Звездни компромати- 358 част

• 103 767
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
На тази Мариана циците са много зле... 2 топки глина, боцнати с 4 пръста разстояние. Верно ли е Мис Силикон? Докторът е за бой.
И учителят ѝ по английски също... Fallow your dreams, fallow me. Grinning

# 286
  • До морето
А аз я помня от едно риалити за известни плеймейтки, имаше и за футболни съпруги и за различни други стожери на обществото. Показват на драгия зрител как минава един ден на звездата. Тя въпросната Маринова тогава по време на предаването й се обадиха да й кажат, че дъщеричката й (4-5годишна беше) нещо е пострадала и е в Пирогов. Тръгнаха барабар с камерите натам. Снимат там в коридора "притеснената" майка как мята букли насам-натам и в един момент излиза едно разплакано момиченце от кабинета и се втурва, подминава майка си и отива и се гушва в баба си.  Много неловка ситуация беше! Тая, обаче, е пълно перде и набързо обясни, че било нормално защото детето живеело с баба си, поради новата връзка на майка си. Сега били много влюбени с новия й мъж и имали нужда от време и пространство да се опознаят, та детето при баба си!

# 287
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, Бохо много ме разсмя и в същото време ми стана мъчно..
Така е, има си жени, за които детето е аксесоар, за съжаление! Винаги имат нещо по-важно за правене, което отнема цялата им концентрация.

# 288
Не е само тя зле по английски. #Fallowyourdreams има близо 8 000 поста. Grinning

# 289
  • София
Ауу и аз си спомням от това предаване, ходеха в тях и имаше някакво пране и тя тръгна да го простира и обясняваше, че била много заета и било останало от преди няколко дни. Направо си представям какво чудо е мокри дрехи на няколко дни 🤤

# 290
Илияна Раева с грозен тоалет
Скрит текст:

# 291
Моите впечатления от обсъжданото чудо на природата и пластичните хирурзи са свързани с обяснения как си е слагала имплантанти на задника нейде из Латинска Америка, щото там били големи специалисти.

Относно носове, имам две познати, които си махнаха леки гърбици и на двете операциите са много успешни. Хем не им се префасонира прекалено физиономията, хем си решават комплекс, хем реално им се подобри много външния вид. А тук показваните физиономии вече отдавна минават всякакви граници на приемливо и хубаво и отиват в графа гротеска и #неправететоваудомаси.

# 292
  • София
И мен това с пластичните намеси ме изумява, сякаш отиват на почистване на лицето. Но Златка я разбирам защо прави нови гърди, въпреки, че преди силикона, хиалурона, Кулагин и т.н. беше много по-хубава.

# 293
  • На брега на реката
Гледам инстаграма на Др.Е и това ми направи впечатление. Че те преди силикона си изглеждат добре, иначе са като някакви топки, супер неестествено. Това също!

# 294
# 295
Не знам, но лепенките на зърната къртят!

# 296
Илияна Раева с грозен тоалет
Скрит текст:
Ей, това бабче се чуди на що да се надене та да е убаво!
Сакън, Насо да не загледа друга жена!

# 297
Ужас ми. Лично аз никога не съм харесвала работата на Енчев. Въпреки че до голяма степен и пациентките са си виновни, ама като искат дини вместо нещо красиво и симетрично, той какво да направи човека.

# 298
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
нали инстаграм и фейса цензурират снимките с женски зърна...така, че тези, които си пускат снимки, обикновено ги замазват, махат, или залепват

Обаче, не мога да повярвам колко много момичета с красиви, малки гърди, се обезобразяват и си слагат силикон

# 299

Заболя ме само докато гледах снимките. Мале мале...

Общи условия

Активация на акаунт