Звездни компромати- 358 част

• 103 747
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Ваната на Моника ми напомня за ваната на Галена...

# 331
Баш тогава ги треска кризата... да пази Господ, че тия години ми предстоят... Grin

Моника ми напомня за всичкия гнус на най-мразеният от мен филм - "Трейнспотинг", не знам защо. Всъщност, знам! Smiling Imp ГолЕмо постижение това нейното, та заслужава таквъз похвала задължително. Егати долнопробната работа, ама завиждами, ко да праим... Persevere

# 332
  • Варна
Къде я виждате тази баня на Моника?
--—------—----
Старите гърди на 55 г. Пациентка и според мен са добре, защо ги пипала изобщо.

# 333
На ти я, ама да не съжаляваш...
Скрит текст:

# 334
  • На брега на реката
Ръчичката й що тъй уродливо седи?
Някои хора имат мн грешна представа за секси и еротика!

# 335
  • Варна
На ти я, ама да не съжаляваш...
Скрит текст:

Благодаря!
Аз рових за баня в дубай 😀
Тази снимка не е ли стара?

# 336
Няма значение, не е по-малко отвратителна поради давност😁

# 337
Само аз ли виждам някаква диря по ваната (между краката й е) ? Ама, че гнусно...

# 338
  • тук и там
Едва ли е нейната баня.Мисля ,че ефекта е търсен нарочно..Напомня ми даже на нечия снимка,може би в списание ,но не се сещам    конкретно  за  образ или име.

# 339
Само аз ли виждам някаква диря по ваната (между краката й е) ? Ама, че гнусно...

Права си. Кой знае в кое ханче се е снимала. Но пак казвам, и позата е долнопробна, така че всичко е в пълно съответствие.

# 340
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Едва ли е нейната баня.Мисля ,че ефекта е търсен нарочно..Напомня ми даже на нечия снимка,може би в списание ,но не се сещам    конкретно  за  образ или име.
Най-вероятно ето тази фотосесия на Адам Драйвър, преди време яко и се възмутихте тук Grin
Скрит текст:

# 341
# 342
Адам Драйвър ми харесва. Много провокативно и арт ми е. Като убийство във вана в някой крайпътен мотел. Няма общо с мърлавщината на тая. Божке, чак прежълтели фугите на плочките. Дано  катарския принц има слуги да й мият на тая.

# 343

Ох, абе една свястна и красива българка няма ли да покажете? Само маймуни с хиляда операции и никакъв акъл. Тъй като не ги познавам лично, за акъла им преценявам по позирането за снимка. Мисля, че не е малка индикация за това между ушите.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт