Звездни компромати- 358 част

• 103 785
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Както се казваше в знаменития филм “Оркестър без име”, “човек като наближи петдесетака на маймуна става за мадами”. Та и Дилов и С-ие така. Само се чудя какви са тези жени, които си умират да им се набутват в ръцете на тези отвратителни чичаци?! Аз съм на 40+ и пак са ми гнусни, пък за по-млади жени....., не знам.....

Дилов-син последно ходеше с една пианистка Мария Каракушева, не знам дали все още са заедно.  Явно жени, които искат да се изживяват като извисени лолитки-музи на намръщени и дълбоки псевдоинтелектуалци с рогови рамки Simple Smile

Яяяяяя, М Каракушева ми беше съученичка. Не съм я виждала от 100 години, но въобще не мога да си я представя в групата на описаните по-горе жени. Дилов нещо се е чалнал явно. Не заради нея, заради това че бил Хю Хефнър. Мислех го за що-годе умен мъж. Може и заради очилата да е било. Много добре му седяха 😊 Сега се отвратих като го видях.

# 256
Бар Рафаели за Grazia Magazine Italy March 22nd, 2018 И тя ли е извънземна? Не роди ли скоро второ дете? Rolling Eyes
Скрит текст:
Прекрасна е Бар. Heart Eyes
Раждането не беше чак толкова скоро, преди 5 месеца.

# 257
  • гр.Пловдив
Даммм,уникално добра сесия на Бар,много я харесвам Heartpulse

# 258
  • Пловдив
Хайде сега, приказки от "Хиляда и една нощ". Добра работа с фотошоп.

# 259
Пластичните хирурзи на Мариана Маринова са си заслужили всяка стотинка.

# 260
  • Пловдив
Не е подобрение при нея. Не си права Шушон.

# 261
  • София
На снимки Мариана замазва положението, обаче аз я видях в едно предаване и беше страшна, леко на Майкъл Джексън го докарваше.

# 262
Само нос и уста са правени, не виждам чак такава разлика... Rolling Eyes Другото е филтри, не филъри!
А туй чудо от сега или от преди е... бррр

# 263
  • Rock & Roll feeling ...
 Този трябва да го задължат цялата база данни дето сейва, да я праща в архивиран файл и на съответния потребител.
Щото да се свалят албуми, да се копват чатове за спомен - играчка си е . цък

# 264
  • София
На мен ми изглежда като друг човек. Но то е достатъчно носа и устата, като прибавим и цвета на косата.
https://www.instagram.com/p/BhJhwWeHDuR/

# 265
  • До морето
И професионалния грим, и фотошопа 😁😁😁

# 266
  • Rock & Roll feeling ...

Бррр
Скрит текст:

Joy
Скрит текст:

# 267
  • гр.Пловдив
Леле,те направо като по калъп ги правят,същата работа като при Светлето Василева и Емилия -пилене на нос и пълнене на скули и джуки Confounded

Как издържат миличките незнам,четох преди време някаква се жалваше ,че много я боляла ринопластиката,при все упойки и болкоуспокояващите след това,бавно зараствало и голям зор видяла ...

# 268
# 269
На мой близък му правиха носа по принуда, че като дете му го чупиха и остана много изкривен. С времето тая изкривена носна преграда му пречеше да диша, а и гърбицата стана с необичайна форма, та нямаше накъде и го оперираха. Два пъти при това, щото първия път само преградата уж правиха, ама не се получи заради цялостната деформация на носа. Верно, че мъжете много болка не търпят, ама така, както той описваше процедурата и усещането след това, трябва да си пълно хахо, за да си го причиниш, ако очевидно нямаш крещяща нужда... Не знам, благодаря на Господ, че имам симпатичен малък нос. Щото пък и да имаш такъв нос, сигурно не е лесно... Има и много по-фрапиращи носове, де, но носът много променя целия облик на човека когато е хармоничен с останалите черти. Ей на - Мис България последно за пример. Иначе фигурата и перфектна, ама носът наистина е големшък. Обаче никой човек не е виновен за носа, който има по рождение и според мен много, много трябва да те травмира, за да се решиш на такава интервенция или наистина да страдаш от дисморфофобия, за да го преправяш 10 пъти...

Общи условия

Активация на акаунт