Отговори
# 360
Монтал, загуби се. Дано да сте си дошли 3ма Yellow Heart
Симона, в интерес на истината е хубаво да приемаш фолиева киселина, но по-добре си вземи метил фолиева киселина от 400микрограма. Хем играеш на сигурно, ако евентуално не усвояваш, хем дозата ти е по-висока. Успех и скоро да се похвалиш Simple Smile
Момичета, вчера имах чуденка с тестовете за овулация, но днес тестът е категорично +, тестовата е по-ярка от контролната. И сега се чудя да пропуснем ли тая вечер или да се обичаме?  Relaxed

Благодаря, Peoney! 🤗Ха, дано!
Казват, че е хубаво да се пропусне Деня на положителния тест. Но според мен трябва да се действа на интуиция, както го усещаш. И стискам палци да го хванете яйцето този месец🤞😊

Естелка, благодаря ти! 🤗 Заветният момент наближава при вас. Сигурно вече нямаш търпение. Ти нормално ли ще раждаш или секцио?

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 11:24 от Montal

# 361
Ами....тръгнала съм с идеята за нормално,пък каквото дойде. Ако нещо се обърка ,няма да се дърпам да ме срежат.
Нямам търпение наистина,постоянно го сънувам това бебе  Crazy  ,но да постои още малко поне и тогава да идва.

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 19:10 от estela

# 362
Момичета аз днес пак се боцках 😆😆😆
Излезе ми и резултата
На 11.04 чхг 200.45
На 13.04 чхг 640.76 днес пуснах и прогестерон който вече е 30.28 . Сутринта ме беше много страх нали е 13 пък и петък . Сто пъти се прекръстих преди да влезна в лабораторията . Момичета не е опасно че нараства толкова нали ? 🤔🤔🤔

# 363
Здравейте момичета , днес бях на преглед при АГ и да обсъдим резултатите от хорм.изследвания. Каза че , LH , FSH са малко високи , но не надвишават границата и нетрябвало да се тревожа напразно т.к. били променливи всеки месец и че трябва отново др. месец да ги пусна , ако имам М. Назначи спермограма на ММ т.к. не сме направили все още, за да може ако всичко е наред там да се търси причината при мен. Днес е 7 ден от М. на УЗ имах ф.14 мм и каза че е добре и ще проследим дали ще има О. този месец, миналия имах. Дано всичко е наред 🙏 поне малко се поуспокоих😀
Успех на всички чакащи 🤞🤗😘

# 364
  • София
Титка, расте си супер, браво ❤️ няма за какво да се притесняваш и мойте стойности ми се виждаха космически (деня на Ц 748 след 48ч. 2015 след още 48 ч. 4358)хайде давай го вече по-спокойно 🙏
Рози, дано доки да е прав и да няма за какво да се притесняваш. Проследете О, за 7 ден, 14мм ми звучи много добре, дано я хванете ❤️.

# 365
Момичета аз днес пак се боцках 😆😆😆
Излезе ми и резултата
На 11.04 чхг 200.45
На 13.04 чхг 640.76 днес пуснах и прогестерон който вече е 30.28 . Сутринта ме беше много страх нали е 13 пък и петък . Сто пъти се прекръстих преди да влезна в лабораторията . Момичета не е опасно че нараства толкова нали ? 🤔🤔🤔
Титка,страхотни новини мисли положително момиче!Още мъничко и ще видиш и точица ,тамън за прегледа ти ще е нарастнало достатъчно да се види!Продължавам да стискам палци!:v: Flowers Four Leaf Clover

# 366
Рози може найстина да е нещо инцидентно , и аз съм имала цикли с високи стойности . 14мм на седми ден май е супер , при мен с късната ову на 12 ден дф беше 9мм ✌ стискам ти палци да хванете тази Я .
Еуфория 16 така е права си  , ама пусти страх  и  паника ☺ явно може всичко да е наред и да не те боли нищо .
Nadiny 😘😘😘  Благодаря , до прегледа имам още 2 седмици , и се надявам да се чуе и сърчице ❤тогава .
Успех на всички не чакащи момичета

# 367
Момичета,някоя от вас пила ли е Rescue (капки)и има ли ефект ?Аз от няколко дни вече го пия и въпреки,че не е 4*4 сякаш наистина успокоява или си внушавам....
                                        Thinking

# 368
Благодаря ви момичета за подкрепата , страхотни сте , дано се получат нещата този месец и се получи 🙏🤞🤗❤
Титка дано при прегледа да чуеш и сърчице ❤ и всичко да е наред 🤞🙏🤗

# 369
Титка, браво, резултатите ти са супер.

Рози, стискам палци да се похвалиш скоро.

Монтал, стиснати палчета и за теб.

# 370
Титка, резултатите са ти супер, отпусни си душичката и си позволи да се зарадваш :*
Рози, бъди спокойна, този месец ще има ову и дано е късметлийски ;

# 371
Титка, страхотни резултати за момента, не се тревожи. (Това на кой ден от ц е?Питам заради прогестерона ти).

П.с. Напомням за фейсбук групичката ни, ако някой желае да де присъедини, нека ми пише на лично две имена и каква е профилната му снимка, за да госи добавя. Момичетата, които са вътре вече знаят как е там Blush

# 372
Естелка, хубаво е да почака още малко бебчо. Поздравления, че искаш да пробваш естествено раждане. Струва си всяка жена да го изживее поне веднъж. Нека нещата се случат така, както е най-добре и за теб, и за бебето. 🤗
Титка, отпусни се вече, момиче. Супер ти е ЧХГ. Предлагам вече да мислиш само как ще кръстите бебето и други такива хубави неща 😘
Рози, успешен да ви е месеца!
Муцунка, благодаря ти!

# 373
Титка, страхотни резултати за момента, не се тревожи. (Това на кой ден от ц е?Питам заради прогестерона ти).

П.с. Напомням за фейсбук групичката ни, ако някой желае да де присъедини, нека ми пише на лично две имена и каква е профилната му снимка, за да госи добавя. Момичетата, които са вътре вече знаят как е там Blush
Цикъла ми е дълъг 36 дни  днес ми е 42 ден или около 19- 20  дни след ову . Прогестерона ми се вдигна заради утрогестана(според мен ) в началото на чхг 3 беше 8 и малко . Може би ако не бях пила допълнително прогестерон щеше да падне още и нямаше да има Б  . Сега май е добре , може още малко да се вдигне но аз продължавам с утрогестана така че не мисля че ще е проблем . 🤞🤞🤞

# 374
Естелка, стискам палци да стои мирно и да чака термин бебчетоо Simple Smile)) Много се радвам за вас Simple Smile :* Гуш!

И моето ЧХГ нарастваше много,.. или са близнаци, или си е супер бебче Wink 

Общи условия

Активация на акаунт