Звездни компромати- 358 част

• 103 771
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • На ръба..
Тези силикони вече като дрехи ги сменят, нов за всеки сезон...Толкова са еднакви всички..защо си го причиних да гледам и аз ама..!

Кайли Дженър се е съгласила да направи тест за бащинство, за да докаже, че именно Травис Скот е бащата на Сторми. Е потвърдило се е.

# 301
Чудя се изобщо Енчев откъде си намира клиентки при така показаните снимки newsm78

# 302
Аз пък се чудя на тези жени /с доста прилични бюстове/, защо се правят на надуваеми кукли?!

Сем. Ким и Кание виждали ли сме ги скоро?
http://www.eva.bg/article/34033-Kolko-e-trudno-da-napravish-seme … mka/gallery/64368

# 303
  • Пловдив
Аз пък се чудя на тези жени /с доста прилични бюстове/, защо се правят на надуваеми кукли?!

Сем. Ким и Кание виждали ли сме ги скоро?
http://www.eva.bg/article/34033-Kolko-e-trudno-da-napravish-seme … mka/gallery/64368

момичето стъпило в/у крака на Кимката  Laughing

# 304
Тези силикони вече като дрехи ги сменят, нов за всеки сезон...Толкова са еднакви всички..защо си го причиних да гледам и аз ама..!

Кайли Дженър се е съгласила да направи тест за бащинство, за да докаже, че именно Травис Скот е бащата на Сторми. Е потвърдило се е.

Той силикона има срок на годност, така че зависи много от качеството му. Повечето импланти се сменят на 5г, някои по-качествени на 20-25г. Грешно е разбирането на някои жени, че новите цици са еднократна инвестиция. Много често се получават сраствания, които водят до усложнения и нова смяна. Абе.. не е за ССФ тая работа.

# 305
  • Berlin
На болка пише none to moderate, дали е така? Аз мисля, че много ще боли. 🤔

# 306
Тази госпожа била депутатка в нашия парламент
Скрит текст:

# 307
Ами, ето, и селските пръчки имат нужда от представител в парламента.

# 308
  • ГО
Благодаря за инстаграма на Е.
Тотално се отказах от абдоминопластиката.
Чудя се на жените с хубави гърди, дето се обезобразяват със силикон.
Близка приятелка си сложи и каза, че е адска болка. 2 седмици е била на легло, абсолютно непосилна да върши каквото и да е било.

# 309
Гледам инстаграма на Др.Е и това ми направи впечатление. Че те преди силикона си изглеждат добре, иначе са като някакви топки, супер неестествено. Това също!
Между цици, белези и рани - семейни снимки. Разкош! No Mouth

# 310
  • Sofia
Истина ли е,че Тамара си е оправила носа?
Има ли снимки?

# 311
  • На ръба..
Дори и да го оправила, сигурно още е превързана Grinning
Със сигурност ще се покаже сама...

# 312
Струва ми се, носовете на др.Енчев са винаги един и същ модел - по калъп изляти. Все едно се произвеждат носове на конвейер, оттам идва и изкуственото пластмасово излъчване.

# 313
  • София

Това бившият, който отричаше ли е? Тея са като от сапунените сериали.

# 314
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не зная от къде съдите така за Мариана Маринова...Последно като я гледах или слушах...с половин ухо, сподели, че е много против пластичните операции и че ако е била на сегашния си ъкъл е нямало да си сложи и че даже май ще си маха нещо... и съветва момичетата да не го правят...нещо такова Simple Smile

Ноо, може и много да се бъркам ... с миските Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт