Отговори
# 660
Кат, ти къде се запиля Simple Smile
Не че аз съм мн активна, обаче теб те изпуснах 😎

# 661
  • Sofia
И оттук да те поздравя, Честито Естела 😍 Добре дошла на прекрасната Бела!Нека те прави безумно щастлива 😘

# 662
Естела, честита рожба! Да е здрава и щастлива малката бонбонка и много да ви радва! Бързо възстановяване! Simple Smile

# 663
Лив, няма нищо ново при мен, поради което и не съм писала отдавна. Ти как си?

# 664
Естела честито мила, да е жива и здрава, дано бъде на мама радостта , на тати гордостта.🙏🤞 Дай боже всеки му да изпита това чувство 🙏❤
Днес направих нов тест , чертичката е видима вече ще кача снимка все пак да я видите и вие, днес е 3 ден преди МЦ . Дано всичко е наред 🙏😘
Успех на всички 🤞предложението на Чери и на мен ми хареса🍀

# 665
  • София
Естела, прекрасна новини! Да ви е жива и здрава малката принцеса ❤️ и много много да ви радва.❤️

Рози, честито ❤️ ето този тест чаках! Много ти е хубава чертичката ❤️

# 666
Еуфория много ти благодаря мила ❤Дано всичко е наред все още немога да повярвам и се притеснявам 🙏😘
Ти как си ? Как върви бременеенето , растете ли ? 😊👶🤗

# 667
Розичке, чудесна чертичка. Тихичко Честито. Късмет и всичко да е наред докрая.Heart EyesTwo Hearts   Ще пускаш ли ЧХГ за проследяване? Имаш ли някакви симптоми? Хубава вечер на всички!

# 668
Зизу незнам за ЧХГ дали да го пусна , не си спомням , но някои от форума беше писал , че ако е нямало до сега БХ може и без проследяване на ЧХГ , а за мен това е първа бременност без други , като ми закъснее вече след празниците мисля да звънна на доки и ако той иска ще пусна сигурно.
Симптоми , много ми се яде дори и да не съм гладна , често ходя до тоалетна , малко раздразнителна , много чувствителна 😀 и ме мързи доста , спи ми се и съм изморена , боли ме гърба и от някои миризми ми прилошава даже повдига , за сега са това .Незнам дали всичко е от Б. , понякога симптомите подвеждат . Дано всичко е наред  🙏❤
Успех на всички , стискам силно палци на тези , които имат нужда 🤞🤗🙏🍀

# 669
  • Sofia
Рози, Прекрасна чертичка 😍, класически симптоми, радвай се, не се притеснявай и спокойно изчакай 10 дни закъснение и беж при док! Честото 😘

# 670
  • Пловдив
Честита рожбичка Естела! Много здраве и късмет Ви пожелавам! Бързо възстановяване!

На мен според календарчето днес трябва да ми дойде, но той Ц ми е толкова нередовен, че даже мисля да не си правя тест, а да изчакам да мине и утре за да не се разочаровам!

# 671
Естела, честито бебче, да ви е много здраво!
Gergana Stefanova_460304, нямам закъснение още...имам съмнения за много ранна овулация и правих няколко теста, ту ми се вижда някаква черта, ту не. Допускам напълно, че може да се филмирам, случвало ми се е преди. Но нямам търпение да разбера.

Направих вчера един тест, но не с първа урина. За 10 минути нищо не излезна, но после след час видях че има някаква черта, не мога да й определя цвета, сякаш бие към розово, но пък резултата е невалиден след толкова много време. Тази сутрин направих пак и нищо не виждам Simple Smile  11 дни са минали след предполагаемото ову. Прекалено е рано, знам. За това няма да купувам повече тестове до понеделник, защото не се стърпявам Laughing

# 672
  • София
Естелка Kissing Heart Heart Heart Eyes
Честита радост миличка!
Още помня вълненията ни ,когато разбра че си бременна ! Знам , че много се тревожеше през цялата Б. Сега отпусни душица и се радвай на щастието!
Пожелавам прекрасни дни на цялото ти семейство,  а малката Бела да расте здрава и да ви радва ежедневно Heart

# 673
  • София
Rozi29, страхотна чертичка си имаш! На мен в тези дни вече беше започнало адски да ми се спи, дано си запазиш и апетита Simple Smile Наистина няма нужда да се стресираш с ЧХГ, изчакай 10 дни и направо на преглед да видите сакчето Simple Smile

# 674
Естела, честито бебче, да ви е много здраво!
Gergana Stefanova_460304, нямам закъснение още...имам съмнения за много ранна овулация и правих няколко теста, ту ми се вижда някаква черта, ту не. Допускам напълно, че може да се филмирам, случвало ми се е преди. Но нямам търпение да разбера.

Направих вчера един тест, но не с първа урина. За 10 минути нищо не излезна, но после след час видях че има някаква черта, не мога да й определя цвета, сякаш бие към розово, но пък резултата е невалиден след толкова много време. Тази сутрин направих пак и нищо не виждам Simple Smile  11 дни са минали след предполагаемото ову. Прекалено е рано, знам. За това няма да купувам повече тестове до понеделник, защото не се стърпявам Laughing
Здравей от мен, аз вчера като теб направих не с първа урина и се появи съвсем бледа ама почти незабележима втора черта. не го приех на сериозно, днес вече реших да направя, въпреки че имам 4 дни до Ц и излезе втора черта, качвам снимка.. знам само че не ми се яде, уморено ми е, криво ми е от всичко и ме нервира всичко Sad мрън

Общи условия

Активация на акаунт