Звездни компромати- 358 част

• 103 682
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
Е що пък да не е тя? Ей я и баба ти в супера. Както и Чарли с Камилата.
А тоя бастун, дето зяпа докато херцогинята си товари торбите, бил кралски офицер, който я придружава и охранява Joy
И защо дукеса, като е хeрцогиня на Кеймбридж?

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 07:21 от ~Lily~

# 166
А как иначе би могъл да я предпази ефективно при нужда без свободни ръце, нарамил магданоз?

# 167
И защо дукеса, като е хурцогиня на Кеймбридж?
Едната дума е на английски, другата на български.
Дук = Херцог

# 168
Не ми прилича на нея, не е защото е отишла да пазарува в супера.

# 169
  • До морето
Може ли някой да обясни защо когато Даяна се жени за принц Чарлз и тя получава титлата принцеса, а когато Кейт се омъжи за принц Уилям им дадоха други титли (дук и дукеса). А Хари още си е принц.

# 170
  • София
абе, пей си чайката е положението. по палтЕто са я разпознали, дъ принцес.
дейлито е БукварЯ на БлиЦ. все едно тя е или не, 'сичко е точно.
обаче ми се струва, че това не е магданоз, а кориандър Thinking

# 171
Защото при Чарлз е титла- принц на Уелс, а при Хари и Уилям не, те са принцове на нищо. Сега след сватбата и Хари ще получи някаква титла и ще стане херцог на нещо си.

# 172
А Чарлс кога е станал принц на Уелс? След сватбата с Даяна ли? Въобще кога е прието да се раздадат малко титли (на мъжете)?

# 173
Ама верно дълга бременност ми си видя нейната, по-дълга от мойта ще речеш. Дали защото все за нея дуднат тоя път повечко....

# 174
  • До морето
Е, как ще е титла при Чарлз? То кой да е принц ако не синът на кралицата? Или  той си е бил принц по рождение и после му дават титлата "Принц на Уелс"? И ако е така, тогава защо и Уилям от принц (по рождение) не стана "Принц на Кеймбридж", ами го разжалваха в херцог?

# 175
  • Варна
А Чарлс кога е станал принц на Уелс? След сватбата с Даяна ли? Въобще кога е прието да се раздадат малко титли (на мъжете)?
Принц на Уелс е титла, която се дава традиционно на наследника на действащия монарх на Обединеното кралство.
От тук: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%86_%D0 … D0%B5%D0%BB%D1%81
Когато (ако) Чарлз стане крал тази тила ще я получи Уилям. При брак на синовете и внуците на монарха получават титлата херцог  на .... (зависи коя е свободна) - принц Андрю е херцог на Йорк.

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 00:28 от Dahlia

# 176

обаче ми се струва, че това не е магданоз, а кориандър Thinking
Мда, клиентката на магазина, която е лично е заснела с Айфона си дукесата не е сигурна дали е кориандър или магданоС, но е видяла стикера за намалението.  ooooh!

# 177
Ох, много сложно това с титлите им. По рождение, по наследство, по брак, по закон... Как ги помнят въобще!?

# 178
абе, пей си чайката е положението. по палтЕто са я разпознали, дъ принцес.

Тя може да  е носила същото палто, но палтото е от 2007 година ScreamScream
 Или е снимка от първата и бременност, или просто е друга жена това. Колата също е старичка.
Голяма вехтошарка ще излезе, ако си носи 11 години същото палто.
И пак не е това причината да мисля, че не е тя на снимките от магазина. Но ако е 100 годишна снимка, може и да е тя.
Аз само на Лорд Минчев знам титлата.

# 179
  • София
ох, МеркиJoy
ми, износва жената, де палто, де кола, де подарен кориандър, де титла, к'во да правиш, сиромашия:)

не знам кой е лорд минчев, знам само Сър Елтън Джон bowuu

Общи условия

Активация на акаунт