"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

• 67 529
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Красавец

Една от любимите ми сцени

Е, и за други има нещичко
Скрит текст:

благодаря ти  много,Zvetanka, тя Еми ме глези, сега и ти...Ти спадаш ли към тези "другите", да знам колко съмишленички имам тук ?

# 136
Сезон 2
Епизод 91

- Колкото и да не искам да го кажа без твоята помощ Нур  утре нямаше да бъде свободна отново, повярвай ми! Ако не ми беше подал тайно ръка, нямаше да мога да си свърша работата толкова бързо.
-  Няма нужда от много приказки! Повярвай ми! Старанията ти няма да отидат напразно, боецо! Няма да се меся! Бурята утихна и ти си сигурният пристан!
- Толкова време, в най-тежките й дни, тайно от всички, от нея, се месеше в живота й. Сега казваш, че няма да се месиш, така ли? Защо, Ийт? Защо щом знаеш, че е невинна, след като си бил убеден каква е причината?
- Търсех верния отговор! Трябваше да намеря отговора заради самия себе си, разбираш ли! Бях принуден да убедя сърцето си в истината! Трябваше да го направя!

- Но нищо не се промени, нали? След станалото със сина ти с Нур нищо не е възможно! Т.е. вие двамата не може да сте заедно, така ли? ... Не може да приеме, че не й вярваш, защото това я убива! При всяко мое посещение си мислеше, че си ти. Всеки път виждах разочарованието в очите й! Понякога да удържам на тайните ни споразумения беше безумно трудно. Трудно понасях всяка сълза, която тя проливаше за теб, всяка заблуда, че може би ти й вярваш, но го понасях, не заради теб, а заради самия мен! Защото знаех, че това ще я направи нещастна! Ти дойде тук, даде й кръв, ако го чуе ще иска да бъде с теб, Ийт – сега и завинаги!
- Значи знаеш какво да правиш!

- Това ли беше, Ийт? Кажи ми го сам! Кажи ми честно, кажи, че искаш да прекършиш с ръцете си мечтите на жената, която обичаш и не съжаляваш! Отказа ли се от нея? Кажи, че си се отказал от нея! Ийт, кажи, че си се отказал от Нур! Ийт, отказваш ли се от нея, кажи! Ийт! ... Знам какво да правя! Знам какво да правя!
Скрит текст:
- Ийт, не се отказвай, не се отказвай от нас!

- Ето виж – очакваната новина е тук. „Нападение над красивата затворничка.“ ... Направих го за пръв и последен път! Наистина повече няма да го направя! Направих го не защото си ми като майка, а заради гнева и болката, затова го направих! За последен път ти прощавам! Това е последната ти грешка!
- Иначе ...
- Няма да ти простя!
- Не бъди толкова сигурен! Питай ме аз дали съм ти простила!
- Няма да ти простя пак!

- Ийт е дошъл, мислех, че сънувам! Дал ми е кръв! Кълна се, усетих го! Да, не съм била на себе си, но почувствах, че е тук! Мирисът му, топлината му! Ако кръвта, която тече в мен е неговата, нали знаеш какво означава това! Той, той ме ...

- Говори каквото искаш, добре знам какъв е ароматът му. Ако можех да се събудя ...

# 137
nadibuchi [/b

брой ме и мен, харесвам го като визия, но досега все още не съм гледала нищо с негово участие. Но никога не е късно.

# 138
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
От Толгахан - красив, Земен и много човечен!

# 139

„Старанията ти няма да отидат напразно, боецо! Няма да се меся! Бурята утихна и ти си сигурният пристан!“ Това е силна любов - въпреки всички и заради всичко. Да се бориш за любимата си тайно, да надмогнеш страданието и сам да я повериш на друг. За това се иска сила, смелост и жертвоготовност. Да загробиш чувствата си, за да не страдат двама души. Да мислиш за сина си и любимата, но да забравиш за себе си и да се стараеш да не показваш колко си нещастен и наранен. „Търсех верния отговор! Трябваше да намеря отговора заради самия себе си, разбираш ли! Бях принуден да убедя сърцето си в истината! Трябваше да го направя!“ Сякаш иска да убеди и себе си, че раздялата е неизбежният вариант, че друг път няма! Това е Ийт Козан! Ще страда, за да бъдат щастливи другите! Ще умира бавно, за да даде живот на другите! Ще живее – за другите!

