте палци за късмет, дано успеем да го хванем🙏
Късмет и на всички чакащи подходящия момент и на бъдещите мамчета 🤞🤗❤
Твърдо ++++ хващай мъжко ти действайте!Успех:)

# 474
  • Sofia
Момичета може ли малко помощ, 5 дни след предполагаемата ми О бях на лекар, гледа ме с коремен ехограф, и ми каза, че най-вероятно О е минала, но нищо не ми каза за жълто тяло? Има ли повод да се притеснявам?

# 475
Според мен е рано да се види нещо, Рози успех

# 476
Момичета може ли малко помощ, 5 дни след предполагаемата ми О бях на лекар, гледа ме с коремен ехограф, и ми каза, че най-вероятно О е минала, но нищо не ми каза за жълто тяло? Има ли повод да се притеснявам?

Според мен няма за какво да се притесняваш. Ако е имало нещо нередно съм сигурна, че е щял да ти каже. Свиркай си, а ние ти стискаме палци и чакаме да се похвалиш с две черти.

# 477
Благодаря момичета 🙏🤗❤
Сандра и аз мисля , че ако е имало нещо доки щеше да ти каже , успех 🙏🤞

# 478
Многооооо положителен тест за О 😉
Успех Simple Smile

# 479
  • Пловдив
Nadiny, не не съм правила никога тест за О, но утре ще си купя за да видя какво ще излезне! Благодаря за мненията момичета!

Общи условия

Активация на акаунт