Звездни компромати- 358 част

• 102 872
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Като се сетя само какв хубава музика се правеше преди десетилетия, а сега простотия и вулгарност!
Текстове - нула
Клипове- нула
Аранжировка-нула
Музика- нула
Пошлост, селяндурщина, цинизми, гнусотии и безсрамие!
Язък!
Thinking

# 451
Селекция аутфити на Кралицата
1
2
3
4

# 452
  • До морето
Аз наистина очаквах някаква лятна песньовка, дето да изкърти дискотеките, пък то 100%-ова боза. Това е най -тъпата песен в творчеството и на единия, и на другия, а не е като да нямат тъпи песни 🙄

# 453
Не издържах и си пуснах песента. Нямам думи. Слави да не е в криза някаква. И кой е автора на текста. Много му е беден речника 😁
🤤🤢💩

# 454
В криза са и двамата. Финансова.😁 Както е тръгнало и днес ще врътнат още 1, 2 млн. гледания. И ще си позакърпят  положението.
Слави не може да пее, но грачи със сърце, как да му зачеркнеш упоритостта! И го прави с душа.😁

# 455
Все още не съм я слушала Simple Smile Но пък си причиних някакъв травестит Стамена за 1 минута, един режисьор си го беше шернал на стената.

# 456
Аз си я пуснах за добро утро.
Това е песен отбий номер за мен. Нищо особено.
Цици и толкоз. То вече всички песни са дупета и Цици. Скука голяма!!
Слави иска да яхнв вълната ама песента е скука

# 457
Не издържах и си пуснах песента. Нямам думи. Слави да не е в криза някаква. И кой е автора на текста. Много му е беден речника 😁
🤤🤢💩
Е как кой е автора - Криско разбира се.Както и на музиката и аранжимента.

# 458
  • in Wonderland
Като се сетя само какв хубава музика се правеше преди десетилетия, а сега простотия и вулгарност!
Текстове - нула
Клипове- нула
Аранжировка-нула
Музика- нула
Язък!
Thinking
Има, но за съжаление е все по- рядко.
Графа, Стефан Вълдобрев, Рут, Белослава,   М. Филева, Миро, БТР, Мариана Попова и други има пускат хубави песни все още. Поне на мен ми харесват.
От последната година тези са ми много любими:

.Тази песен не е за любов

Може би аз може би ти

Гълъбо

# 459
  • Варна
Селекция аутфити на Кралицата
1
2
3
4
Някъде бях чела, че позицията на чантата й в ръката или закачена, изпращала недвусмислени сигнали Blush
Тоест, не било случайно, а значело нещо, май свързано с настроението й.
Вярно ли е? Някой знае ли?

# 460
Незнам дали е вярно за чантата, но явно има по няколко чифта от един модел обувки, защото съм я запомнила все с черни и 2 моделчета върти

# 461
Снощи чух песента на Слави и Криско и цялата компания заключихме, че това е  нов аранжимент на Антилопата на Тита и кючека Тошка на Щилиян.
Не бяхме впечатлени, но 100% ще се скъсат да я въртят цяло лято.

# 462
Синът на Шон Пен и Робин Райт Пен бил задържан за притежание на наркотици:

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/zadyrzhaha-sina-na-shon-p … commended_for_you

# 463
Текстове - нула
Клипове- нула
Аранжировка-нула
Музика- нула
Язък!
Thinking
Има, но за съжаление е все по- рядко.
Графа, Стефан Вълдобрев, Рут, Белослава,   М. Филева, Миро, БТР, Мариана Попова и други има пускат хубави песни все още. Поне на мен ми харесват.
От последната година тези са ми много любими:

.Тази песен не е за любов

Може би аз може би ти

Гълъбо
Точно пък Белослава с лигавия си глас такива "хубави" песни прави... Close

Скалата
Скрит текст:

# 464
Аз пък все още се чудя коя песен ми е по-отвратна- на Криско и Слави или на Сашка и Алфредо. Rage

Общи условия

Активация на акаунт