Звездни компромати- 358 част

• 102 898
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Те не правят забележка на детето, защото сега така е модерно. То има права и не бива да се нарушават. Остава се на свободия

# 541
Защото Плевнелиев нещо започна да се противи.
Не се дърпа , просто са решили да се редуват. Един ден той, на другият - тя!

# 542
  • ВАРНА
 Правилно!Все пак Гала 5 дена има да запълва.

# 543
  • Viena
Точно

# 544
  • Пловдив
Детето ще е първи клас през септември.
На 7 е или предстои да ги навърши.

На мен майката на Деси ми се стори с особени черти. Може да си изглежда така, но вече подозирам всичко, което е на екран в корекции.

# 545
  • София
Майката на Банова е напълно луда. Обясняваше как детето гледало в тавана/небето и се усмихвало, явно висши сили е виждало като малко и е проходило на Разпети петък (когато е било на 10-11 месеца) и въобще много чудеса са им се случвали с това дете. Демек то е някакво чудо поднебесно. А пък бабата не искала да й казва “Бабо!”, защото имала младежки дух и разбирания. И още безумия сподели!
Докато им дават трибуна по телевизията на такива кукувици, все повече луд народ ще се подвизава по телевизията и ще облъчват горките хора с тъпота.
То бива посредственост, но това граничи с тежка духовна и психическа нищета.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 08:32 от DonaFlor

# 546
Добре че проспивам такива психиатрични предавания... Разказите ви в резюме за този... "нек'ъв хорър, нек' ъв хел", са ми достатъчни и много по-забавни! Joy

# 547
DonaFlor, това го обясняваше не майката на Банова, а самата тя .

# 548
Преди това Въргалът разказваше /май в същото предаване/, как му се случили чудесни чудеса по Великден - в някакъв самолет много му било лошо, защото се натряскал предишната вечер. И до него имало шумни хора, той ги напсувал сочно. Но о, случило се чудо, огладнял рязко по едно време, но можело да си купиш сандвич само с кредитна карта /а той нямал/. И младежът, който бил препсуван преди това, извадил картата си и му купил сандвич. И парите отказал да му вземе bowuu.  И това чудо беше  разказва поне 10 минути, накрая Гала се чудеше как а реагира.  ooooh!

# 549
  • На ръба..
Ахаха да им се не видят чудесата викам аз 😂

# 550
  • До морето
Това чудо с прохождането Банова така го обяснява, ще кажеш, че детето й на 3 месеца е проходило. На Гала й се свършиха възклицанията преди края на историята! А бабата май беше там, за да се занимава с детето, докато мама дава интервю, ама на нея толкоз й хареса да я дават на телевизора, че забрави каква й е основната роля 😀

# 551
JoyJoyJoyЕх, този преразказ за гостите на Гала ми оправиха деня днес, тенис.

# 552
Тук още подробности от гостуването на Деси Банова в "На кафе" JoyJoyJoy

https://www.24chasa.bg/novini/article/6807155

# 553
А като се помисля, че им предстои тайна сватба😂далеч от медии.
Ще има предавания , Гала гостува при гримьора на Деси, ще разберем какви цветове ще подхождат на красивото и лице
Ще има включвания от фризьорски салон и ще посетим с Деси Милано и Париж да изберем рокля за най- щастливият и ден
И за да не пренебрегваме РП ще има предавания и за него
Накрая без никой да разбере,те ще се вземат в присъствието на всички хайлайф журналисти

Ще се радвам да разбера и за плановете им относно меденият им месец

# 554
Тук още подробности от гостуването на Деси Банова в "На кафе" JoyJoyJoy

https://www.24chasa.bg/novini/article/6807155

Положението е много сериозно Joy

Общи условия

Активация на акаунт