„Ийт, отказваш ли се от нея, кажи!“ – колко е жалък Фатих в опитите си да получи отговор, който го задоволява. И как може да се гради щастие на гърба на нещастието на двама безумно влюбени един в друг! Жалък Фатих!

# 140
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз не го виждам Фатих да е жалък. Напротив! Не би направил и крачка към Нур, ако Иит все още е с нея. Затова го пита, за да не навлиза в чужд периметър, но и за да е сигурен, че Нур няма да остане сама. За мен това е постъпка на мъж - честно и открито, само ако пътят е свободен, а не зад гърба на другия. И междувременно спазва дадената мъжка дума да не казва нищо на Нур. Peace
Щеше да е жалък, ако действаше зад гърба на Иит.

# 141
Защо да е жалък Фатих? Всеки се бори за любовта си както може. Той направи много, за да изкара Нур от затвора, предполагам това ще се случи, помага й и преди това, търпя постоянните й обяснения колко е влюбена в Ийт. И той, и Фърат са безумно влюбени, не само Нур и Ийт. И Нур изтърпя много заради Ийт. Впрочем интересно ми е по какви причини ще я освободят и дали ще я осъдят поне условно. Все пак детето е инвалид за момента и е факт, че тя го блъсна с колата си. Не одобрявам постъпката на Айтюл, но я разбирам. Нур наистина е проклятие за нея. Добре подреденият й живот се руши, а тя е вече възрастна, за да започне отначало. За капак внукът е инвалид благодарение на Нур, от която няма оттърване. Как да не превърти жената?

# 142
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
На мен не ми е жалък Фатих, по скоро се чудя на сценарият - от голямата любов първи сезон, къде отидоха чак в този психо трилър...., но много тъжно ми е и за Нур и за Ийт - каква ужасна ситуация и за двамата.

За Айтюл не съм съгласна, не ми е грам жал - тя сама всичко надроби от злоба и маниакалност по Козан и за жалост не само тя понася последствията, ами всички Sad

# 143
Забравих да пиша за Джахид - отвратителен е. Как лъже Елмаз, докато я изкара от болницата. Сега реши да ускори плана си, защото разбра, че ако Елмаз ги разкрие, може да се укрие с бебето. А Назан изобщо не се интересува от детето, беше готова да остави Елмаз да умре заедно с плода в утробата й. Добре, че тогава влезе Джахид. Той обаче е наистина влюбен - загубен. Вярва на Назан, в която е продължава да е влюбен, а тя продължава да го мами.

# 144
Забравих да пиша за Джахид - отвратителен е. Как лъже Елмаз, докато я изкара от болницата. Сега реши да ускори плана си, защото разбра, че ако Елмаз ги разкрие, може да се укрие с бебето. А Назан изобщо не се интересува от детето, беше готова да остави Елмаз да умре заедно с плода в утробата й. Добре, че тогава влезе Джахид. Той обаче е наистина влюбен - загубен. Вярва на Назан, в която е продължава да е влюбен, а тя продължава да го мами.
     Vali, цитирах те, защото мисля същото за Джахид и Назан.
     Ние забравихме и Ярен. За мен тя е копие на леля Айтюл. Същата злоба и високомерие, само дето още не е започнала да отмъщава, отнемайки живот, задоволява се с по-дребни интрижки!

Ямур - пълна противоположност на сестра си. Сладурана!

# 145
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
От вечерта днес

# 146

Колажи от Maxim Soldatov

Спокойна нощ!

# 147
Фатих ще и предложи и тя ще приеме ...

их, че са хубави, макар и с тъжни очи
Скрит текст:

По-добре слагайте спойлерите в скрит текст, вместо снимките..... :/

# 148
И на мен не ми е жалък Фатих - напротив, той много добре осъзнава, че Нур ще обича Йит до края на дните си, знае, че никога няма да го замести в сърцето на Нур...Въпреки всичко застава твърдо зад Нур, за да я подкрепи. Да не бъде сама. Вярно е, че е влюбен в Нур, но любовта му никога няма да е споделена. За мен това е много мъжка постъпка. Знае, че обича, но няма да бъде обичан......

# 149
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Фатих ще и предложи и тя ще приеме ...

их, че са хубави, макар и с тъжни очи

По-добре слагайте спойлерите в скрит текст, вместо снимките..... :/

Така ОК ли е?

Общи условия

Активация на акаунт