Отговори
# 255
Да, ФСХ следва да е по-нисък. И ЛХ също.
В каква връзка са правени тези изследвания, Рози? Лекар ли ги назначи и защо? Антрални фоликули гледани ли са на 3-ти до 5-ти ден от Ц? Инхибин Б и Антимюлеров според мен е задължително да пуснеш на следващия цикъл отново на 3-ти ден заедно с ЛХ и ФСХ.

# 256
Да, ФСХ следва да е по-нисък. И ЛХ също.
В каква връзка са правени тези изследвания, Рози? Лекар ли ги назначи и защо? Антрални фоликули гледани ли са на 3-ти до 5-ти ден от Ц? Инхибин Б и Антимюлеров според мен е задължително да пуснеш на следващия цикъл отново на 3-ти ден заедно с ЛХ и ФСХ.
Изследванията са направени днес , не са назначени от док. исках да си ги пусна за да видим дали там всичко е наред , от миналия месец ходя на лек., и миналия м. само следяхме О. и го засякох с тест и на следващия ден вече имаше жълто тяло , сега ще изчакам да ми свърши м. и ще ходя на лекар, и си мисля дали да е при моя АГ или репр. спец. т.к. Сън каза че обръщали повече внимание . Много съм оплашена , дано всичко мине добре 🙏🙁

# 257
Щом сте засякли овулация (има такава, имаш яйцеклетки и т.н.) - значи хормоните може да са моментно, инцидентно такива и не са показателни. Както ти е писала Денис - може да имаш задържан фоликул от миналия цикъл/киста. За твое спокойствие пусни ги другия месец пак, само ЛХ и ФСХ, но добави Инхибин Б и Антимюлеров. Много си млада и е много рано да мислиш за каквито и да е лоши неща (предполагам си чела за изчерпан яйчников резерв). Споко Simple Smile всичко е наред, само недей да се стресираш излишно. Обичайте се и всичко ще е наред!

# 258
Щом сте засякли овулация (има такава, имаш яйцеклетки и т.н.) - значи хормоните може да са моментно, инцидентно такива и не са показателни. Както ти е писала Денис - може да имаш задържан фоликул от миналия цикъл/киста. За твое спокойствие пусни ги другия месец пак, само ЛХ и ФСХ, но добави Инхибин Б и Антимюлеров. Много си млада и е много рано да мислиш за каквито и да е лоши неща (предполагам си чела за изчерпан яйчников резерв). Споко Simple Smile всичко е наред, само недей да се стресираш излишно. Обичайте се и всичко ще е наред!
Малко се успокоих , да почнах да мисля за най - лошото , и за всичко което спомена ИЯР , поликистозни яйчници и мн други , засичам о вече 2 месеца с тест имам т.к. и док. потвърди и цикълът ми е изключително редовен . Ще поговоря с лек др седмица , Денис ме посъветва да посетя първо АГ за да ме види и на УЗ и след това ако нещо се налага да търся спец. , а другия месец живот и здраве ще ги пусна отново и дано да е било нещо момемтно и да няма проблем 🙏 Да попитам тези хормони Инхибин Б и Антимюлеров те също ли се изследват с кръвна проба , и има ли значение деня от МЦ? 🤗❤

# 259
Момичета, отдавна не съм влизала и нямаше как да пиша. Честито на всички, видели чертички! Gift Heart

Видях две чертички няколко дни преди закъснение, датата ми мина (4-5 април) и си имам много симптоми, но умишлено си мълчах, че какво да ви кажа страх лозе пази... еми да, ама вчера се появи кафеникаво леко зацапване. Веднага по спешност при един познат док (че този, когото исках, не работеше), видя малък плоден сак с коремен ехограф, изписа дуфастон 2 по 1 и но шпа. Днес не беше спряло и отидох при този док, който искам, гледа ме с вагинален ехограф и сравни двете снимки. Каза, че днес е по-добра снимката, че се развива. Не спомена за отлепване и прочие, каза да продължа дуфастона и ми направиха инжекция с ампула Хоримион 5000 единици. Каза, ако не спре зацапването, другата седмица пак. И така... чакаме сега

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 20:59 от Carrie^

# 260
И четирите (ФСХ, ЛХ, Инхибин Б и Антимюлеров) се пускат на 3-ти ден от МЦ Simple Smile
Кари, тихичко честито мила и дано всичко е наред до финал. Нали си почиваш и не ходиш на работа?

# 261
Аз не работя в момента, така че лежа у дома..

# 262
Благодаря ти много The doors 🤗

Carrie тихичко честито , дано скоро чуеш и сърчице и да е до финал 🤞🙏❤

# 263
Момичета Дени е ако ме помните.Не знам дали да де радвам,не знам колко дни съм след ову,но релих дс направя Престо,защото съм с непрекъснати придърпвания и бодежибв яйчниците и голяма сънливост,дори и кафета да пия.Първият е с първа сутрешна,на сигурно 10 часа ,а втория от обяд без да съм се въздържала от течности,сърчицето ми бие лудо.
И аз виждам вторите чертички,бъди по спокойна ,уфф знам че е трудно амаа...след два дни направи пак за да видиш дали се насища ,аз така бих процедирала на този етап:)Стискам палци!

# 264
  • София
Кари, честито и тук! ❤️ Бъди и спокойна, повече почивка, щом имаш  тази възможност. От време на време се налага да минем през някакви препятствията.. И това ще мине и всичко ще е наред 🌸🤞❤️

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 08:51 от Еуфория16

# 265
Кари, честито и до пухкав финал! Flowers Hibiscus почивай си, щом имаш възможност Simple Smile

# 266
Благодаря ви, момичета, просто не смея още да се зарадвам... моля се само това зацапване да спре Disappointed Relieved

# 267
Carrie честито и от мен 😘 да е до финал.
Момичета , при мен един ден симптомите са ясно изразени , придърпвания напрегнати гърди на другият ден все едно няма нищо , ставам сутринта и никакви симптоми 😝😝😝 как ще устискам да не отида по -рано на преглед и аз не знам . При вас така ли беше , имахте ли всеки ден типичните болки в гърдите или отшумяваха понякога ? 😘😘😘

# 268
Carrie^ , честито! Пожелавам ти зацапването да спре и да си изкараш спокойно и безпроблемно бременността!

titkata89, при първата ми Б гърдите ми бяха нон стоп напрегнати и доста наедряха през първите седмици. Даже , когато се усетих, че съм Б , сутиените ми бяха умалели вече Relaxed

# 269
Благодаря ви, момичета, просто не смея още да се зарадвам... моля се само това зацапване да спре Disappointed Relieved

Само трябва да си спокойна. Мисли позитивно. А и щом не са видяли отлепване, това е добре. И аз не мислих, че най-притеснено ще ми е по време на бременността, постоянно да се притеснявам за нещо.
Аз бях със сериозно кървене. През цялото време мислих, че бебка е много е силна и ще се задържи.
Успех до термин!

Общи условия

Активация на акаунт