Отговори
# 285
Ехаа! Каква вълна от положителни тестове! Време беше!
Честито на КариДени , на мен тестовете ми се видяха с доста розови черти, та ще съм много изненадана, ако се окажат изпарителни. Стискам ти силно палци!
Титка , излезнаха ли резултатите? Аз с мойто чхг се спрях някъде към 900-1000 като стана, дотогава ме боцкаха през ден. Пусто притеснение и нетърпение Joy Днес да ни зарадваш с високи стойности!
Всички останали щедро ръся с все още неопределен вълшебен прашец Hug Heart Flowers Four Leaf Clover

# 286
  • Sofia
Стиснати палчета за Кари, Дени и Титката 😍😍😍 Всичко ще е наред , момичета! Аз се нареждам за другия месец ,днес цъфнах!

# 287
Gospojicata да туку -що 200.45 ох бе отдъхнах си направо камък ми падна от сърцето . Преди два дни беше 44.65 . Повече от двоен е резултата  , за сега се успокойх . Но май си права докато не стане време за преглед май май ще си се боцкам за да дишам спокойно 🤣🤣🤣
Сузи съжалявам за Ц дано е последен за тази година 😘

# 288
Сузи съжалявам за Ц. , дано другия месец вече да нямаме Ц. , а две хубави черти от сърце ти го пожелавам 🙏🤞🤗❤

# 289
Титка, тихичко честито, мило момиче. Не се притеснявай. Напрежението се отразява и върху малката точица.
Сузи, съжалявам, следващия месец да ти е на късмет!

# 290
Титка, Кари, Дени, честито! Пожелавам ви спокойствие, лека бременност и успешен финал:))) Аз пиша много рядко, но редовно ви чета и съпреживявам историите ви... Давате ми голям кураж особено в дните на отчаяние около Ц. Исках да Ви попитам дали някой си е правил тест за инсулинова резистентност - за какво се прави, кога и какви са симптомите? Чудя се дали да си самоназнача и това - вече 11 месеца чакам двете чертички след миседа... Усмихнат ден на всички:)

# 291
Аз правих натоварване с глюкоза м.март , знам че имам ИР но доки пойска да погледнем стойностите отново ( минах на строга диета и свалих близо 25кг . ) и бяха доста по-добре от миналият път . При мен ми стана лошо малко но аз не бях консумирала нищо сладко от година и малко и е нормално -шок на организма . Нищо страшно няма отиваш гладна жадна в лабораторията взимат ти кръв и ти дават да изпиеш една чаша с вода в която е разтворена 75гр.глюкоза пиеш на бързо и те боцкат отново на 60 и на 120 минута .
Добре е все пак да се консултираш с твоя доки за всеки случай , и е хубаво да имаш 12 часа пауза от храна преди изследването 🤞
Успех

# 292
Титка, много ти благодаря за бързия отговор. А на кой ден от цикъла се прави или няма значение? И може ли този тест да навреди на яйцеклетката в този цикъл, няма нужда да се пропуска предполагам....

# 293
  • Sofia
Е , Титката 💓оправи ми настроението, страхотен резултат, до финала 🙏!Мен ме дразни, че вчера ми беше дата за Ц и зацапва и до днес! До утре е дошло но коментирах и с момичетата от фг , че най вероятно е нисък прогестерон и мисля след О да почна дуфастон и ако я хвана да пусна на 21 ден Прогестерона!А и явно не сме уцелили О , защото ,ако утре ми дойде ( нали се брои от деня на същинско кървене) са си 3 дни по късно , отколкото мислех, значи и О може би е била по късно?!😒

# 294
Титка, много ти благодаря за бързия отговор. А на кой ден от цикъла се прави или няма значение? И може ли този тест да навреди на яйцеклетката в този цикъл, няма нужда да се пропуска предполагам....
Ами аз го правих след цикъла на 10-11 ден мисля , не знам да е опасно за яйцеклетката , аз точно с тази Я сега съм с чхг 200 😆😆😆
Мисля че няма нищо сташно все едно си изяла 5 парчета торта . Успех
Сузи щом се съмняваш изследвай го този прогестерон , при мен е нисък след О едвам стига до 16 ng . Щом видях 2 чертички почнах дуфастон и по съвет на момичетата питах доки за утрогестан и сега съм на него , и най вероятно благодарение на него Б се развива , неприятно е боцкането но аз този месец съм се боцкала поне 30 пъти . Но за каузата си заслужава . Успех 😘

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 16:49 от titkata89

# 295
Титка, Кари , честито момичета ... лека бременност и до термин ❤

Дени , според мен са положителни , по принцип щом имат розови чертички не би трябвало да са изпарителни . Успех и стискам палци ❤

# 296
  • София
И аз не мисля, че обременяването ще се отрази на яйцеклетката.
titkata89, супер ти е резултатът! Явно наистина си хванала нещата много в началото Simple Smile А дали не са две? При мен ЧХГ беше 82 и след 48 часа се беше качило на 197. И днес точно две седмици след като видях двете чертички чухме сърчицето Green Heart Неописуемо чувство, пожелавам го на всяка!
suzana_b, може да е заради нисък прогестерон зацапването наистина. Друг път случвало ли ти си е да цапа преди да дойде?
Кари, честито и тук! Много силно се надявам всичко да е наред и скоро да отпуснеш душичката!

# 297
Лаленце, не мога първа да не честите Тупа-Лупа тук! До термин да е и после цяяяяяяяяяяяяяяял живота да се обичате:)

# 298
Лаленце честито сърчице ❤❤❤ дай боже всеки  му ! Всичко да ти е по вода до финал☺
Моля се само всичко да е наред и да докараме до 9 месец пък колкото толкова , няма да ги върнем да е живо и здраво едно или две  важното е че ги има 😘

# 299
  • София
Лаленце, честито още веднъж, страхотни новини  ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт