Звездни компромати- 358 част

• 103 572
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Радост Драганова гостува в дома на Есил Дюран]
Бил наследствено жилище на мъжа ù. Личи си, че е стар дом. Аз не бих живяла в такъв, където ще се чувствам като прибавена; искам аз да създам своя дом.

И преди съм го казвала, но пак ще го кажа-за мен Есил е най-умната (фолк)певица и интелигентна жена!

Явно не са ти много високи критериите за интелигентност, защото си причиних видеото, та дано си променя мнението за нея, но НЕ. Проста селска пръчка си е, като започнеш от говора (с много диалектни думи и ударения) и изразните средства, минеш през чалгарския вид и облеклото и завършиш с цялостното излъчване.

# 121
  • Sofia
Аня Пенчева на корицата на Дива

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/19113826_102144672 … a&oe=5B292F70

Не бих я разпознала.
И тя сигурно не се разпознава 😄
Добре,че и пише името...
Защо е нужен този ретуш,все едно не знаем как изглежда и на колко години е?!

# 122
  • София
Аня Пенчева прилича на Радина Червенова на тази корица, поне за мен, но така или иначе е категорично, че не прилича на себе си.

Есил Дюран наистина е от най-интелигентните фолк певици, който е разговарял с такива и  е опитвал да прави интервюта ще потвърди. Това не означава, че е Айнщайн, но поне може да проведе разговор, останалите най-често не могат. В тази връзка и Рени, прочута като не много умна, също е от умните. Просто нивото им не е особено високо, затова се казва умна за фолкаджийка, не просто умна.

# 123
  • София
Според мен са си откровено кухи и туй то!

# 124
Банова и дъщеря ѝ
Скрит текст:

И бъдещата булка са я поокрасили и не прилича много много на себе си.
Пак давала интервю за някакво списание и говорила за годежа си с Плевенелиев.
Ама те не искат да се шуми около личния им живот де  Wink  ooooh! Mr. Green

# 125
Направо може да си направим тема познай кой е на корицата.  Mr. Green

Моника Белучи - и тук е  играл фотошопът.
Скрит текст:

# 126
Едни истински Илиана и Наско
Скрит текст:
Да бе, истински! Краката на Наско са два метра... Mr. Green

# 127
  • София
Забавна снимка от Ева Лонгория, с надпис My little cabana boy! 🌞 Thank you Diego! #HappyMonday
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/29597391_101562410 … 7&oe=5B6CE338

# 128
  • София
различни критерии имаме хората, наистина, което не е лошо.
Чанинг Т ми е изключително отблъскващ Sick
Джена ми е красавица Heart Eyes
та в този ред на мисли, се чудя как изобщо са се събрали Laughing

# 129
Аня Пенчева е много хубава жена. А на корицата някой просто е направил едно нищо.
И аз идвах с тази "новина".
Изобщо не можах да я позная..(

# 130
Аз пък дето вобще не ги знам кои са,Чайник и жена му... RelaxedClose
Не мога  да се включа в ожалването на бракът им, от темата ги знам, но само толкова. Един танц си спомням му беше изтанцувала тя в някакво шоу, много добра танцьорка е, това е всичко, което мога да кажа. Нали трябва да се запиша в темата, отметнах тази важна работа с тъповат коментар. Kissing

# 131
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доколкото знам, тя е била професионална танцьорка, той тоже, доколкото стриптийзорството се приема за танц, та са имали и общи интереси извън брака Grin

# 132
Ох, и на Белучи ще и откъсната главата от зор да ѝ удължат врата, пък тя не е чак Нефертити... Mr. Green

# 133
  • София
Доколкото знам, тя е била професионална танцьорка, той тоже, доколкото стриптийзорството се приема за танц, та са имали и общи интереси извън брака Grin
този дори не помня във филм да съм го гледала. стрийптизьор ли е бил?
правилен блякс от мен тогава...

нея я знам от Вещиците, то там Джулия Ормонд, Медхен Еймик, и един Даниел за по-голям разкош Wink

# 134
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз Чайника съм го гледала, ама не помня къде Mr. Green Но, пък са ми симпатични с вече бившата му жена, която знам само от темата и танца.

Общи условия

Активация на акаунт